ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Νεο FaCebook! Νεο Look!

2:39 μ.μ.
Καλώς ήρθες νέο… Facebook

Όπως είχαμε προαναγγείλει το… νέο Facebook είναι γεγονός! Και για να είμαστε… σωστοί το αναβαθμισμένο chat, με δυνατότητα συνομιλίας και μέσω βίντεο.

Ο… ιδρυτής και εγκέφαλος της μεγαλύτερης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, Mark Zuckerberg, μίλησε για την νέα υπηρεσία.

Η αναβάθμιση
Πλέον οι χρήστες του Facebook έχουν την δυνατότητας να συνομιλούν με τους φίλους τους και μέσω βίντεο. Ας είναι καλά το Skype το οποίο πλέον συνεργάζεται με την ιστοσελίδα.

Η νέα υπηρεσία, ουσιαστικά, πρόκειται για μια μίνι έκδοση του προγράμματος του Skype που έχει ενσωματωθεί στην ιστοσελίδα και στην επιλογή του chat.

Το καλό –φυσικά- είναι ότι για να χρησιμοποιήσει κάποιος το chat αυτό δεν χρειάζεται να έχει άλλο λογαριασμό στο Skype. Αρκεί, αυτός του Facebook.

Προς ώρας, το video-chat λειτουργεί μόνο για συνομιλία μεταξύ δύο χρηστών, αλλά οι υπεύθυνοι του Skype και του Facebook δηλώνουν ότι στα πλάνα τους είναι να υπάρξει επιλογή για συνομιλία, και με άλλους χρήστες, ταυτόχρονα.

Πάμε στα αρνητικά… Το αναβαθμισμένο προϊόν λειτουργεί μόνο σε περιβάλλον Windows και Mac αλλά όχι στο ελεύθερο λογισμικό του Linux. Επίσης, δεν λειτουργεί μόνο στους δημοφιλείς Explorer, Firefox, Chrome αλλά όχι στον Opera.

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ