ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

VIDEOGAMES: ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

3:34 π.μ.
Privates: Το σεξουαλικό παιχνίδι!
Εισβάλετε σε απόκρυφα γυναικεία σημεία και καταπνίξτε τα μικρόβια, σε ένα Free-to-play Shoot 'Em Up.

Το Privates είναι ένα σεξουαλικό...Platform/Shoot 'Em Up, το οποίο κέρδισε αυτές τις ημέρες βραβείο BAFTA, για τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα!

Στόχος σας είναι να ελέγξετε μία ομάδα αντισωμάτων (η οποία παρομοιάζεται με λόχο πεζικού), να εισβάλετε σε γυναικεία όργανα (όπως κόλπος ή οπίσθια) και να εξοντώσετε τα μικρόβια που κυκλοφορούν, από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα. Το παιχνίδι κυκλοφορεί από το 2010 και το development έχει αναλάβει η προγραμματιστική ομάδα Zombie Cows, η οποία πλέον ονομάζεται...Size Five, παίρνοντας προφανώς το όνομά της από τον ομώνυμο αριθμό σουτιέν.
Μπορεί ως project το Privates να ήταν άγνωστο, αλλά αυτές τις ημέρες το παιχνίδι κέρδισε βραβείο BAFTA και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα της δημοσιότητας. Ο Dan Marshall, ιδρυτής της Size Five, δήλωσε περήφανος για το κατόθρωμα της μικρής προγραμματιστικής εταιρείας του: "Έχω σοκαριστεί. Το ότι ήμασταν υποψήφιοι για BAFTA μας επέτρεψε να αρχίσουμε να στέλνουμε δελτία τύπου για το παιχνίδι, αλλά το να κερδίζουμε ένα τέτοιο βραβείο είναι κάτι το τελείως διαφορετικό. Ευχαριστούμε την BAFTA που τίμησε την μικρή ομάδα μας, η οποία δημιούργησε αυτό το παιχνιδάκι. Είμαστε περήφανοι και ότι γυρνάμε σπίτι με αυτό το βραβείο στο χέρι είναι σουρεαλιστικό και ταυτόχρονα μαγικό."

Το Privates είναι ένα Indie game για PC. Κατεβάστε  (έχει μέγεθος μόλις 1.9MB) και μπείτε κι εσείς στα...απόκρυφα!


Διευκρινίσεις η Ubisoft
Νωρίτερα την προηγούμενη εβδομάδα, ο δημιουργικός διευθυντής του I Am Alive, Stanislas Mettra, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όταν δήλωσε ότι η Ubisoft άκουσε τα παράπονα των PC gamers που δεν θα δουν κάποια έκδοση του παιχνιδιού στην πλατφόρμα τους, αλλά με δεδομένη την έντονη πειρατεία δεν αξίζει τον κόπο να κυκλοφορήσει ο τίτλος για να τον αγοράσουν 50.000 άνθρωποι.


Αν μη τι άλλο, ο τρόπος διατύπωσης αυτής της άποψης ήταν πολύ αυστηρός, όμως, με μια νέα διευκρινιστική δήλωση ο Mettra υποστηρίζει ότι το θέμα δημιουργήθηκε εξαιτίας της λανθασμένης μετάφρασης των λεγομένων του: "Θα ήθελα πολύ να δω μια έκδοση του παιχνιδιού στα PCs και δεν εννοούσα ότι το I Am Alive δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ σε αυτήν την πλατφόρμα. Πρόκειται προφανώς για παρανόηση των Αγγλικών μου, που δεν είναι η βασική μου γλώσσα."

Και συνεχίζει: "Αυτό που εννοούσα ήταν ότι η έκδοση για τα PC δεν είναι ακόμα έτοιμη. Εξακολουθούμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτήν για να δούμε τη βιωσιμότητά της, μια υπόθεση που κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Χρησιμοποίησα κάποια παραδείγματα για να δείξω τον προβληματισμό μας, αλλά προφανώς δεν είναι στο χέρι μου, ούτε έχω την αρμοδιότητα να μιλώ γι' αυτά τα θέματα. Ειλικρινά, όμως, ποιος δημιουργός παιχνιδιών δεν θα ήθελε το δημιούργημά του να κυκλοφορήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες πλατφόρμες και να δοκιμαστεί από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Η επιλογή ανάμεσα στις κονσόλες και στα PCs δεν έχει καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι το ίδιο το παιχνίδι και η απόλαυση που μπορεί να προσφέρει."

Εκ πείρας μπορούμε να πούμε πως τέτοιες παρεξηγήσεις συμβαίνουν. Μπορεί όντως τα λόγια του Mettra να μην μεταφράστηκαν σωστά, όμως αν σκεφτεί κανείς την πρόσφατη συμπεριφορά της Ubisoft απέναντι στους PC gamers, με τα απίθανα DRM και τις ακυρώσεις σημαντικών τίτλων, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι οι διευκρινιστικές δηλώσεις είναι γνήσιες και όχι κάποιο κόλπο δημοσίων σχέσεων για να καταλαγιάσει η μπόρα.


Total War Shogun 2: Fall of the Samurai
Standalone expansion ετοιμάζει η Sega.

Αυτή τη φορά η Sega αποφάσισε να μην λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο Total War αλλά να επικεντρωθεί σε ένα standalone expansion για το Total War: Shogun 2, το οποίο θα ονομάζεται Fall of the Samurai και αναμένεται να συμπληρώσει το έπος των Samurai στην Ιαπωνία.

Σύμφωνα με το σενάριο, βρισκόμαστε στο 1863, όπου η εποχή των Samurai φτάνει στο τέλος της. Οι άρχοντες του ξίφους, του τόξου και του ίππου αντιμετωπίζουν τις τεράστιες αλλαγές στον εκσυγχρονισμό της Ιαπωνίας. Δυτικοί έμποροι οπλισμένοι με νέα επαναστατικά όπλα και νέες ιδέες, υποστηρίζουν τον αυτοκρατορικό στρατό ενάντια στην τάξη των Samurai, της οποίας ηγείται ο τελευταίος Shogun της Ιαπωνίας. Πρέπει να διαλέξετε ποια πλευρά θα υποστηρίξετε και να οδηγήσετε τη χώρα στην τελική μάχη που θα καθορίσει το μέλλον της.
Στο νέο αυτό standalone expansion θα υπάρχουν έξι νέες clans για να επιλέξετε, συμπεριλαμβανόμενων και αυτών που υποστηρίζουν τη νέα αυτοκρατορία, όπως οι Satsuma αλλά και τα clans που υπηρετούν το παλιό Shogunate, όπως οι Nagaoka. Τρείς πανίσχυρες δυνάμεις από τη δύση πρέπει επίσης να αντιμετωπιστούν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανική Αυτοκρατορία και η Γαλλία, όλες τώρα έχουν συμφέροντα και βάσεις στην Ιαπωνία. Οι μάχες θα διεξάγονται σε έναν επανασχεδιασμένο χάρτη, που περιλαμβάνει νέες περιοχές (όπως το νησί Ezo στο Βορά) και παραμορφώνεται από νέες τεχνολογίες όπως οι σιδηρόδρομοι.

Στο πεδίο της μάχης θα δούμε 39 νέες μονάδες, από επαναληπτικά πολυβόλα μέχρι Αμερικάνους και Βρετανούς πεζοναύτες της εποχής. Ο πόλεμος στη θάλασσα έχει αλλάξει ριζικά, με 10 νέους τύπους πλοίων συμπεριλαμβανομένων τεράστιων ατμόπλοιων κανονιοφόρων, τορπιλακάτων και θωρακισμένων πλοίων (ironclad battleships). Τα θωρηκτά αυτά μπορούν να επέμβουν σε μία μάχη ξηράς και να βομβαρδίσουν τις θέσεις του εχθρού, συνδέοντας έτσι, για πρώτη φορά σε ένα παιχνίδι της σειράς Total War, τις μάχες στη θάλασσα και στην ξηρά. Αναμένουμε επίσης τρεις νέους τύπους Agent, τέσσερα διαφορετικά ιστορικά σενάρια, νέους επαναστατικούς τρόπους πολιορκίας και πολλές βελτιώσεις στο multiplayer mode.

Το Total War Shogun 2: Fall of the Samurai αναμένεται αποκλειστικά για PC τον Μάρτιο του 2012.


100 τρόποι να πεθάνετε στο Skyrim
To Elder Scrolls V: Skyrim προσφέρει μεγάλη ελευθερία και μέσα σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι να πεθάνετε. Μέσα από το παρακάτω video μπορείτε να δείτε 100 από αυτούς…




Το Future Soldier δε θα κυκλοφορήσει για PC
H Ubisoft αποκάλυψε ότι το Ghost Recon: Future Soldier δε θα κυκλοφορήσει σε έκδοση για το PC, καθώς η γαλλική εταιρία έχει προγραμματίσει για αυτό το format μόνο το Ghost Recon Online. Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε αντίθεση με την αρχική ανακοίνωση που περιελάμβανε και έκδοση για υπολογιστές. Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της είδησης, ο υπεύθυνος προγραμματισμού του τίτλου δήλωσε στο PC Gamer πως «το 95% των gamers θα το αποκτήσουν στην PC έκδοση σε πειρατικό αντίτυπο».



Συμπλήρωσε μάλιστα πως «με αυτό το σκεπτικό, αλλάξαμε τα πλάνα μας  και αποφασίσαμε να στηρίξουμε το Online στους υπολογιστές».


To ποντίκι που… προσαρμόζεται στην παλάμη σας


Η χρήση ενός ποντικιού προϋποθέτει το χέρι σας να έχει προσαρμοστεί στο σχήμα και το μέγεθος της συσκευής. Με το Cyborg R.A.T. M.M.O. 7 όμως γίνεται το αντίθετο. Εκτός της κλασικής ρύθμισης για το βάρος, μπορείτε να ρυθμίζετε και ολόκληρο το σχήμα του ποντικιού αναλόγως του μεγάθους της παλάμης σας! Παρόλο που δείχνει άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρίας, το παρακάτω βίντεο θα σας δώσει να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.
 
 



Ο blogger παρουσιάζει αναρτήσεις και θέματα χωρίς όφελος... απλά αγαπάει αυτό που κάνει... Κάνε like και share, είναι η επιβράβευση μας

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ