ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ - ΕΧΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Νο2

10:34 μ.μ.
Μετά το "ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Youtube" (δείτε ανάρτηση Εδώ) σας παρουσιάζουμε ένα νέο τρόπο εξοικονόμησης κέρδους από τον δικό σας προσωπικό χώρο... και δουλεύοντας στους δικούς σας ρυθμούς. Σήμερα θα μιλήσουμε για...
την εταιρεία AVON. Μία εταιρεία χρόνια στο χώρο της ομορφιάς... Πως μπορεί όμως μία εταιρεία να βοηθήσει εμάς τους ίδιους; Η πραγματικότητα είναι πως εμείς βοηθάμε τον εαυτό μας και όχι η εταιρεία εμάς δείτε πως....

Η AVON είναι ο Παγκόσμιος ηγέτης στην αντιγηραντική φροντίδα δέρματος, στα αρώματα και τα καλλυντικά βαφής με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα $8 δισεκατομμύρια. Το αξίας $100 εκατομμυρίων Παγκόσμιο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της AVON αποτελεί το κλειδί στη δέσμευση της εταιρείας να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της αγοράς προϊόντων ομορφιάς.

Σήμερα μπορείτε να γίνετε μέλος της Εταιρείας με τις μεγαλύτερες Απευθείας Πωλήσεις Προϊόντων Ομορφιάς Παγκοσμίως, με ένα δίκτυο 6,5 εκατομμυρίων αντιπροσώπων AVON σε 120 χώρες σε όλον τον κόσμο. 
Γυναίκες από κάθε κοινωνική τάξη, από κάθε γωνιά του κόσμου έχουν ενταχθεί στην AVON με έναν ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό τους: να βρούνε προσωπική ενδυνάμωση και καταπληκτικές δυνατότητες κέρδους. Από το πρόσωπο με πρόσωπο έως το ηλεκτρονικό εμπόριο, η AVON κάνει την επιτυχία σας εύκολη υπόθεση. 

Μην το αφησεις... δοκίμασε το! 

Η επιλογή σας να είστε Αντιπρόσωπος της Avon δε σημαίνει απλώς ότι προωθείτε μία εξαιρετικής ποιότητας μάρκα καλλυντικών. Σημαίνει πολύ περισσότερο ότι έχετε την ευκαιρία να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. 
 Στην Avon: 
- ασχολείστε από το σπίτι σας, 
- ακολουθείτε το δικό σας ωράριο, 
- είστε εσείς αφεντικό του εαυτού σας, 
- έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα, ευχάριστα και εύκολα και όλα αυτά χωρίς κάποια επένδυση. 

Η ενασχόλησή σας ως Αντιπρόσωπος Avon είναι εύκολη και αποτελεσματική, γιατί οι καταναλωτές γνωρίζουν την Avon και την εμπιστεύονται - καθώς είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατευθυνόμενης πώλησης στον κόσμο. 

Κάνε την εγγραφή σου εύκολα 
κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 

Γνωρίστε και εμπιστευτείτε την ευκαιρία που μπορεί να αλλάξει, έστω και λίγο, προς το καλύτερο τη ζωή σας!

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ