ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

7 σημάδια που δείχνουν ότι δεν είναι ερωτευμένος πια μαζί σου

1:45 π.μ.

Μήπως έχετε σοβαρές αμφιβολίες για το μέλλον της σχέσης σας; Εξετάστε τα ακόλουθα 7 σημάδια και θα καταλάβετε πως νιώθει...
Αναλύστε τις χειρονομίες του και τα μυστικά μηνύματα για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το μέλλον σας ως ζευγάρι.


1. Όχι πια ειδική μεταχείριση
Τι σημαίνει αυτό; Αν ο φίλος σας, σας αντιμετωπίζει ως ισότιμους, σας αφήνει να κάνετε τις αντρικές δουλειές, αυτό σημαίνει ότι σταμάτησε πλέον να σας προσφέρει ειδική μεταχείριση. Αυτό είναι ένα από τα προειδοποιητικά σημάδια ότι σταμάτησε να σας σκέφτεται ως το πιοσημαντικό πρόσωπο στη ζωή του.

2. Οι ενοχλητικές συνήθειες σας ΔΕΝ τον ενοχλούν πια
Οι άντρες έχουν ένα αστείο τρόπο να δείξουν ότι δεν ενδιαφέρονται πια. Εάν παρατηρήσετε ότι ο φίλος σας δεν ενοχλείται πλέον από μερικές ενοχλητικές συνήθειες σας, είναι ένα σαφές σημάδι ότι δεν έχει καμία πρόθεση να μείνει σε αυτή τη σχέση για πάρα πολύ καιρό. Η αδιαφορία είναι ένας από τους χειρότερους παράγοντες που μπορεί να καταστρέψει τη ζωή ενός ζευγαριού.

3. Τον ανησυχεί πολύ η εμφάνισή του
Τελευταία ανησυχεί πολύ για την εμφάνισή του, ενώ πριν όχι και τόσο, αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει ή τουλάχιστον να κάνει εντύπωση στους άλλους. Μπορεί να φαίνεται οδυνηρό αλλά παραδεχθείτε ότι η σχέση σας οδεύει σε αδιέξοδο....

4. Σταμάτησε να σε αποκαλεί «μωρό του»
Αν ο φίλος σας στάματησε να σας φωνάζει, μωρό, γλύκα ή αγάπη του, είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι ότι τα ισχυρά συναισθήματα του, έχουν εξαφανιστεί. Τα αγόρια χρησιμοποιούν αυτό το τέχνασμα για να στείλουν το μυστικό μήνυμα στη σύντροφό τους ότι «αγάπη δεν είναι πλέον εκεί» .

5. Θέλει να βγαίνει μόνο με τους φίλους
Οι άντρες που χάνουν το ενδιαφέρον τους για τη σύντροφό τους συχνά προγραμματίζουν δραστηριότητες με φίλους. Είναι ένα σαφές σημάδι ότι έχασε το ενδιαφέρον και θέλει να συναντήσει άλλους ανθρώπους. 

6. Δεν είναι πια ένα ανοιχτό βιβλίο για εσάς
Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα σημάδια,δηλαδή ότι ο ίδιος δεν θέλει πλέον να είναι ένα ανοιχτό βιβλίο για σας. Είτε έχει κάτι να κρύψει ή να είναι κουρασμένος από την επικοινωνία μαζί σας, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να παρατηρήσετε και να αναλύσετε αυτή την αλλαγή στη συμπεριφορά του.

7. Έγινε πολύ απασχολημένος για να απαντήσει στις κλήσεις σας
Οι άνδρες συχνά βρίσκουν όλα τα είδη δικαιολογιών για να καλύψουν την αδιαφορία τους. Μία από αυτές θα ήταν να ισχυριστεί ότι ήταν πολύ απασχολημένος για να απαντά στις κλήσεις σας ή τα μηνύματα σας. Αν αυτό συμβαίνει πολύ συχνά, βρείτε έναν τρόπο να τον κάνετε να παραδεχτεί ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για τη σχέση σας.




Πηγή: e-selida.com




0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ