ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Ιστορία Τρόμου: Το Κουτί Του Δαίμονα.

8:53 μ.μ.
Κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου, μια Πολωνή γυναίκα, η οποία είχε χάσει τους γονείς της, το σύζυγο και τα παιδιά της σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης των Γερμανών, αποφάσιζε να μεταναστεύσει στην Αμερική. Ένα από τα λίγα πράγματα που πήρε η γυναίκα μαζί της ήταν μια θήκη κρασιού, ένα όμορφο κουτί  το οποίο και πρόσεχε πολύ…

Στην πραγματικότητα όταν τύχαινε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο αντικείμενο, έφτυνε τρεις φορές στα χέρια της και επαναλάμβανε μια περίεργη φράση.  Όταν η γυναίκα γέρασε ζήτησε όταν πεθάνει να θάψουν μαζί της και το κουτί. Τελικά πέθανε σε ηλικία 103 ετών αλλά ο ραβίνος που θα πραγματοποιούσε την ταφή δεν επέτρεψε να το θάψουν μαζί της. Έτσι λοιπόν το κουτί μπήκε προς πώληση μαζί με τα υπόλοιπα αντικείμενα της γυναίκας.
Το κουτί είχε μια περίεργη ονομασία, λεγόταν Dybbuk, που σημαίνει «το κουτί του δαίμονα» και σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση σχετιζόταν με δαίμονες που είχαν καταλάβει ανθρώπινες ψυχές. Το κουτί, παρά το καταραμένο του όνομα πουλήθηκε και για αρκετό καιρό άλλαζε συχνά ιδιοκτήτες και πάντα κατέληγε πίσω στο μαγαζί. Όλοι το επέστρεφαν λέγοντας πως το κουτί έμενε με κάποιο τρόπο πάντα ανοιχτό και από μέσα του αναδυόταν μια παράξενη αβάσταχτη μυρωδιά ούρων και γιασεμιού.
Μετά από όλα αυτά ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που είχε το κουτί συγκέντρωσε την οικογένειά του για να συζητήσουν τι θα κάνουν. Τότε διαπίστωσε με τρόμο ότι όλα τα μέλη της οικογένειας βασανίζονταν από τον ίδιο εφιάλτη. Έβλεπαν μια δαιμονική γριά να τους χτυπάει και όταν τελικά ξυπνούσαν διαπίστωναν ότι είχαν μελανιές και σημάδια από χτυπήματα στο σώμα! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όλοι τους είχαν δει μια μαύρη σκιά να τριγυρίζει στο σπίτι.
Τρομοκρατημένος από όλα αυτά, ο ιδιοκτήτης έβγαλε το κουτί προς πώληση στο e-bay για να το ξεφορτωθεί. Τελικά το αγόρασε ένας έφορος από κάποιο μουσείο, και όπως και οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες έτσι και αυτός άρχισε να γίνεται μάρτυρας υπερφυσικών δραστηριοτήτων!
Αν αναρωτιέστε που είναι το κουτί σήμερα, δε μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα. Φήμες μιλούν για έναν παραγωγό του Hollywood και για κάποια ταινία που ετοιμάζει… Αυτό και αν θα είναι θρίλερ…

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ