ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΔΙΑΤΡΟΦΗ: Δείτε ποιες τροφές αντικαθιστούν το Βιάγκρα!

11:24 π.μ.


ΡΟΔΙ: Ο χυμός από ρόδι μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη και αυξάνει την ερωτική διάθεση.

ΚΑΡΠΟΥΖΙ
Το καρπούζι ένα αντιβιάγκρα! Είναι πλούσιο  σε κιτρουλίνη. Αυτή με τη σειρά της, διεγείρει την παραγωγή της αργινίνης, ένα αμινοξύ που λειτουργεί για τη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα, όπως το Viagra.

ΣΤΑΦΥΔΕΣ: Είναι γνωστό ότι αυξάνουν τη λίμπιντο, παραγωγντας αργινίνη. Μία ουσία που χρησιμοποιείται για δυλειτουργίες σε σεξουαλικά προβλήματα. Είναι επίσης πηγή ενέργειας δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για σεξ. Λίγο πριν την ερωτική "επίθεση σας... Φάτε μία μεγάλη κουταλιά σταφύδες.


ΣΠΑΝΑΚΙ: Τα πράσινα φύλλα του περιέχουν βιταμίνη Ε που επηρεάζουν θετικά τις ορμόνες σας. Είναι διεγερτικό κυρίως για τις γυναικείες ορμόνες, αυξάνοντας τα οιστρογόνα!

ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ: Αυξάνουν την σεξουαλική διάθεση. Περιέχουν ωμέγα 3, που αυξάνουν τις ορμόνες που επηρεάζουν την λίμπιντο. Μία μεγάλη κουταλιά ξηρών καρπών τη μέρα κρατουν τη τεστοστερόνη σε ψηλά επίπεδα!


ΦΡΑΟΥΛΕΣ! Για καλύτερες επιδόσεις, καθώς και ένα πιάτο για την διαιτα σας. Είναι πλούσιες σε βιταμινη C κρατώντας την λίμπιντο ψηλά! Βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος σας!

ΜΠΑΝΑΝΑ: Κρατά την ενέργεια σας σε υψηλά επίπεδα! Για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις!



ΤΣΙΛΙ: Αυξάνει τα επίπεδα ενδορφίνης και σας κάνει να νιώθετε ευδιαθετοι. προσθέστε μερικά κομμάτια τσίλι στο πιάτο σας. Προκαλεί αύξηση της κυκλοφορίας στο αίμα ταράζοντας θετικά τη λίμπιντο!

ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: Είναι το ιδανικό σεξ φαγητό. Σε κάνει να νιώθεις ανάλαφρα αυξάνοντας την ερωτική διάθεση. Ακόμα μειώνει το στρες κατά την περίοδο ενός χωρισμού!


Φιλικά: Παπιας


1 Σχολίασε το Άρθρο...:

  1. Στην παραπάνω λίστα αξίζει να αναφερθεί και ένα άλλο φυτικό βιάγκρα.

    Το Κορντισεπς.

    Στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική χρησιμοποιείται, στην αντιμετώπιση της μειωμένης ερωτικής επιθυμίας (σε άνδρες & γυναίκες) στην αντιμετώπιση σεξουαλικών δυσλειτουργιών αλλά και στην επούλωση και ομαλοποίηση του καρδιαγγειακού συστήματος.

    Στη Δύση, είναι διάσημο ως ισχυρό αφροδισιακό ενώ, πλέον, είναι ευρύτερα γνωστό ως το "Βιάγκρα των Ιμαλαΐων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ