ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΔΗΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ!

8:49 μ.μ.
 
Η Aixam (Εξάμ) είναι μία γαλλική μάρκα που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά με διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων και επαγγελματικών οχημάτων. Στη χώρα μας βρίσκεται από το 2004 και μέχρι σήμερα έχει διαθέσει, μέσω της εισαγωγικής εταιρείας, σχεδόν 130 αυτοκίνητα.
Χαρακτηριστικά


Πλέον ξεκίνησε η διάθεση ενός νέου μοντέλου με την ονομασία City, το οποίο μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και αυτοί που δεν διαθέτουν δίπλωμα αυτοκινήτου, αλλά δίπλωμα για μοτοποδήλατο. Το νέο αυτό μοντέλο είναι εφοδιασμένο με κινητήρα diesel δικύλινδρο υδρόψυκτο 400 κ.εκ., προερχόμενο από την ιαπωνική Kubota. Ο συγκεκριμένος κινητήρας αποδίδει 5,5 ίππους και μπορεί να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι τα 45 χλμ./ώρα, με κύριο χαρακτηριστικό τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, που κυμαίνεται, σύμφωνα με την εταιρεία, στα 2,97 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Το βάρος του Aixam City είναι 350 κιλά και μπορεί να μεταφέρει δύο επιβάτες και τις αποσκευές τους (όπως το Smart).
Κόστος και εκδόσεις
Τα έξοδα για τον ιδιοκτήτη του γαλλικού μοντέλου είναι περιορισμένα από πλευράς κατανάλωσης, τελών κυκλοφορίας (15 ευρώ) και κόστους χρήσης. Σύμφωνα με την ελληνική εισαγωγική εταιρεία, το service, το οποίο κοστίζει 100 ευρώ, γίνεται κάθε 5.000 χιλιόμετρα και περιλαμβάνει λάδια, φίλτρο αέρος, φίλτρο λαδιού και φίλτρο πετρελαίου. Επιπλέον, κάθε 15.000 γίνεται έλεγχος ιμάντα και αλλάζεται, μόνο εάν χρειάζεται. Το Aixam κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις, City, City S και GTO (φωτογραφία), και εισάγεται από την εταιρεία «Σαραντόπουλος» με τιμές πάνω από 11.000 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 7217995 ή στην επίσημη ιστοσελίδα που μπορείτε να επισκεφτείτε πατώντας εδώ
zougla.gr
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ