ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Η Ελλάδα χρωστάει στους Πολιτικούς της

8:35 μ.μ.
Τα Κρατικά Ομόλογα τα έχουν οι Πολιτικοί της Ελλάδας στα χέρια τους! Ενδεχόμενη κατάρρευση της οικονομίας με πτώχευση αυτόματα, τους οδηγεί σε μηδενισμό αυτών των ομολόγων! Κοινώς χάνουν τα λεφτά τους... Να τα πουλήσουν ούτε λόγος αφού κανένας δεν τα παίρνει... Οπότε πολεμάνε με κάθε τρόπο να μην Πτωχεύσουμε!!! όχι για μας αλλά για αυτούς. Μην σας παραξενεύει λοιπόν το γεγονός, ότι πολεμάνε με κάθε τρόπο να βρουν έσοδα πουλώντας τα πάντα στην Χώρα μας! Το κάνουν για να μην χάσουν οι ίδιοι! Αλλιώς νομίζετε δε θα είχαν δηλώσει πτώχευση;

Πουλάνε ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ, ΚΑΖΙΝΟ ΚΛΠ ΚΛΠ... Μόνο και μόνο για να μην χάσουν τα εκατοντάδες δεκάδες χιλιάδες ομόλογα που έχουν στα χέρια τους!!! Αυτοί είναι οι Πολιτικοί που ψηφίζετε Ελληνικά πρόβατα! Συνεχίστε έτσι, να δίνετε ψήφους ώστε να βολευτείτε σε κάποια δημόσια υπηρεσία... Ετσι ψηφίστε όλους αυτούς που πουλάνε την Ελλάδα μας!

Δώστε τους 50%, 60%, 70% ... και βγάλτε τους πάλι πρώτους και όλα αυτά επειδή και εσείς οι ίδιοι φοβάστε την αλλαγή, φοβάστε να ψηφίσετε κάτι καινούριο και όλο ρωτάτε "και τι να ψηφίσουμε;

Χρωστάμε σε αυτούς την κατάντια του τόπου! Σε καμία Τρόικα, και σε καμία Γερμανία! Χρωστάμε σε αυτούς που έχουν την μερίδα των Ελληνικών ομολόγων τις Μετοχές και τα Ακίνητα διάσπαρτα στη χώρα!

Χρωστάμε σε αυτούς που μας το παίζουν καλοί και προστάτες της χώρας μας, που δε θα την αφήσουν να Πτωχεύσει γιατί την "πονάνε"!

Μπράβο Έλληνες!!!



0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ