ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕΝΑΡΙΟΥ, ΜΕΧΡΙ 3 ΛΕΠΤΑ

12:39 π.μ.
Ο μεγαλύτερος και καλύτερος διαγωνισμός σεναρίου, για ταινίες μικρού μήκους μέχρι τρία λεπτά (3'), ο πρώτος διαγωνισμός από τον οποίο προκύπτουν ταινίες, είναι εδώ και σας περιμένει!
Ημερομηνία έναρξης υποβολής σεναρίων: 31 Μαρτίου 2012 
Ημερομηνία λήξης υποβολής σεναρίων:    30  Ιουνίου  2012 

Είσαι από 18 μέχρι 40 χρονών;
Έχεις φαντασία;
Γράφεις σενάρια;
Έχεις ιδέες;

Λάβε μέρος τώρα!

Η «microγραφή» 2012 ξεκίνησε!!!

Η t-shOrt, έχοντας τεράστια εμπειρία και πολύ καλή γνώση της αναγκαιότητας για ουσιαστικότερη διακίνηση της μικρής ταινίας στην κινηματογραφική αγορά, διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον διαγωνισμό σεναρίων για ταινίες μικρού μήκους «microγραφή 2012».

Συνδιοργανώτρια του διαγωνισμού, και για φέτος, είναι η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, που στηρίζει μία σειρά δράσεων, που αφορούν στη Νεολαία και στις πολιτιστικές της αναζητήσεις και επιχειρεί ένα ποιοτικό άλμα, συνειδητοποιώντας ότι, στην εποχή μας, δεν αρκεί ένας διαφορετικός λόγος, αλλά χρειάζεται συστηματική προσπάθεια, προγραμματική επάρκεια και, κυρίως, δράση.

Εκτός διαγωνισμού:

Είσαι μικρότερος από 18 ή μεγαλύτερος από 40 χρονών;

Η t-shOrt θα δεχθεί και τα δικά σας σενάρια και θα ξεχωρίσει τα καλύτερα, τα οποία και θα εντάξει, σε ειδικό Bonus Text κεφάλαιο, στην έκδοση "12 μικρά σενάρια" τόμος ΣΤ΄, ενώ η  τράπεζα σεναρίων θα φιλοξενεί όλα τα σενάρια και των, εκτός διαγωνισμού, σεναριογράφων.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού εδώ

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ