ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΖΩΔΙΑ: 21/11-28/11

12:33 μ.μ.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!






ΚΡΙΟΣ: Η σχέση σας βαίνει από το καλό στο καλύτερο οπότε θα μπορέσετε να περάσετε ρομαντικά αυτή τη περίοδο.Ακόμα και αν δεν έχετε στη ζωή σας κατι που να σας γεμίζει, αυτή η περίοδος ενδείκνυται για να το βρείτε!! Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας νέες συνεργασίες και ευκαιρίες βρίσκονται στο προσκήνιο! Μη τις αφήσετε να πάνε χαμένες! Εκμεταλλευτείτε τες προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας!!!!

ΤΑΥΡΟΣ: Αυτή την εβδομάδα σας περιμένει πολύ τρέξιμο και άγχος καθώς θέλετε πάντα να τηρείτε το πρόγραμμά σας! Στον ερωτικό τομέα ήρθε η ώρα να κάνετε την αυτοκριτική σας και να καταλάβετε επιτέλους τι ζητάτε απο τον άνθρωπό σας. Αν δεν έχετε κάποια σχέση αναζητήστε νέες γνωριμίες!Δεν πρέπει να ανησυχείτε για τις δυνατότητές σας στην εργασία σας αλλα αυτή την εβδομάδα θα έχετε άγχος με οικονομικές καταστάσεις που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό!


ΔΙΔΥΜΟΙ:Προσπαθήστε αυτή την εβδομάδα να αποφύγετε άτομα που σας ρίχνουν ψυχολογικά! Εκκρεμότητες που αφορούν θέματα του σπιτιού σας αρχίζουν και λύνονται! Προσπαθήστε να εξωτερικεύετε τα συναισθήματά σας στο ταίρι σας! Αν είστε μόνοι μη το βάζετε κάτω!Βρείτε τα με τον εαυτό σας και περάστε καλα!Έχετε πολλές υποχρεώσεις όσον αφορά τα οικονομικά σας αλλά παράλληλα αυξάνονται και τα έσοδά σας!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές εντάσεις με το ταίρι σας! Μίληστε μαζί του και ανανεώστε τη σχέση σας! Αν είστε μόνοι σύντομα θα συμβεί κάτι πολύ καλό στη ζωή σας!!Στη δουλειά σας τα πράγματα πάνε αρκετά καλά αν και κουράζεστε ιδιαίτερα!Στα οικονομικά σας θα έχετε βελτίωση!


ΛΕΩΝ:Πολλές θετικές εξελίξεις σας περιμένουν αυτή την εβδομάδα!!! Έχετε την ανάγκη να μιλήσετε στο ταίρι σας για τα συναισθήματά σας!!! Κάντε το άμεσα η σχέση σας το χρειάζεται! Αν είστε μόνοι σύντομα θα κάνετε τη γνωριμία που θέλετε!!! Τα έξοδά σας αυτή την εβδομάδα θα είναι αρκετά οπότε βάλτε σωστό πρόγραμμα για την αποπληρωμή τους!!!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με προβλήματα που είναι σε στασιμότητα! Κάποιες καταστάσεις με το ταίρι σας σάς προβληματίζουν έντονα ομώς ήρθε η ώρα να αλλάξετε και εσείς λίγο τη συμεριφορά σας!Στα επαγγελματικά σας υπάρχει αβεβαιότητα όμως μη χάνετε το κουράγιο σας.Προγραμματίστε τα οικονομικά σας για να μη βρεθελιτε εκτός προυπολογισμού!


ΖΥΓΟΣ:Η εβδομάδα για εσάς ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές!Θα λυθούν πολλές προβληματικές καταστάσεις που σας βασανίζουν εδω και καιρό!Αποφύγετε αυτή τη περίοδο να μιλήστε με το ταίρι σας για θέματα που σας απασχολούν!Μη συμπεριφέρεστε εγωιστικά και όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο!Αυτή την εβδομάδα φροντίστε να μη παρασυρθείτε σε άσκοπες αγορές!!!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Βάλτε προτεραιότητες!Αυτή η περίοδος στα αισθηματικά σας χαρακτηρίζεται απο πολύ πάθος και έντονη ανάγκη να προσφέρετε στο ταίρι σας!Η εργατικότητα σας χαρακτηρίζει αυτή την εβδομάδα ! Κάντε υπομονή και θα λυθούν τα θέματα που έχετε με τη δουλειά σας!


ΤΟΞΟΤΗΣ:Έχετε βάλει πολλούς στόχους μαζί οι οποίοι σας έχουν αποπροσανατολίσει και δε σας αφήνουν να ασχοληθείτε με τα άτομα που αγαπάτε! Ο ερωτισμός και η γοητεία που εκπέμπετε θα κάνουν το ταίρι σας να μη μπορεί να σας αρνηθεί τίποτα!Η δουλειά σας βρίσκεται σε συνεχή εναλλαγή ενώ εσείς θέλετε να φτάσετε στην επιτυχία όσο πιο γρήγορα γίνεται..Μη παρασύρεστε σε άσκοπα έξοδα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:Αυτή την εβδομάδα κατακλύζεστε απο διάφορα προβλήματα τα οποία δεν είναι δικά σας αλλά μπαίνετε στη μέση για να δώσετε λύσεις!Αυτή τη περίοδο περνάτε πολύ καλα με το ταίρι σας. Στη δουλειά σας τα καταφέρνετε πολυ καλά. Έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τους συναδέλφους σας και κάνετε δημόσιες σχέσεις που σας οδηγούν σε νέες συνεργασίες!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:Από τη πρώτη ημέρα της εβδομάδας έχετε πολλές υποχρεώσεις αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε όλα όπως θέλετε!Κάποια οικογενειακά προβλήματα που έχετε καιρό μπορεί να λυθούν σύντομα φτάνει να είστε και εσείς πιο διαλλακτικοί..Είναι στο χέρι σας να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας αφήνοντας στην ακρη τις αντιπαραθέσεις μεταξύ σας!Στη δουλειά σας αυτή την εβδομάδα τα πάτε πολύ καλά και μπορείτε να κάνετε νέες συνεργασίες!


ΙΧΘΕΙΣ:Προσπαθήστε αυτή τη περίοδο να εκφραστείτε ελεύθερα και διεκδικήστε ότι θέλετε να πραγματοποιήσετε.Αν έχετε κάποια παράπονα απο το ταίρι σας μη τα κρατάτε μέσα σας και σύντομα θα βρείτε τη χρυσή τομή!Στη δουλειά σας τα πηγαίνετε πολύ καλά,αλλά αποφύγετε αυτή την εβδομάδα να κάνετε οικονομικές συναλλαγές!


ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ