ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Πηδηξε Πάνω από 3 μινι Κουπερ

4:33 π.μ.
Άφησε για λίγο τα αθλητικά του καθήκοντα για να πηδήξει πάνω από τρία Mini Cooper. Ο λόγος για τον πρωταθλητή του άλματος εις μήκος J.J. Jegede, ο οποίος έκανε ένα διάλλειμμα από την προετοιμασία του για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2012 και επιχείρησε ένα διαφορετικό άλμα.

Ο φέρελπις αθλητής πραγματοποίησε ένα άλμα έξι μέτρων στο Potters Fields του Λονδίνου,για να βοηθήσει στην έναρξη λειτουργίας των εκδόσεων για τα μοντέλα Μini Λονδίνου για το 2012.
Ο Jerede έτρεξε σε ένα στίβο επιτάχυνσης που υψώθηκε στο ύψος της οροφής των αυτοκινήτων Mini και πήδηξε σε ένα εξίσου υψηλό σκάμμα άμμου μέχρι την άλλη πλευρά.
Με δεδομένο, ότι τα επιτυχή άλματα από ένα παγκοσμίου κλάσης αθλητή σε άριστες συνθήκες φτάνει τα 7 με 8 μέτρα, ο νεαρός δεν τα πήγε και άσχημα.

 Ο αθλητής δήλωσε σχετικά: "Όταν παρακολουθείς στίβο από την τηλεόραση, είναι δύσκολο να καταλάβεις πόσο μακριά μπορεί πραγματικά να πηδήξουν επαγγελματίες αθλητές."
"Πάντα ήθελα να παρουσιάσω την ικανότητά μου με ένα αστείο τρόπο, έτσι άρπαξα την ευκαιρία να εκτελέσω μια εμφάνιση σε στυλ Evel Knievel. Είναι το απόλυτό μου όνειρο να αγωνιστώ στο Λονδίνο το 2012."

Δειτε το βιντεο ΕΔΩ

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ