ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Tρελά πράγματα! Φωτογραφίες που θα σε ξαφνιάσουν!!

7:13 μ.μ.

Κάτι πολύ αλλόκοτο έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό μέσα από μία διαδικτυακή υπηρεσία.
Το Google Street View, μία εφαμοργή της Google η οποία παρατηρεί, καταγράφει και δίνει εικόνες από γνωστές πόλεις ανά τον κόσμο, κατέγραψε πριν λίγο καιρό κάτι πολύ μυστηρειώδες: έναν άνθρωπο (πιθανότατα νεαρό σε ηλικία) να φοράει ένα κεφάλι αλόγου στο κεφάλι του! Αμέσως του δόθηκε η ονομασία παιδί-άλογο, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι εντοπίστηκε σε δύο διαφορετικά σημεία, στην ίδια πόλη (στο Αμπερντίν της Σκοτίας) και σε διαφορετικές χρονικές στιγμές!

Οι παράξενες εικόνες, όμως, από την εφαρμογή αυτή συνεχίστηκαν και πρόσφατα όταν το Google Street View εντόπισε έναν άνδρα με δύο κεφάλια και τρία πόδια στη Βρετανία!
Συγκεκριμένα, ο… χαρισματικός άνθρωπος εντοπίστηκε στο Hawes, στο Yorkshire της Βρετανίας, ωστόσο, η εικόνα που έπιασε το πρόγραμμα είναι πιθανότατα δημιούργημα από δύο ίδια
Πάντως, το φαινόμενο αυτό έχει γίνει γνωστό παγκοσμίως και απασχολεί αρκετούς ενδιαφερόμενους. Ο Stefan Kleen από τη Γερμανία είπε ότι συνάντησε το παιδί-άλογο σε ένα φεστιβάλ: «Μιλούσε μόνο αγγλικά, δεν θελήσαμε να μιλήσουμε πολύ μαζί του», ανέφερε.
Το Google Street View προβλέπεται άμεσα να καλύψει το 99% των δρόμων της Β. Βρετανίας και πάνω από 238.000 μίλια.
φορετικές εικόνες που «μπερδεύτηκαν» μεταξύ τους.
 Πηγή:weirdnews.gr


    0 Σχολίασε το Άρθρο...:

    Δημοσίευση σχολίου

     
    ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ