ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Google+ Vs Facebook

4:03 π.μ.
Το Google+ μπορεί να είναι νέο στο παιχνίδι των κοινωνικών δικτύων, αλλά φαίνεται πως με την νέα αυτή πλατφόρμα το Google μπορεί να βγει νικητής.
Ρωτήσαμε τους χρήστες του Google+ " Τι πιστεύετε για το Google+", μέχρι την δημοσίευση του άρθρου πάνω από 1000 απάντησαν πως τι αξιολογούν συγκριτικά με το facebook και το Twitter. Ορίστε τα αποτελέσματα.

Ερώτηση 1: Σας αρέσει το Google+?
Ερώτηση 2: Νομίζετε Θα επιτύχει μακροπρόθεσμα το Google+? 
Το 90% των χρηστών λένε πως τους αρέσει, και με παρόμοιο εντυπωσιακό ποσοστό 75% όσοι απάντησαν δήλωσαν πως ένοιωσαν πως το Google+ θα επιτύχει μακροπρόσθεσμα.  Είναι ενδιαφέρον πως τα 2/3 των ερωτηθέντων λένε πως προτιμούν το Google+ αντί του Facebook.
Ερώτηση 3: Προτιμάτε το Google+ αντί του Facebook?
Σε μια μάλλον άδικη σύγκριση, ρωτήσαμε τις γνώμες για το Google+ και το Twitter. Οι απαντήσεις ήταν διχασμένες, το 40% είπε πως όντως το προτιμούν αντί του Twitter, αλλά το 33% είπε πως όχι ενώ το 27% δεν ήταν σίγουρο.  Υπάρχουν ανάμικτα αισθήματα ακι είναι ενδεικτικό πως είναι ακόμη νωρίς για να εκτιμηθεί αν το Google+ μπορεί να ξεπεράσει το Twitter ή αν είναι τελικά ανταγωνιστές.
Ερώτηση 4: Προτιμάτε το Google+ αντί του Twiiter?
Ακόμη μια δημοσκόπιση στο Hacker News συμφωνεί με τα παραπάνω ευρήματα, . Αλλά μπορεί το Google+ βάλει τέλεος στην ατμομηχανή του Facebook?
Με περίπου 70 εκταομμύρια χρήστες, το Facebook δεν θα ξεπεραστεί από το Google+ σύντομα, αλλά επι τέλους το Facebook μπορεί  να έχει ένα πραγματικό ανταγωνιστή.

dailytech.gr

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ