ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Lady Gaga : είμαι η μετενσάρκωση της θείας μου

1:19 π.μ.

Το ενδιαφέρον της Lady Gaga για το Παράξενο και η πίστη της σε αυτό είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό αφού δε διστάζει η ίδια κατά καιρούς να το δηλώνει.
Πρόσφατα, όμως, έκανε άλλη μία διαφορετική από τα συνηθισμένα δήλωση και εξέπληξε τους πάντες καθώς δήλωσε ότι αποτελεί μετενσάρκωση μίας θείας της!
Συγκεκριμένα... στις 20 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο, η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε ότι είναι μετενσάρκωση της θείας της Joanne Germanotta, η οποία πέθανε όταν ήταν 19 ετών, προτού γεννηθεί η ίδια.
«Πραγματικά πιστεύω ότι έχω δύο ψυχές και δύο καρδιές. Συνεχίζω την καλή και υγιή ζωή της θείας μου. Δεν είχε γευτεί ποτέ στη μικρής διάρκειας ζωή της τη σεξουαλική ζωή και τον έρωτα, πράγματα στα οποία όλοι μας εθιζόμαστε», δήλωσε η εκκεντρική τραγουδίστρια, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Stefanie Joanne Germanotta.
Η 24χρονη τραγουδίστρια πιστεύει επίσης στα φαντάσματα και προσπαθεί πριν από κάθε της συναυλία να ‘καθαρίζει’ το χώρο από τα κακά πνεύματα χρησιμοποιώντας μία ειδική συσκευή!
Πέρσι, άλλωστε, είχε δηλώσει ότι είχε δει ένα φάντασμα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Ο2 Arena του Λονδίνου και από τότε φοράει φυλακτά που την προστατεύουν και την κρατούν μακριά τους «ανεπιθύμητους» επισκέπτες…!
Πηγή:weirdnews.gr

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ