ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Κλινικές έρευνες για το ηλεκτρονικο τσιγαρο!!

5:19 μ.μ.


Πρόθεση μας είναι να σας ενημερώσουμε για τις δοκιμές των ηλεκτρονικών τσιγάρων. Θέλουμε να κάνουμε απολύτως σαφές ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν είναι
συσκευές για να κόψετε το κάπνισμα. Μπορούν ακόμη (στις περισσότερες περιπτώσεις) να περιέχουν και νικοτίνη. Είναι μια εναλλακτική λύση στο κάπνισμα και είναι η επιλογή σας. Μπορούμε μόνο να σας πούμε αυτό που έχουμε διαπιστώσει, από την προσωπική εμπειρία μας και τις εμπειρίες των χρηστών του. Όταν συγκρίνουμε ότι εμπεριέχεται σε ένα κανονικό τσιγάρο και σε ένα φυσίγγιο νικοτίνης, η αντίθεση είναι προφανής.

Μετά από έρευνες, διαπιστώσαμε ότι τρία διαφορετικά εργαστήρια έχουν κάνει δοκιμές σε ποντίκια. Το LPD Laboratory Services of Blackburn MicroTech Solutions LTD out of Lancashire, Ηνωμένο Βασίλειο, Bontek Compliance Laboratory of Shenzen, Κίνα, and Health New Zealand LTD out of Christchurch, Νέα Ζηλανδία, έχουν όλα κάνει δοκιμές σε ποντίκια με θετικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τις κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους, υπήρξε μία που έχει γίνει επίσημα και αυτή ήταν στο Health New Zealand LTD and Auckland University. Οι κλινικές δοκιμές έχουν γίνει από τον Απρίλιο του 2008 μέχρι τον Αύγουστο του 2008. Η μελέτη έγινε σε 48 καπνιστές για να δοκιμάσουν την συνολική ικανοποίηση από το προϊόν, όπως και επιπτώσεις στην υγεία, και τις κακές και τις καλές. Σύμφωνα με το δικτυακό τόπο του Auckland University, η μελέτη έχει ολοκληρωθεί και τα δεδομένα της αναλύονται. Από τη στιγμή που είναι θα είναι διαθέσιμα, θα σας παρουσιάσουμε τα πορίσματα.

Εάν εξακολουθείτε να ανησυχείτε για την ασφάλεια των φυσσιγγίων νικοτίνης, επειδή πρόκειται για την υγεία σας, μπορούμε να σας πούμε ότι εμείς, και οι χρήστες του μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το προϊόν. Όμως, όπως το κάπνισμα ήταν η επιλογή σας, έτσι είναι και η διακοπή του.


Κάνε like και share, είναι η επιβράβευση μας

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ