ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ "Ο"

2:20 μ.μ.
ΟΑΣΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας μια καταπράσινη και ολάνθιστη όαση να παρουσιάζεται μπροστά σας και πως σας έκανε εντύπωση
αυτό, σημαίνει πως μια μεγάλη ανακούφιση σας περιμένει αυτές τις μέρες στη ζωή σας τόσο στα οικονομικά όσο και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Θα έχετε μια μεγάλη εύνοια της τύχης αυτόν τον καιρό. Αν δείτε πως βρίσκεστε μέσα σε μια όαση και απολαμβάνετε την δροσιά της, αυτό σημαίνει πως η ανακούφιση που θα νιώσετε είναι μεγάλη και Θα έλθει γρήγορα. Αν όμως δείτε ένα μέρος που κάποτε υπήρχε όαση και δείτε να λείπει ή να είναι ξερή, αυτό σημαίνει πως κάποιες ελπίδες που είχατε θα εξανεμιστούν κι η απελπισία θα γεμίσει την ψυχή σας αυτόν τον καιρό.

ΟΒΕΛΙΑΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως ψήνατε αρνί στη σούβλα χωρίς όμως να κοιμηθήκατε πεινασμένοι ή να μύριζε αρνί σούβλας κατά την διάρκεια του ύπνου σας, σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις και πως θα περάσετε μια περίοδο ευθυμία και χαράς. Αν δείτε άλλους να ψήνουν αρνί στη σούβλα, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε ευχάριστα γεγονότα για άλλους που μάλλον θα στενοχωρηθείτε γιατί θα σας κάνουν να ζηλέψετε. Αν σας προσφέρουν αρνί στη σούβλα, σημαίνει πως θα σας καλέσουν να λάβετε μέρος σε γλέντια και χαρές. Αν δείτε πως εσείς προσφέρετε αρνί στη σούβλα σε άλλους, σημαίνει πως θα καλέσετε εσείς άλλους σε γλέντια και χαρές που θα γίνουν στο σπίτι σας. Αν δείτε πως σας κάηκε το αρνί που ψήνατε, σημαίνει πως θα σας βρουν άσχημες μέρες στα οικονομικά σας και γενικά στις επιχειρήσεις σας. Αν είστε νέος-α και δείτε πως ψήνατε αρνί στη σούβλα κι αυτό κάηκε, αυτό σημαίνει πως ο αισθηματικός σας δεσμός θα διαλυθεί ή κάποιος γάμος που σχεδιάζατε.

ΟΒΙΔΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας απλά μια οβίδα, αυτό σημαίνει πως σας τρωει μια στενοχώρια και νιώθετε μιαν ανασφάλεια και άγχος. Κάτι που περιμένετε να έλθει να αλλάξει στη ζωή σας δεν έρχεται. Ζητάτε κάπου να ξεδώσετε και δεν μπορείτε. Το όνειρο σας ειδοποιεί πως πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και στους φίλους σας και στους συνεργάτες σας, μην δώσετε εμπιστοσύνη γιατί κανείς αυτόν τον καιρό δεν θέλει το καλό σας. Αν όμως ακούσατε οβίδα να σκαει, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε πολύ ευχάριστες ειδήσεις. Όσο πιο πολλές οβίδες ακούσετε να σκανε, τόσο πιο ευχάριστα μηνύματα θα πάρετε αυτόν τον καιρό και θα δείτε τη ζωή σας να αλλάζει ριζικά και θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία και προσοχή γιατί θα σας παρουσιαστούν και καλές ευκαιρίες.

ΟΒΟΛΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως δίνατε τον οβολό σας στον έρανο μιας φιλανθρωπικής οργανώσεως, σε έναν φτωχό ή στον δίσκο μιας εκκλησίας, αυτό σημαίνει πως θα δείξετε υποκρισία και ξεδιαντροπιά σε ανθρώπους που σας έδειξαν καλοσύνη. Το όνειρο σας προειδοποιεί να αλλάξετε χαρακτήρα αν θέλετε να προχωρήσετε στη ζωή σας. Αν μια γυναίκα δει αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα δώσει με το φέρσιμό της δικαιώματα στο περιβάλλον της να ανακαλυφθούν τα ψέματα της και οι βρώμικες πράξεις της. Αν είναι νέα κοπέλα, σημαίνει πως όλοι θα την κατηγορήσουν και θα την διαβάλουν και θα έχουν δίκιο. Αν δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας οβολούς, δηλαδή τις παλιές δεκάρες, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν περιστάσεις που θα ανταλλάξετε πικρά λόγια που θα σας στενοχωρήσουν αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε πως βρήκατε πενταροδεκάρες και δεν τους δώσατε σημασία, αυτό σημαίνει πως θα μπορέσετε να αντικρούσετε και να αποφύγετε δυσάρεστα λόγια γύρω από το άτομό σας και την αξιοπρέπειά σας. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως πετούσατε πενταροδεκάρες.

ΟΓΚΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα κουτί, ένα σπίτι, ένα καράβι κλπ. και δείτε πως σας έκανε εντύπωση ο όγκος του, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας και να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αυτές τις μέρες. Αν όμως δείτε πως μετρούσατε κάποιον όγκο σε αντικείμενα, αυτό σημαίνει πως σπαταλάτε άδικα τον καιρό σας σε αερολογίες και αφήνετε τις ευκαιρίες να σας ξεφεύγουν. Αν όμως δείτε πως είχατε έναν όγκο σε ένα μέλος του σώματός σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια μεγάλη στενοχώρια αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως κάποιος άλλος έχει όγκο στο σώμα του και σας έκανε εντύπωση, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε δυσάρεστα νέα για φίλο σας ή συγγενή σας και Θα λυπηθείτε. Αν όμως δείτε πως είχατε όγκο και σας έφυγε, αυτό σημαίνει πως θα σας φύγει γρήγορα μια δυσάρεστη κατάσταση που σας είχε βρει αυτές τις μέρες.

ΟΔΑΛΙΣΚΗ : 
Αν είστε άνδρας και δείτε στον ύπνο σας μια οδαλίσκη ή πολλές, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας γιατί θα σας προξενήσει μια μεγάλη στενοχώρια μια γυναίκα που δεν ήταν άξια να σχετιστείτε μαζί της. Αν είστε νέος και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας παίξουν παιγνίδια γύρω από κάποιο προξενιό. Το όνειρο σας προειδοποιεί να εξετάσετε καλά τα πράγματα πριν προχωρήσετε. Αν είστε γυναίκα και δείτε μια οδαλίσκη, αυτό σημαίνει πως κάποια φίλη σας, ή δική σας γυναίκα θα μάθετε πως θα αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις με κουτσομπολιά και με λόγια που θα την μειώσουν ηβικά. Αν δείτε πως είστε εσείς οδαλίσκη, σημαίνει πως θα πέσετε χαμηλά στα μάτια του κόσμου γιατί θα κάνετε ενέργειες τέτοιες που θα δώσετε κάθε δικαίωμα γι αυτό. Αν δείτε πως ντυθήκατε οδαλίσκη και ήταν δήθεν για την περίοδο της αποκριάς, αυτό σημαίνει πως έχετε σκοπό να πέσετε στην έκλυτη ζωή, αλλά ψάχνετε να βρείτε την ευκαιρία.

ΟΔΗΓΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε οδηγός αυτοκινήτου ή τον δικού σας ή ξένου, σημαίνει πως θα σημειώσετε άνοδο στις δουλειές σας και στην κοινωνική σας θέση. Αν δείτε πως οδηγείτε αυτοκίνητο και τρέχετε σε ένα δημόσιο δρόμο και πως προχωρούσατε άνετα, αυτό σημαίνει πως η επιτυχία σας είναι σίγουρη και εξασφαλισμένη. Αν δείτε πως ταξιδεύατε και για κάποια αιτία σταματήσατε, αυτό σημαίνει πως κάτι δεν θα πάει καλά και θα σημειώσετε μια κάμψη που δεν την είχατε φανταστεί. Αν δείτε πως σας σταμάτησε η τροχαία να σας ελέγξει, αυτό σημαίνει πως ή Θα αναβάλετε κάποιο ταξίδι ή κάποια συμφωνία που είχατε να κάνετε δεν θα γίνει. Αν δείτε πως οδηγείτε σε στροφές, σημαίνει πως θα σας βρουν εμπόδια και ανωμαλίες τις οποίες θα ξεπεράσετε. Αν δείτε πως οδηγείτε μια νεκροφόρα, αυτό σημαίνει πως θα σας τύχουν λεφτά ή κάποια κληρονομιά. Αν δείτε πως οδηγείτε τραίνο, το όνειρό σας δεν είναι καλό και σημαίνει δυστυχία, πίκρες και βάσανα. Αν δείτε πως πήρατε μια αμαξοστοιχία χωρίς επιβάτες και την οδηγούσατε, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιον θάνατο. Αν δείτε πως οδηγείτε κάποιο καραβάνι στην έρημο, σημαίνει πως μεγάλες ταλαιπωρίες θα έχετε αυτόν τον καιρό. Αν οδηγείτε ζώα ή ανάπηρο άτομο, αυτό είναι καλό γιατί θα πάρετε κάποια αμοιβή που δεν την περιμένατε. Αν δείτε πως έχετε οδηγό κάποιο άλλο άτομο, αυτό σημαίνει πως αν είναι άνδρας 8α πάνε καλά αt δουλειές σας. Αν είστε νέος και δείτε να έχετε οδηγό γυναίκα, σημαίνει πως θα κοιτάξουν να σας φερθούν πονηρά και ύπουλα. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως έχετε οδηγό έναν άνδρα, σημαίνει πως θα φερθούν σε σας πονηρά και ύπουλα.

ΟΔΟΙΠΟΡΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως περπατούσατε για να πάτε κάπου, αυτό σημαίνει πως θα καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες αυτόν τον καιρό. θα κουραστείτε πολύ αλλά στο τέλος σας περιμένει η επιτυχία. Το όνειρο σημαίνει πως θα στερηθείτε αλλά θα σημειώσετε κέρδη που δεν τα περιμένατε, αλλά όλα θα τα πετύχετε μόνοι σας. Αν δείτε πως προχωρούσατε ενώ συναντούσατε εμπόδια, σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ αλλά όλες σας τις δυσκολίες θα τις ξεπεράσετε. Αν δείτε πως περνούσε από κοντά σας ένας άλλος οδοιπόρος, σημαίνει πως σας περιμένουν ευχάριστες ειδήσεις αλλά θα καθυστερήσουν. Αν είστε γυναίκα και δείτε κάποιον οδοιπόρο, αυτό σημαίνει πως, αν είστε παντρεμένη, θα πάει ταξίδι ο σύζυγός σας για εμπορικούς λόγους ή θα του τύχει μετάθεση αν είναι υπάλληλος. Αν είστε νέα, σημαίνει πως θα γνωρίσετε άνδρα από μακρινό μέρος που θα γίνει σύζυγός σας. Κακό για μια γυναίκα είναι αν δει ότι οδοιπορεί. Σημαίνει πως την περιμένουν βάσανα, πίκρες και στενοχώριες. Αν δείτε να οδοιπορεί στρατιωτικό τμήμα, σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιες άσχημες καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν.

ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε οδοκαθαριστής χωρίς να έχετε σχέση με το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως θα σας προτείνουν μια δουλειά που θα σημειώσετε μεγάλα κέρδη, αλλά να ξέρετε πως θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στις συμφωνίες που θα κάνετε. Αν δείτε άλλον ή άλλους να είναι οδοκαθαριστές, σημαίνει πως θα αφήσετε μια μεγάλη ευκαιρία στη ζωή σας να πάει χαμένη. Αν δείτε πως κάποιος οδοκαθαριστής μάζευε σκουπίδια από το σπίτι σας ή έξω από αυτό, σημαίνει πως Θα βρεθεί άνθρωπος να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλά προβλήματα στην οικογένειά σας.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως πήγατε σε οδοντογιατρό και τον είδατε να εργάζεται, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για σοβαρά γεγονότα που θα συμβούν σε φιλικό ή συγγενικό σας σπίτι. Αν δείτε πως έβγαλε δόντι από έναν ασθενή, σημαίνει πως Θα μάθετε για τον Θάνατο φιλικού σας ή συγγενικού σας προσώπου. Αν δείτε πως σφράγιζε δόντι, αυτό σημαίνει πως κάποιος θα γιατρευτεί από αρρώστια ή θα γλιτώσει από ατύχημα και θα σας δώσει χαρά. Τα ίδια σημαίνουν και για σας και την οικογένειά σας αν δείτε πως πήγατε εσείς στον οδοντογιατρό και έκανε αυτά σε εσάς. Αν δείτε πως φορούσε μεγάλες μασέλες αυτό σημαίνει πως θα βελτιώσετε πολύ τα οικονομικά σας και την κοινωνική σας Θέση, αλλά να προσπαθήσετε να συγκρατηθείτε και να μην παρασυρθείτε σε άσκοπες σπατάλες.

ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως χρησιμοποιήσατε οδοντογλυφίδα και καθαρίσατε τα δόντια σας, αυτό σημαίνει πως θα σας φύγουν οι στενοχώριες και τα βάσανα που είχατε τον τελευταίο καιρό, ή θα βρείτε τον τρόπο να απαλλαγείτε αν τυχόν σας βρουν. Αν δείτε πως τα δόντια σας ενοχλούσαν και κοιτάζατε να βρείτε οδοντογλυφίδα για να τα καθαρίσετε, αυτό σημαίνει πως, αν την βρείτε, θα μπορέσετε να αποφύγετε δύσκολες καταστάσεις που θα σας βρουν αν όμως ψάχνετε να βρείτε και δεν βρίσκετε, σημαίνει πως από αμέλεια θα αφήσετε προβλήματα άλυτα που θα τα βρείτε μπροστά σας και που θα σας προξενήσουν στενοχώριες. Αν δείτε πως αγοράζατε οδοντογλυφίδες, αυτό σημαίνει πως με την προνοητικότητά σας θα μπορέσετε να αποφύγετε και να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να σας βρουν.

ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας έναν οδοστρωτήρα να στρώνει τον δρόμο και αυτό σας κάνει εντύπωση, σημαίνει πcος αν δείτε πως στρώνει καλά και γερά το οδόστρωμα ότι κάτι το καινούργιο θα παρουσιαστεί στη ζωή σας που θα δώσει άνοδο στη δουλειά σας ή να πάρετε μια προαγωγή αν είστε υπάλληλος. Αν είστε εμπορευόμενος και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει αν έχετε υπόψη σας μια δουλειά θα πρέπει να την ξεκινήσετε. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, θα έχετε μέλλον λαμπρό. Παντού θα σημειώσετε επιτυχίες. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε έναν οδοστρωτήρα σταματημένο, σημαίνει πως θα σας βρει μια εκνευριστική στασιμότητα στη δουλειά σας και σε όλα σας τα σχέδια. Τίποτε δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Αν δείτε έναν οδοστρωτήρα παρατημένο, σκουριασμένο, αυτό σημαίνει πως δεν θα πρέπει να έχετε καμιά ελπίδα για ότι περιμένατε και ελπίζατε.

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας να κατασκευάζεται ένα οδόφραγμα, ή να παίρνετε μέρος μαζί με άλλους στην κατασκευή του, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει πρόοδος στη ζωή σας και ότι θα κάνετε θα σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Κακό είναι όμως το όνειρο αν δείτε να σας φράζει το δρόμο κάποιο οδόφραγμα και να μην σας επιτρέπει να προχωρήσετε. Αν δείτε πως κατασκευάζουν άλλοι οδόφραγμα και εσείς απλά παρακολουθείτε, αυτό σημαίνει πως δεν θα δείξετε την ανάλογη προσοχή και διάθεση να αρπάξετε καλές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και θα μετανιώσετε πολύ γι αυτό. Αν δείτε πως κάποιο οδόφραγμα σας προστάτευε, αυτό σημαίνει πως με σιγουριά και ασφάλεια θα αντιμετωπίσετε φουρτούνες που θα προέρχονται από αντιπάλους και εχθρούς σας. Το όνειρο σας ειδοποιεί να μην φοβάστε γιατί κανείς δεν θα μπορέσει να σας κάνει κακό. Αν δείτε πως τρέχατε με αυτοκίνητο και παραμερίσατε κάποιο οδόφραγμα ή το περάσατε, αυτό σημαίνει πως τίποτε δεν μπορεί να σας εμποδίσει, η επιτυχία είναι σίγουρη και εξασφαλισμένη.

ΟΔΟΣ: Δείτε τη λέξη ΔΡΟΜΟΣ. 
Αν όμως δείτε στον ύπνο σας πως ψάχνατε για μια οδό ή κοιτούσατε τις ονομασίες των οδών, αυτό σημαίνει πως δεν έχετε κατασταλάξει τι δρόμο θα βαδίσετε στη ζωή σας. Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια κυριαρχεί στην ψυχή σας. Αν δείτε πως ρωτάτε για κάποια οδό και σας δείχνουν, αυτό σημαίνει πως σε μια δύσκολη στιγμή σας θα βρεθεί άνθρωπος να σας συμπαρασταθεί και να σας συμβουλέψει. Αν δείτε πως έχετε κάποιον χάρτη μιας πόλης στα χέρια σας και ψάχνετε να βρείτε μια οδό, αυτό σημαίνει πως έχετε παραμελήσει πολύ και τα προβλήματά σας έχουν μαζευτεί αλλά Θα βρείτε την λύση μετά από πολλούς κόπους και θυσίες.

ΟΘΟΝΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρεθήκατε σε μια αίθουσα κινηματογράφου και πως κάθεστε και περιμένετε να αρχίσει το έργο και σας εντυπωσίασε η άσπρη και μεγαλόπρεπη οθόνη, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν γεγονότα που θα σας εντυπωσιάσουν και θα σας ξαφνιάσουν. Πλούτη ευτυχία και χαρά να περιμένετε να σας βρουν αυτόν τον καιρό στη ζωή σας. Αν δείτε να κατασκευάζουν μια τέτοια οθόνη άλλοι, αυτό σημαίνει πως θα σας βοηθήσουν για να αποκτήσετε αυτό άνθρωποι που δεν περιμένατε. Αν δείτε πως παρακολουθούσατε στην οθόνη κάποιο έργο, δείτε την λέξη ΘΕΑΤΡΟ. Αν δείτε το πρόσωπό σας στην οθόνη αυτό σημαίνει πως θα κάνετε γκάφες, θα διαπράξετε λάθη που θα σας εκθέσουν στο περιβάλλον σας. Αν δείτε τον ή την αγαπημένη σας να προβάλλεται στην οθόνη, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε πράγματα δυσάρεστα για το άτομό του και Θα στενοχωρηθείτε πολύ, μπορείτε να φτάσετε και μέχρι το χωρισμό.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας και σας έκανε εντύπωση η οικογένεια και είστε παντρεμένοι, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν χαρές και ευτυχισμένες μέρες στο σπίτι σας. Αν όμως είστε ανύπαντροι και δείτε στον ύπνο σας πως είχατε οικογένεια, σημαίνει πως θα σας βρουν βάσανα, πίκρες και στενοχώριες. Αν δε έχετε υπόψη σας να δημιουργήσετε οικογένεια και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως δεν προμηνύεται γάμος γι αυτόν τον καιρό.

ΟΙΚΟΔΟΜΗ - ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως εξετάζατε μια οικοδομή, ένα οικοδόμημα και σας έκανε εντύπωση η μεγαλοπρέπεια και η καλή κατασκευή του, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε επιτυχίες τόσο στις δουλειές σας όσο και σε όλους γενικά τους τομείς της ζωής σας. Το μέλλον σας ανοίγεται λαμπρό και σίγουρο και ότι έχετε σκοπό να κάνετε μην το παραμελήσετε, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Πολύ καλό είναι το όνειρο αυτό αν δείτε πως χτίζεται μια οικοδομή και παίρνετε και εσείς μέρος στην ανέγερσή της. Να περιμένετε πως στη ζωή θα σας βρουν ευτυχισμένες μέρες και πως μεγάλη πρόοδο Θα έχετε αυτόν τον καιρό. Επίσης αν δείτε πως βρεθήκατε στην κορυφή μιας μεγάλης οικοδομής και κοιτάζετε γύρω, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε μεγάλες καταστάσεις που θα σας θαυμάσουν όλοι.

ΟΙΚΟΠΕΔΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε οικόπεδο, αυτό σημαίνει πως κάποιο αναπάντεχο γεγονός θα σας συμβεί που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Όλα θα σας έλθουν κατά τέτοιο τρόπο που θα εκπλαγείτε και εσείς. Μεγάλη χαρά και ευτυχία σημαίνει η αγορά τον οικοπέδου αν δείτε πως κάνατε. Πιο καλό είναι το όνειρο αν δείτε πως δίνετε και τα χρήματα. Αν δείτε πως πουλάτε ένα οικόπεδο έχετε δεν έχετε στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει φτώχειες, στενοχώριες και βάσανα. Πιο άσχημο είναι το όνειρο αν δείτε πως εισπράττετε και χρήματα από την πώληση του οικοπέδου. Αν δείτε πως μετράτε κάποιο οικόπεδο ή το περιφράζετε, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργήσετε τέτοιες καταστάσεις που θα νιώσετε ασφάλεια, σιγουριά και ευτυχία τόσο για σας όσο και για την οικογένειά σας. Αν δείτε πως σας έκαναν ή κάνατε καταπάτηση ενός οικοπέδου, αυτό σημαίνει πως θα σας κάνουν ή θα κάνετε κακό.

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας οινόπνευμα και σας κάνει εντύπωση αυτό να περιμένετε καταστάσεις δύσκολες στη ζωή σας, στο περιβάλλον σας και στην οικογένειά σας. Νεύρα, μαλώματα, γκρίνιες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά. Αν δείτε πως χρησιμοποιήσατε οινόπνευμα στο σώμα σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δύσκολες καταστάσεις γύρω από το άτομό σας που θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν τρίβετε άλλους με οινόπνευμα, σημαίνει πως θα μαλώσετε πολύ άσχημα και θα πρέπει να προσέξετε πολύ.

ΟΙΝΟΠΟΣΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως πίνατε μόνο σας ή με παρέα κρασί χωρίς να σας κάνει εντύπωση αν μεθούσατε ή όχι, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε δικαίωμα να δημιουργηθούν άσχημες καταστάσεις γύρω από το άτομό σας. θα κάνετε πολλά σφάλματα που θα σας ζημιώσουν πολύ με αποτέλεσμα την στενοχώρια. Αν σας έκανε εντύπωση η παρέα σας, σημαίνει πως θα μπλέξετε με άτομα ύποπτης διαγωγής και προσπαθήσουν να σας μπλέξουν σε πράξεις παράνομες. Αν δείτε άλλους να πίνουν κρασί, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για μια σκευωρία που θα γίνει εις βάρος σας.

ΟΙΝΟΠΩΛΕΙΟ: 
Αν δείτε πως βρεθήκατε μέσα σε τέτοιο μαγαζί, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν άσχημες μέρες. Αυτά θα τα δημιουργήσετε μόνοι σας γιατί θα κάνετε ενέργειες αψυχολόγητες και θα είναι πολύ βρώμικες και το κλίμα που θα δημιουργηθεί γύρω σας δεν θα είναι κολακευτικό για σας. Μην παραπονεθείτε όμως γιατί μόνοι σας δημιουργήσατε αυτήν την κατάσταση. Αν δείτε πως γεμίσατε κάποιο μπουκάλι με κρασί και το πηγαίνετε στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο χαρούμενο γεγονός θα σας συμβεί αυτές τις μέρες που θα σας γεμίσει με χαρά. Στενοχώρια και αποτυχία θα είναι όμως αν δείτε πως πήγατε σε ένα τέτοιο μαγαζί και το βρήκατε κλειστό και δεν μπορέσατε να αγοράσετε κρασί.

ΟΚΝΗΡΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως σας είχε πιάσει μια αδιαθεσία, μια τεμπελιά, μια ανορεξίά και πως δεν είχατε διάθεση να ασχοληθείτε με το παραμικρό αν δεν σας είχε πιάσει το φαινόμενο της μώρας ή κανένα παθολογικό αίτιο τον οργανισμού σας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν μέρες μεγάλης έντασης και εκνευρισμού. Την αιτία θα την αναζητήσετε στην αμέλειά σας που αφήσατε να χαθεί πολύτιμος χρόνος και θα αναγκαστείτε τώρα να τα κάνετε όλα μαζί.

ΟΛΜΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας να σκαει κάποιος όλμος ή όλμοι γύρω σας, και ακούσατε τον κρότο τους χωρίς όμως να υπήρχε κανένας εξωτερικός ερεθισμός, αυτό σημαίνει είδηση ή ειδήσεις γρήγορες και ευχάριστες. Θα πάρετε μεγάλη χαρά και θα σας φύγει ένα βάρος που είχατε μέσα σας. Αν δείτε πως κρατούσατε στα χέρια σας έναν όλμο, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε δυνατοί και θα βρείτε μια μεγάλη υποστήριξη από πρόσωπο ισχυρό. Αν όμως δείτε πως με έναν όλμο ρίχνατε βλήματα, αυτό σημαίνει πως θα χειριστείτε πολύ άσχημα για τους γύρω σας μια δύναμη που θα πάρετε αυτές τις μέρες στα χέρια σας, Θα κάνετε κακό και Θα το μετανιώσετε.

ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας και αυτό σας κάνει εντύπωση η ομαλότητα ενός τοπίου, ενός δρόμου, ενός χωραφιού, ενός οικοπέδου, κλπ., αυτό σημαίνει πως θα περάσετε αυτές τις μέρες χωρίς βάσανα, σκοτούρες και ηρεμία θα είναι το χαρακτηριστικό της ζωής σας. Αν είχατε δυσκολίες θα τις ξεπεράσετε, αν είχατε δυσκολίες θα υποχωρήσουν.

ΟΜΑΔΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτούσατε μια ομάδα ανθρώπων, είτε αθλητική, είτε

κοινωνική, ή οτιδήποτε άλλη ομάδα, σημαίνει πως θα νιώσετε σιγουριά αυτόν τον καιρό γιατί θα σημειώσετε επιτυχίες και με μεγάλη άνεση θα ξεπεράσετε τα εμπόδια γιατί και άνθρωποι να σας υποστηρίξουν θα βρεθούν και η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

ΟΜΕΛΕΤΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως τρωτε ομελέτα, αυτό σημαίνει πως κάτι το πολύ άσχημο θα σας βρει αυτές τι μέρες. θα λυπηθείτε για κάτι που θα σας λείψει. Αν δείτε πως φτιάχνετε ομελέτα μόνος σας, σημαίνει πως για ότι συμβεί το φταίξιμο είναι δικό σας. Αν δείτε να σας σερβίρουν ομελέτα αυτό σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας κάνουν κάποιο κακό και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας.

ΟΜΙΛΩ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως μιλάτε και λετε πολλά λόγια, σημαίνει πως κάποιες ειδήσεις που περιμένατε θα σας έλθουν και μάλιστα γρήγορα. Αν δείτε πως μιλούσατε με κάποιον γνωστό σας, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη στενοχώρια από το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν δείτε πως μιλούσατε με κάποιον αντίπαλό σας ή εχθρό σας, σημαίνει πως θα σας βρουν οικογενειακοί καυγάδες και στενοχώριες. Αν μιλούσατε με γυναίκα κακής διαγωγής, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε σοβαρό εξευτελισμό. Αν μιλάτε με μια γυναίκα παντρεμένη, σημαίνει διαζύγιο και χωρισμό. Αν δείτε να μιλάτε με ανύπαντρη κοπέλα, σημαίνει πως θα διαλυθεί κάποιο συνοικέσιο ή αρραβώνας. Τέλος να περιμένετε πένθος, αν δείτε πως πιάσατε κουβέντα ή μιλούσατε με ζώα.

ΟΜΙΧΛΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως γύρω σας επικρατούσε μια ομίχλη, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν δυσκολίες και εμπόδια πολλά. Αν δείτε πως μια ομίχλη σας εμπόδιζε να δείτε να προχωρήσετε και γενικά σας είχε ακινητοποιήσει αυτό σημαίνει πως θα σας βρει μια μεγάλη στασιμότητα που θα σας στενοχωρήσει πολύ. Μην περιμένετε τίποτα το καλό αν δείτε γενικά ομίχλη στο όνειρό σας.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως ομολογούσατε κάτι, αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να κατηγορήσετε κάποιον ή κάποιος αλλά δεν θα μπορέσετε να καταφέρετε τίποτα γιατί δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε την κατηγορία. Το ίδιο θα συμβεί όταν δείτε άλλον ή άλλους να σας ομολογούν κάτι. Θα σας κατηγορήσουν άδικα για κάτι αλλά δεν θα έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν και να θεμελιώσουν την κατηγορία. Αν δείτε πως ομολογούσατε κάτι που είχατε κάνει στο παρελθόν, αυτό σημαίνει πως για κάποια παλιά σας αγάπη θα στενοχωρηθείτε.

ΟΜΠΡΕΛΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράσατε μια καινούργια ομπρέλα και την κρατούσατε στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα βρείτε μεγάλο στήριγμα στη ζωή σας σε κάτι που Θα ξεκινήσετε. Αν δείτε πως βρέχει και πως κρατάτε ανοιχτή μια ομπρέλα και προστατεύεστε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη και αποτελεσματική προστασία αυτόν τον καιρό στη ζωή σας. θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες τόσο στη δουλειά σας, όσο και σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αν δείτε πως στηρίζεστε σε μια ομπρέλα, σημαίνει πως το πρόσωπο που αγαπάτε θα σας απατήσει και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως με μια ομπρέλα προστατεύετε κάποιον από βροχή, σημαίνει πως θα βοηθήσετε σημαντικά και αποτελεσματικά κάποιο πρόσωπο κι αυτό θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Το ίδιο θα βρείτε και εσείς μεγάλη υποστήριξη αν δείτε πως σας προστατεύει κάποιος από τη βροχή με μια ομπρέλα. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε μια δυνατή θύελλα και δεν μπορούσατε να ανοίξετε την ομπρέλα σας, σημαίνει πως Θα σας βρει μεγάλη ατυχία αυτόν τον καιρό γιατί δεν θα μπορέσετε να έχετε το αποτέλεσμα που θα Θέλατε. Κάπου που στηρίξατε τις ελπίδες σας να έχετε μια βοήθεια θα γελαστείτε. Αν δείτε μια σπασμένη ή χαλασμένη ομπρέλα, αυτό σημαίνει πως θα χάσετε κάποια μεγάλη υποστήριξη που είχατε.

ΟΜΦΑΛΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας τον ομφαλό σας, σημαίνει πως θα νιώσετε δυνατοί και ακμαίοι. Αν δείτε τον ομφαλό κάποιον άνδρα, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν τσακωμοί και μαλώματα. Αν δείτε τον ομφαλό μιας γυναίκας και είστε άνδρας, σημαίνει πως θα νιώσετε και θα ζήσετε ωραίες στιγμές ερωτικές χωρίς να το περιμένετε. Αν είστε γυναίκα και δείτε τον ομφαλό μιας άλλης γυναίκας, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν τσακωμοί και μαλώματα από ερωτικές αντιζηλίες.

ΟΝΥΧΑΣ (ΟΡΥΚΤΟ): 
Αν δείτε στον ύπνο σας όνυχα, είτε ορυκτό να βγαίνει από τη γη, είτε ακατέργαστο, σημαίνει πως μια μεγάλη επιτυχία θα σημειώσετε αυτές τις μέρες στη ζωή σας. Αν δείτε ωραία μπιμπελό να στολίζουν το σπίτι σας από όνυχα, αυτό σημαίνει πως μια μεγάλη ευτυχία σας περιμένει στην οικογένειά σας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα σημειώσετε σημαντική αισθηματική επιτυχία. Αν δείτε πως σας προσφέρουν μπιμπελό και είναι από όνυχα, αυτό σημαίνει πως Θα πάρει η ζωή σας ευτυχισμένη πορεία από έναν ωραίο έρωτα που θα έλθει να την γεμίσει.

ΟΞΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως συναντήσατε αυτό το δένδρο και σας έκανε εντύπωση, σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές επιτυχίες στη ζωή. θα νιώσετε δυνατοί και θα επιτύχετε σε όλους τους τομείς και θα επιβληθείτε στο περιβάλλον σας. Αν δείτε ένα δάσος από όξινες, να περιμένετε μια μεγάλη περίοδο επιτυχιών που θα σας γεμίσουν ευτυχία και χαρά. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως θα έχετε λαμπρό μέλλον και πως αν γνωρίσετε πρόσωπο του αντίθετου φύλου μετά το όνειρο αυτό θα βρείτε τον πιο ιδανικό σύντροφο της ζωής σας.

ΟΠΙΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε καλλιεργητής του φυτού που βγαίνει το όπιο, όταν είναι η βλάστησή του καλή και σας προξενήσει ευχαρίστηση, αυτό σημαίνει πως με όχι ανορθόδοξα μέσα θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία. Αν δείτε να παρασκευάζετε όπιο, σημαίνει πως θα σας μπλέξουν σε ιστορίες από τις οποίες μόνο στενοχώριες θα βρείτε και βάσανα. Αν δείτε πως καπνίζετε όπιο, αυτό είναι μήνυμα πως μια μεγάλη στενοχώρια σας περιμένει και θα σας απειλήσει ένα ατύχημα ή μια αρρώστια. Αν δείτε πως είστε στενοχωρημένοι και κάποιος σας έδωσε όπιο και το καπνίσατε και σας απάλλαξε από τη λύπη και τη στενοχώρια, αυτό σημαίνει πως σε μια δύσκολη στιγμή θα σας δείξουν λάθος δρόμο και θα σας βγει σε κακό. Το όνειρο σας ειδοποιεί να μην δώσετε εμπιστοσύνη σε κανένα αυτόν τον καιρό.

ΟΠΛΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας να κρατάτε όπλα στα χέρια σας, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε δυνατοί και θα σας υπολογίσουν όλοι στον κύκλο σας. Αν δείτε απλά διάφορα όπλα, αυτό σημαίνει καυγάδες και φιλονικίες θα σας βρουν αυτές τις μέρες στη ζωή σας τόσο με την οικογένειά σας όσο και με το περιβάλλον σας. Αν δείτε πως κάπου σας τραυμάτισε ένα όπλο, σημαίνει πως θα αρρωστήσετε ή θα τραυματιστείτε στο σημείου που νιώσατε πως σας τραυμάτισε το όπλο. Αν δείτε όπλα σπασμένα, άχρηστα ή σκουριασμένα, σημαίνει πως θα δείτε και θα καταλάβετε πως Θα πάνε πολλά πράγματα στράφι στη ζωή σας. Αν μια κοπέλα δει πως κρατάει όπλο ή όπλα, αυτό σημαίνει έναν πλούσιο γάμο. Αν δείτε πως κρατάνε άλλοι όπλα στα χέρια τους, αυτό σημαίνει πως Θα σας βρουν γκρίνιες και στενοχώριες.

ΟΠΛΙΤΕΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας οπλίτες σε ώρα μάχης, αυτό σημαίνει πως θα μπλέξετε σε καταστάσεις που θα σας στενοχωρήσουν πολύ. Πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα αυτές τις μέρες γιατί αν ακούγατε τουφεκιές σημαίνει πως τα γεγονότα θα εξελιχθούν κατά τρόπο που δεν το περιμένατε. Αν δείτε οπλίτες να κάνουν οδομαχίες και τους κοιτάζετε από μέσα από το σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως οι άσχημες καταστάσεις θα σας βρουν στην οικογένειά σας. Αν δείτε οπλίτες να κάνουν οδομαχίες και τους κοιτάζετε μέσα από το σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως θα κουραστείτε πολύ για να πετύχετε κάτι που έχετε ξεκινήσει. Αν δείτε οπλίτες να παρουσιάζονται στο στρατό για κατάταξη, σημαίνει πως θα βρεθείτε στη θέση να τα βγάλετε πέρα και το πρόγραμμα που ακολουθείτε θα σας βγει σε καλό. Αν δείτε πως παρουσιάζεστε εσείς στο στρατό, αυτό σημαίνει πως θα αναλάβετε μεγάλες ευθύνες και θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να τα βγάλετε πέρα.

ΟΠΤΑΣΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας μια οπτασία αλλά να είναι ολοζώντανη μπροστά σας και σας κάνει εντύπωση η ζωηράδα της μορφής της, αυτό σημαίνει πως αν ήταν μιας κάποιας γυναίκας, θα σας παίξουν πονηριές και θα πρέπει να προσέξετε πολύ. Αν ήταν συγκεχυμένη και δεν μπορούσατε να καθορίσετε τη μορφή της, σημαίνει πως θα προσπαθήσουν να σας διαβάλουν στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα στενοχωρηθείτε.

ΟΡΑΣΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως η όρασή σας ήταν καλή και αυτό σας έδινε μια ικανοποίηση, σημαίνει πως θα σας έλθουν βολικά όλα και θα χαρείτε πολύ. Αν δείτε πως δεν βλέπατε και αποκτήσατε πάλι την όρασή σας, αυτό σημαίνει μεγάλη χαρά από την πρόοδο που θα σημειώσετε αυτές τις μέρες τόσο στις δουλειές σας όσο και στις υποθέσεις σας. Σημαίνει επίσης πως κάποιες καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν γύρω από το άτομό σας που κάποτε σας είχαν στενοχωρήσει γιατί δεν μπορούσατε να βρείτε τη λύση. Αν δείτε πως χάσατε την όραση σας ενώ στην πραγματικότητα είστε καλά, σημαίνει πως θα σας βρουν δύσκολες καταστάσεις γιατί θα κοιτάξουν πολλοί να σας κάνουν κακό. Σημαίνει πως θα μπλέξετε σε σκοτεινά σχέδια που δεν θα μπορέσετε να ξεδιαλύνετε και θα βρεθείτε σε πολύ δύσκολη θέση. Αν δείτε πως κατά τη στιγμή που χάσατε την όρασή σας βρέθηκε άτομο ή άτομα να σας βοηθήσουν να φτάσετε στον προορισμό σας, αυτό σημαίνει πως και στην πραγματικότητα θα βρεθούν πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές σας.

ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΚΤΗΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας έναν πλανόδιο οργανοπαίκτη, αυτό σημαίνει πως θα σας συμβούν δυσάρεστες καταστάσεις στη ζωή σας που δεν θα μπορέσετε να αντιδράσετε και θα σας γεμίσουν στενοχώρια και θλίψη. Αν δείτε οργανοπαίκτες να συνοδεύουν κάποιο γάμο, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για τον θάνατο κάποιου προσώπου και θα στενοχωρηθείτε πολύ.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε μέλος σε κάποια οργάνωση που έχει κοινωφελείς σκοπούς, σημαίνει πως θα μιλήσουν όλοι για σας από τις επιτυχίες που θα σημειώσετε στον επαγγελματικό τομέα. Αν όμως δείτε πως είστε μέλος κάποιας μυστικής οργάνωσης ή μυστικιστικής, αυτό σημαίνει πως σας τρωει το πάθος και η κακεντρέχεια και η ζιλιά για τις επιτυχίες των άλλων γιατί δεν έχετε μπορέσει να καταφέρετε τίποτα μέχρι τώρα. Αν δείτε πως οργανώνετε μια τέτοια οργάνωση εσείς, αυτό σημαίνει πως θα δείξετε τον χειρότερο εαυτόν σας και θα φερθείτε ύπούλα και θα βάλετε μπροστά σκοτεινά σχέδια για να πετύχετε τους σκοπούς σας. Αν δείτε πως οργανώνετε μια φιλανθρωπική οργάνωση, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη επαγγελματική και κοινωνική άνοδο που δεν την περιμένατε. Αυτό Θα γίνει γιατί θα φερθείτε έξυπνα και δραστήρια.

ΟΡΓΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως συνέβη κάτι που σας προξένησε οργή, σημαίνει πως θα σας βρουν καταστάσεις που σας δώσουν τη λύση που χρειάζεστε για κάποια δύσκολη στιγμή σας. Αν δε δείτε πως ξεσπάσατε κάπού και ανακουφιστήκατε, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε μια μεγάλη χαρά γιατί θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Αν είδατε ότι σας έπιασε οργή, αλλά δεν μπορέσατε να ξεθυμάνετε που λέμε, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε πολύ γιατί θα πικραθείτε από πρόσωπα που είχατε ευεργετήσει και σας ανταπόδωσαν με αχαριστία. Αν δείτε το αγαπημένο σας πρόσc να είναι οργισμένο, αυτό σημαίνει πως θα το βοηθήσετε ξεπεράσει μια δύσκολη στιγμή. Αν ξέσπασε σε σας, αυτό μένη πως θα σας δώσει δείγματα της αγάπης του και αφοσίωσής του.

ΟΡΓΩΝΩ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως με ένα άλογο οργώνετε χωράφι, αυτό σημαίνει πως θα βάλετε τα θεμέλια για καινούργια δουλειά που θα πάει καλά και τα κέρδη σας είναι μεγάλα. Αν έχετε ήδη δική σας δουλειά, θα την οργανώσετε καλύτερα και θα πάρει άνοδο σημαντική. Αν δε όργωμα γίνεται εύκολα και δείτε πως νιώθατε ικανοποιημένος. Αν δείτε πως συναντάτε εμπόδια, αυτό σημαίνει πως τι δεν θα πάει καλά και θα στενοχωρηθείτε.

ΟΡΕΞΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας να σας έχει ανοίξει η όρεξη χωρίς όμως να βρίσκετε να φάτε τίποτε, αν δεν έχετε κοιμηθεί νηστικοί, αυτό σημαίνει πως αν ήταν όρεξη για φαγητό, κάποιοι θα βρεθούν και θα σας στενοχωρήσουν γιατί θα σας δώσουν να καταλάβετε πως σας έδειξαν αχαριστία. Αν είχατε όρεξη για ποτά αλλά δεν βρήκατε να πιείτε τίποτε, αυτό σημαίνει πως θα πικραθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο και ίσως φτάσετε μέχρι τον χωρισμό. Αν νιώσατε όρεξη να ανεβείτε σε κάποιο βουνό, σε κάποιο ύψωμα, σε κάποια σκάλα αλλά δεν το κάνατε, αυτό σημαίνει πως δεν θα δώσετε την ανάλογη σημασία και προσοχή στη δουλειά που κάνατε, με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε κάποιο τέλμα που δύσκολα Θα βγείτε.

ΟΡΙΟ - ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτούσατε ή εξετάζατε τα όρια τον σπιτιού σας, τα όρια του χωραφιού σας ή της περιουσίας σας, αυτό σημαίνει πως θα συμβούν γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε νέα μέτρα και να χαράξετε νέους δρόμους στη ζωή σας. Αν δείτε ότι κάνετε οριοθέτηση μόνος σας σε οικόπεδα, χωράφια κλπ., αυτό σημαίνει πως θα βασιλέψει η τάξη στη ζωή σας και αυτό Θα σας βγει σε καλό. Για τους νέούς-ες που θα δουν αυτό το όνειρο σημαίνει πως θα αναγκαστούν εκ των πραγμάτων να λάβουν δραστικά μέτρα για να πετύχουν στη ζωή και θα τα καταφέρουν. Και στις δύο περιπτώσεις το όνειρο προειδοποιεί πως θα αναγκαστούν από διάφορες περιστάσεις να φερθούν, αλλιώς θα μετανιώσουν. Αν δείτε πως σας κάνουν οριοθέτηση στη περιουσία σας, αυτό σημαίνει πως θα δώσετε δικαιώματα να σας προσβάλουν και θα σας εξαναγκάσουν να γίνετε υποχείρια άλλων.

ΟΡΚΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως δίνατε κάποιον όρκο και πως με όρκο αναλαμβάνατε υποχρεώσεις στο να κάνετε κάτι ή υποστηρίζατε κάτι για να γίνετε πιστευτοί στους γύρω σας, αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να επιστρατεύσετε πολλά ψέματα και δόλια μέσα για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Αν δείτε πως σας πιστεύουν, οι κόποι σας θα πάνε χαμένοι και θα γίνετε ρεζίλι. Αν δείτε πως παρά τους όρκους δεν γίνεστε πιστευτοί, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε με δόλια μέσα να εξαπατήσετε και να πετύχετε τους σκοπούς σας. Αν δείτε πως ορκίζεστε σε κάποιο δικαστήριο ή σε κάποιο ανακριτή, αυτό σημαίνει πως κάποιο φίλο σας θα τον κάνετε εχθρό με τον τρόπο που θα του φερθείτε. Αν δείτε πως ορκίζεστε ψέματα, αυτό σημαίνει πως θα κινδυνέψετε από άσχημες ενέργειες να πάθετε μια καταστροφή. Αν δείτε πως το αγαπημένο σας πρόσωπο σας ορκίζεται πως σας αγαπά, αυτό σημαίνει πως όχι μόνο δεν σας αγαπά, αλλά σας κοροϊδεύει και σας εξαπατά κι εκμεταλλεύεται την αγάπη σας. Το ίδιο σημαίνει αν εσείς δείτε πως ορκίζεστε πίστη και αγάπη σε πρόσωπο του αντίθεου φύλου.

ΟΡΜΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως βρίσκεστε μέσα σε ένα ήρεμο και ήσυχο όρμο, είτε βρεθήκατε εκεί με κάποιο πλεούμενο, είτε κολυμπώντας ακόμη, αυτό σημαίνει πως αυτές τις μέρες θα τις περάσετε με ηρεμία στην προσωπική σας ζωή, αλλά και οι δουλειές σας θα σας δώσουν μια σιγουριά και μια ασφάλεια.

ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κάνατε ως επάγγελμα τον ορνιθοτρόφο χωρίς όμως να έχετε σχέση με το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως όλα σας τα όνειρα θα πραγματοποιηθούν, οι δουλειές σας θα πάρουν μεγάλη άνοδο και τα κέρδη σας Θα είναι μεγάλα. Κακό θα είναι για σας αν δείτε πως είστε ορνιθοτρόφος και βρήκατε τις κότες σας και τα πουλιά ψόφια. Πολύ πιο καλό είναι το όνειρο, αν δείτε πως είχατε και πάπιες μέσα στο ορνιθοτροφείο σας. Αν δείτε άλλον πτηνοτρόφο, είναι που θα μάθετε κάποιο μεγάλο κακό για κάποιον άλλον.

ΟΡΝΙΟ (Άγριο αρπακτικό πουλί): 
Αν δείτε στον ύπνο σας και σας έκανε εντύπωση ένα αρπακτικό πουλί, αυτό σημαίνει πως κάποιος κίνδυνος και κάτι κακό θα σας απειλήσει και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Αν δείτε πως σας επιτέθηκε ένα όρνιο, αυτό σημαίνει πως κάποιος μεγάλος εχθρός σας θα κοιτάξει να σας κάνει μεγάλο κακό. Αν σας ξέσχισε με τα νύχια τον ή με το ράμφος του, αυτό σημαίνει πως θα βρει την ευκαιρία να σας κάνει κακό. Αν όμως είναι μαύρο το χρώμα τον, θα είναι σοβαρή η αρρώστια που θα σας απειλήσει. Αν δείτε πως πολλά όρνια επιτέθηκαν σε ζώα και τα κατασπάραξαν ή έτρωγαν ψοφίμια, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να προφυλάξετε την οικογένειά σας γιατί θα την απειλήσει σοβαρή αρρώστια. Αν δείτε πως όρνιο ή όρνια επιτέθηκαν στα ζώα σας ή στις κότες σας, αυτό σημαίνει πως θα πάθετε οικονομική καταστροφή. Αν κατασπάραξε το σκύλο σας, θα χάσετε κάποιο πιστό και αφοσιωμένο φίλο. Αν όμως δείτε πως διώχνετε όρνιο ή πως το σκοτώνετε, αυτό σημαίνει πως θα έχετε μια μεγάλη απαλλαγή από κάποιον σοβαρό κίνδυνο ή από επικίνδυνες καταστάσεις που σας απειλούσαν.

ΟΡΟΠΕΔΙΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ή πήγατε σε οροπέδιο, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη οικονομική άνοδο και κοινωνική. Η τύχη θα είναι για πολύ καιρό με το μέρος σας και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Αν είστε στα σχέδια να ξεκινήσετε κάτι το καινούργιο στη ζωή σας, ξεκινήστε το, θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει ένα μέλλον λαμπρό και πως θα κάνετε ένα ευτυχισμένο και πλούσιο γάμο.

ΟΡΟΣ (Φάρμακο): 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε άρρωστος χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα και σας έκαναν ορό, σημαίνει πως σε μια δύσκολη στιγμή σας θα βρεθούν άνθρωποι να σας βοηθήσουν και να σας ενισχύσουν σημαντικά. Αν είστε στον ύπνο σας καλά κι όμως σας έκαναν ορό, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε χρήματα ανέλπιστα που δεν τα περιμένατε. Αν δείτε πως πηγαίνετε να σας κάνουν ορό, αυτό σημαίνει πως θα ζητήσετε βοήθεια και θα την πάρετε αν δείτε πως σας έκαναν, αν όχι, τότε θα σας αρνηθούν. Αν δείτε πως σε κάποιον άλλον έκαναν ορό, αυτό σημαίνει πως θα λυπηθείτε για το άσχημο παιχνίδι που θα δείτε να παίζουν άνθρωποι που δεν το περιμένατε.

ΟΡΟΦΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτάτε και θαυμάζετε τους πάνω ορόφους μιας πολυώροφης οικοδομής, αυτό σημαίνει πως θα καταστρώσετε μεγαλεπήβολα και φιλόδοξα σχέδια που θα χρειαστούν κόποι και πολύ μεγάλη προσπάθεια για να επιτύχετε. Αν δείτε πως ανεβαίνετε στους πάνω ορόφους, αυτό σημαίνει πως τα σχέδιά σας όσο και μεγαλεπήβολα κι αν είναι θα σημειώσουν οπωσδήποτε επιτυχία. Αν δείτε πως διαλέξατε σε κάποιον όροφο ένα διαμέρισμα, αυτό σημαίνει πως θα πετύχετε μια θέση ή θα κάνετε μια δουλειά που θα σας εξασφαλίσει ένα μέλλον σταθερό και σίγουρο. Αν δείτε πως μετακομίζετε σε πιο ψηλό όροφο, αυτό σημαίνει άνοδο κοινωνική και οικονομική. Κακό είναι το όνειρο αν δείτε να κατεβαίνετε τους ορόφους, σημαίνει ακριβώς τα αντίθετα. Αν δείτε πως βρεθήκατε ψηλά πολύ, αυτό σημαίνει πως οι επιτυχίες σας θα είναι σίγουρες και όλα Θα σας πάνε καλά.

ΟΡΤΥΚΙ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ορτύκια, αυτό σημαίνει και για τους άνδρες και για τις γυναίκες πως θα πέσουν στα δίχτυα μιας πονηρής και ύποπτης αγάπης που θα τους προξενήσει πολλά και σοβαρά προβλήματα που δύσκολα θα τα ξεπεράσουν. Αν δείτε ορτύκια να πετούν, αυτό σημαίνει πως θα πάρετε δυσάρεστες ειδήσεις και πολλά κουτσομπολιά θα γίνουν εις βάρος σας αυτόν τον καιρό. Αν δείτε να πετούν προς το μέρος σας, αυτό σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να κάνετε ένα ταξίδι. Αν δείτε πως ενώ προχωρούσατε πέταξαν απότομα ορτύκια που ήταν κρυμμένα κι έφυγαν, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε και θα σταματήσετε μια σκευωρία που γινόταν εις βάρος σας. Αν δείτε ορτύκι ή ορτύκια ψόφια, ή σκοτωμένα, σημαίνει πως θα γλιτώσετε από ραδιουργίες και κουτσομπολιά. Αν ακούτε ορτύκι να κελαηδά, σημαίνει πως θα ακούσετε ερωτόλογα από πρόσωπο του αντίθετου φύλου. Αν δείτε πως κρατάτε ένα ορτύκι στα χέρια σας, αν είστε άνδρας σημαίνει πως θα μάθετε για τη γυναίκα σας ή την ερωμένη σας πως σας απατά. Αν είστε γυναίκα και δείτε αυτό το όνειρο, αυτό σημαίνει πως είναι κάποια κακή τύχη που θα σας κυνηγάει για πολύ. Αν δείτε πως έχετε πολλά ορτύκια σε ένα κλουβί, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε δουλειές έξυπνες που θα σας φέρουν πολλά κέρδη. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε αυτό το όνειρο σημαίνει πως με την εξυπνάδα σας θα πετύχετε τόσο στο γάμο σας, όσο και στη ζωή σας. Αν δείτε πως σκοτώνετε ορτύκια, ή τα πιάνετε σε παγίδες, σημαίνει πως πρέπει να δώσετε προσοχή στο φέρσιμό σας και στην διαγωγή σας στο περιβάλλον σας, στους συνεργάτες σας και στους ανωτέρους σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσετε σχόλια εις βάρος σας και δεν θα σας βγει σε καλό. Αν δείτε φωλιά από ορτύκια, αυτό σημαίνει πως κάποιο ευτυχές γεγονός Θα σας συμβεί και θα σας γεμίσει χαρά.

ΟΡΥΖΩΝΑΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας έναν ορυζώνα να κάθεστε και να τον θαυμάζετε, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας και ευτυχισμένες μέρες περιμένουν εσάς και την οικογένειά σας. Αν δείτε πως καλλιεργείτε έναν δικό σας ορυζώνα, σημαίνει πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σας περιμένει χρήμα, πρόοδος κι ευτυχισμένη ζωή. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως το μέλλον σας θα είναι λαμπρό και πως με ότι κι αν καταπιαστείτε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία και θα κάνετε γάμο πλούσιο και με πρόσωπο που θα σας κάνει ευτυχισμένους.

ΟΡΥΚΤΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ορυκτό χρυσό, πλατίνα, ασήμι ή οτιδήποτε πολύτιμο μέταλλο, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη κάμψη στις δουλειές σας και πολλές και μεγάλες ατυχίες θα σας βρουν. Αν βρήκατε και δείτε ότι τα δώσατε σε κάποιον ή κάποιους, σημαίνει πως θα στενοχωρηθούν πολλοί με τις επιτυχίες σας. Αν βρείτε οτιδήποτε άλλο ορυκτό, αυτό σημαίνει δυσκολίες και θα πρέπει να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες για να σημειώσετε και πετύχετε κάτι στη ζωή σας.

ΟΡΥΧΕΙΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα οποιοδήποτε ορυχείο, αλλά να είναι σε λειτουργία, αυτό σημαίνει πως σας περιμένουν πολλές καταστάσεις στη ζωή σας που θα πρέπει να τις μελετήσετε και να βαδίσετε στη ζωή. Η επιτυχία ή αποτυχία θα οφείλεται σε σας. Αν δείτε πως εργάζεστε σε ένα ορυχείο, αυτό σημαίνει πως θα έχετε πρόοδο στη δουλειά σας και θα νιώσετε οικογενειακή γαλήνη και χαρά από κάποιο ευχάριστο γεγονός που θα σας συμβεί. Αν δείτε άλλους να εργάζονται σ' αυτό, σημαίνει πως δεν έχετε αποφασίσει τίποτα το αξιόλογο και αφήνετε τις ευκαιρίες να σας ξεφύγουν. Αν δείτε έρημο ορυχείο, σημαίνει πως θα λυπηθείτε για κάποια μεγάλη ευκαιρία που θα χάσετε.

ΟΡΦΑΝΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είστε ορφανός χωρίς να συμβαίνει κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα αυτό σημαίνει πως θα βρεθούν άτομα που θα σας δώσουν μεγάλη και σοβαρή βοήθεια για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Αν στην πραγματικότητα είστε ορφανός και δείτε πως ορφανέψατε, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε μόνος χωρίς φίλους και μπορεί να χωρίσετε από τον σύντροφό σας. Αν δείτε κάποιον να είναι ορφανός, αυτό σημαίνει πως αν είναι και στην πραγματικότητα, θα μάθετε για κάτι που θα συμβεί σε γνωστό σας πρόσωπο και θα στενοχωρηθείτε πολύ. Αν δείτε πως σε κάποια ορφανά παιδιά δίνατε τα συλλυπητήριά σας, αυτό σημαίνει πως κάποιο δυσάρεστο γεγονός θα σας συμβεί που θα στενοχωρήσει πολύ γιατί κάτι που περιμένατε να γίνει και να καλυτερέψει τη ζωή σας δεν θα γίνει. Αν δείτε πως προσφέρατε δώρα σε ορφανά παιδιά, αυτό σημαίνει πως θα σημειώσετε μεγάλη κοινωνική άνοδο. Αν δείτε πως πήρατε υπό την προστασία σας ορφανό ή ορφανά, αυτό σημαίνει πως θα φερθείτε με καλοσύνη και θα κάνετε να μιλήσουν όλοι για σας.

ΟΡΧΗΣΤΡΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούγατε και βλέπατε μια ορχήστρα να παίζει και το παίξιμο της σας προξενούσε μια ψυχική ευχαρίστηση, αν δεν υπήρχε κανένα εξωτερικό ερέθισμα, σημαίνει πως θα νιώσετε μεγάλη οικογενειακή χαρά και ευχάριστα γεγονότα θα σας βρουν αυτές τις μέρες. Αν το παίξιμό της ήταν άσχημο και δεν σας ικανοποιούσε, σημαίνει πως θα στενοχωρήσουν συκοφαντίες και κουτσομπολιά. Αν δείτε στον ύπνο σας πως παίζατε εσείς σε μια ορχήστρα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε απερισκεψίες και θα σας βλάψουν και με τα έργα σας και τις ενέργειές σας δεν σας παίρνουν στα σοβαρά.

ΟΣΠΡΙΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως αγοράζατε όσπρια, αυτό σημαίνει πως θα μπει στο σπίτι σας η τύχη, η ευτυχία και η χαρά. Αν δείτε πως σπέρνετε ή θερίζετε όσπρια, σημαίνει πως θα κάνετε μια δουλειά που θα πάει πολύ καλά. Αν δείτε πως βράζετε ή τρωτε όσπρια στο σπίτι σας, σημαίνει πλούτη, ευτυχία και χαρά. Αν δείτε να σας προσφέρουν όσπρια, σημαίνει πως θα αποκτήσετε μεγάλη περιουσία. Αν δείτε πως προσφέρετε εσείς, σημαίνει πως θα βρείτε τον τρόπο να βγάλετε μεγάλες υποχρεώσεις που είχατε. Αν δείτε πως πουλάτε όσπρια και πήρατε χρήματα, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε άσχημες τοποθετήσεις χρημάτων και θα χάσετε την εκτίμηση του κόσμου. Αν δείτε πως άλλοι έχουν όσπρια, σημαίνει πως θα μάθετε για την ευτυχία άλλων γνωστών, συγγενών και θα χαρείτε.

ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας οστεοφυλάκιο και ειδικά με οστά πεθαμένων συγγενών σας, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κάνετε κανένα τρισάγιο στην μνήμη τους. Αν δείτε πως βρεθήκατε σε κάποιο χωνευτήρι που βάζούν τα κοκάλα των νεκρών και τα βλέπετε απλά, αυτό σημαίνει πως κάποια στενοχώρια θα σας βρει που θα έχει σχέση με κληρονομιά ή κάποια παλιά σας σφάλματα θα πληρώσετε με τύψεις και στενοχώριες. Αν δείτε πως ψάχνετε στο χωνευτήρι μέσα στα κόκαλα, σημαίνει πως θα κοιτάξετε να αναστήσετε ή να φέρετε στην επιφάνεια παλιές αναμνήσεις και ιστορίες που δεν θα σας βγάλουν σε καλό.

ΟΣΤΡΑΚΑ: 
Αν δείτε πως σε μια παραλία μαζεύατε φρέσκα και λαχταριστά όστρακα και στο μυαλό σας ήταν η ιδέα και η λαχτάρα να τα φάτε, σημαίνει πως θα έχετε μεγάλη πρόοδο στις δουλειές σας, χρήματα που δεν τα περιμένατε και μεγάλη τύχη θα παρουσιαστεί μπροστά σας αυτές τις μέρες. Το ίδιο σημαίνει αν δείτε πως τα αγοράζατε από οπουδήποτε. Πιο καλό όμως είναι αν δείτε ότι τρώγατε όστρακα. Αν ήταν χαλασμένα και σας προξενούσαν αηδία και τα φτύνατε ή τα πετούσατε, αυτό σημαίνει πως παραμελήσατε τις δουλειές σας και θα στενοχωρηθείτε από τα αποτελέσματα της τεμπελιάς σας. Αν δείτε πως τα όστρακα ήταν άδεια, σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα δείτε πως κάποια ατυχία θα σας ματαιώσει πολλά σχέδια. Αν όμως μαζεύατε όστρακα για στολίδια και για διακόσμηση στο σπίτι σας ή το γραφείο σας, αυτό σημαίνει πως θα πάνε οι κόποι σας χαμένοι ή θα λυπηθείτε για κάτι ευκαιρίες που χάσατε στη ζωή σας. Οι νέοι-ες που θα δουν αυτό το όνειρο θα λυπηθούν για κάποιον έρωτα παλιό γιατί θα κρατήσουν μόνο τις αναμνήσεις.

ΟΣΦΡΗΣΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως είχατε όσφρηση καλή και πως σας βοηθούσε να νιώσετε μυρωδιές άσχημες ή καλές, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε ικανοποίηση γιατί θα δείτε πως θα προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν και δεν θα το καταφέρουν. Αν δείτε πως χρησιμοποιούσατε την όσφρησή σας και οδηγηθήκατε και ανακαλύψατε μια ευχάριστη μυρωδιά από πού προερχόταν αυτό σημαίνει πως η τύχη θα σας οδηγήσει να ανακαλύψετε την ευτυχία που κρυβόταν για σας. Αν δείτε πως με την όσφρησή σας ανακαλύψατε κάποιο βόθρο με ακαθαρσίες αλλά μόνον που είδατε το βόθρο, αυτό σημαίνει πως θα στενοχωρηθείτε γιατί θα δείτε να έρχονται χρήματα σε εσάς, αλλά δεν τα παίρνετε. Αν έτσι πάλι ανακαλύψετε άσχημες μυρωδιές, σημαίνει πως θα μάθετε ποιοι σας κακολογούν. Κακό είναι αν δείτε ότι χάσατε τελείως την όσφρησή σας. Αυτό σημαίνει πως δεν παίρνετε χαμπάρι του τι γίνεται γύρω σας, με αποτέλεσμα να γίνoυν σοβαρά σχόλια εις βάρος σας.

ΟΥΖΟ: 
Αν το δείτε απλά σε ένα μπουκάλι, αυτό σημαίνει πως κάτι το δυσάρεστο θα σας συμβεί αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως σας προσφέρουν ένα μπουκάλι ή αγοράζετε ούζο, αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθεί μια κατάσταση γύρω από το άτομό σας που θα σας στενοχωρήσει γιατί θα σας βάλει σε μπελάδες και φασαρίες χωρίς λόγο. Αν δείτε πως πίνετε ούζο, σημαίνει πως θα γίνετε οξύθυμος και θα δημιουργήσετε καυγά γιατί δεν θα μπορέσετε να συγκρατήσετε να νεύρα σας και το ηθικό σας. Θα ανταλλάξετε βαριές κουβέντες χωρίς λόγο και σοβαρή αιτία. Αν δείτε πως άλλοι έπιναν ούζο, αυτό σημαίνει πως θα σας δημιουργήσουν ιστορίες και καυγάδες. Καλό είναι μετά το όνειρο αυτό να προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε στον εαυτό σας να μην εμπλακείτε σε τέτοιες ιστορίες που αργότερα θα το μετανιώσετε. Αν τέλος σας προσφέρουν ούζο αλλά δεν το δεχθείτε, αυτό σημαίνει πως θα καταφέρετε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους και το κακό θα σταματήσει εκεί. Αν δείτε πως πίνοντας ούζο προσκαλέσατε άλλον ή άλλους στην παρέα σας και τους προσφέρατε ούζο, σημαίνει πως θα επιδιώξετε κάποιον καυγά με άσχημες συνέχειες για το άτομό σας και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε το κακό.

ΟΥΛΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτούσατε και εξετάζατε τα ούλα σας, σημαίνει πως θα αναγκαστείτε να κοιτάξετε την υγεία σας. Αν τα ούλα σας τα δείτε και σας κάνει εντύπωση το χρώμα τους και δείτε πως ήταν μελανά, αυτό σημαίνει πως θα διαπιστώσετε ότι η υγεία σας δεν πάει καλά. Αν είστε άρρωστος και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως η κατάστασή σας θα χειροτερέψει. Αν δείτε πως το χρώμα τους είναι κόκκινο ή ζωηρό, σημαίνει πως θα έχετε καλή υγεία και αν είστε ασθενής θα γίνετε καλά. Αν δείτε τα ούλα σας να μυρίζουν άσχημα ή τρέχει πύων, αυτό σημαίνει πως θα περάσετε δύσκολες καταστάσεις με το κοινωνικό σας περιβάλλον γιατί θα δείτε να σας περιφρονούν και να σας αποφεύγουν για τις άσχημες πράξεις σας.

ΟΥΡΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα άλογο και σας κάνει εντύπωση η ωραία μακριά ουρά του, σημαίνει πως η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Καλό θα είναι να πάρετε κανένα λαχείο ή να παίξετε κανένα ΠΡΟ-ΠΟ ή ΛΟΤΤΟ. Αλλά αν δεν κερδίσετε εκεί, η τύχη δεν θα σας αφήσει παραπονούμενους, γιατί θα δείτε πως όλα θα σας παύε καλά αυτόν τον καιρό, οι δουλειές σας θα σημειώσουν μεγάλη άνοδο, αν είστε επιχειρηματίας, αν είστε υπάλληλος θα πάρετε προαγωγή που δεν περιμένατε, και η κοινωνική σας θέση θα ανεβεί σημαντικά. Η ευτυχία και η χαρά θα σας συντροφεύει για πολύ καιρό.Κακό είναι το όνειρο αν δείτε μια κοντή ουρά αλόγου, είτε εκ φυσικού, είτε γιατί την είχαν κόψει, αυτό σημαίνει ακριβώς το αντίθετο. Πολύ κακό είναι αν δείτε πως κόψατε εσείς την ουρά ενός αλόγου που ήταν μακριά. Αυτό σημαίνει πως με τα ίδια σας τα χέρια θα καταστρέψετε την ευτυχία σας. Αν δείτε την ουρά ενός γαϊδάρου, σημαίνει για σας βάσανα, πίκρες και θα πέσετε στην καταφρόνια του κόσμου. Αν δείτε και σας κάνει εντύπωση η ουρά ενός φιδιού ζωντανού ή άλλου ερπετού, σημαίνει για σας πίκρες, βάσανα και στενοχώριες. Αν δείτε πως κόβατε την ουρά ενός ερπετού, αυτό σημαίνει για σας απαλλαγή από πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που σας είχαν βρει τον τελευταίο καιρό. Αν δείτε και σας έκανε εντύπωση η ουρά ενός ψαριού είτε στη θάλασσα είτε στον ψαρά, είτε οπουδήποτε αλλού, αυτό σημαίνει πως θα ανακαλύψετε σκευωρίες εις βάρος σας. Αν όμως είδατε πως χωρίσατε τις ουρές από τα ψάρια τις μαγειρεύατε και τις τρώγατε, αυτό σημαίνει μεγάλη τύχη και κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε. Αν δείτε πως είχατε εσείς μια οποιαδήποτε ουρά, αυτό σημαίνει πως με τις ενέργειές σας και τις πράξεις σας θα δείτε να σας περιφρονεί ο κόσμος και να σας γυρίζει τις πλάτες. Θα στενοχωρηθείτε πολύ αλλά τις αιτίες θα τις δώσετε εσείς. Το ίδιο είναι αν δείτε την ουρά μιας κότας. Αν όμως δείτε την ουρά ενός κόκορα, αυτό σημαίνει ευτυχία, πλούτη και τύχη ανέλπιστη. Σημαίνει δε πως μαζί με την ευτυχία θα νιώσετε δυνατοί και θα επιβληθείτε στους αντιπάλους σας. Αν είστε γυναίκα και δείτε πως αποκτήσατε ή είχατε ουρά, αν είστε παντρεμένη, σημαίνει πως θα φτάσετε μέχρι τον χωρισμό γιατί θα γίνουν γνωστές όλες σας οι βρωμιές. Αν είστε νέα κοπέλα και δείτε πως βάλατε ουρά, αυτό σημαίνει πως θα πέσετε πολύ χαμηλά στα μάτια τον κόσμου και δεν θα μπορέσετε να κρύψετε τίποτα και να αποφύγετε τα αποτελέσματα που θα είναι εις βάρος σας.

ΟΥΡΑ (ΚΑΤΟΥΡΑ): 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κατουράτε, αν δεν υπήρχε σωματική ανάγκη στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει πως θα έχετε απαλλαγή από στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε να κατουράει άλλος, σημαίνει στενοχώριες από συκοφαντίες. Αν δείτε πως λερωθήκατε από κάτουρα, σημαίνει πως θα σας μειώσουν ηθικά.

ΟΥΡΑΙΜΙΑ: 
Αν δείτε πως κατουρούσατε και τα ούρα σας ήταν κόκκινα από αίμα, αυτό σημαίνει πως θα αποκτήσετε χρήματα, χαρά κι ευτυχία στην οικογένειά σας.

ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας το ουράνιο τόξο, αυτό σημαίνει πως νέοι ορίζοντες ανοίγονται για σας. Αν είστε παντρεμένος-η, σημαίνει αναπάντεχη τύχη για σας και την οικογένειά σας. Αν είστε νέος-α και δείτε αυτό το όνειρο, σημαίνει πως σας περιμένει ένα μέλλον λαμπρό, τύχη, σταδιοδρομία και ευτυχισμένη κατάληξη στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Πολύ πιο καλό είναι το όνειρο, αν δείτε πως έβρεχε και σχηματίστηκε το ουράνιο τόξο. Πιο καλό είναι το όνειρο αν βλέπετε το ουράνιο τόξο και πίσω του κάποιο βουνό ή να απλώνεται μια ήρεμη και καταγάλανη θάλασσα.

ΟΥΡΑΝΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως κοιτούσατε τον καταγάλανο ουρανό και σας έκανε εντύπωση αυτό, τότε να περιμένετε επιτυχίες στη ζωή, γαλήνη, ευτυχία και ευημερία σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Αν είστε νέος-α θα έχετε μέλλον λαμπρό και ένα πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο στην ζωή σας. Αν δείτε σκοτεινιασμένο ουρανό, αυτό σημαίνει βάρη στην ψυχή σας, άσχημες ειδήσεις και κακή πορεία στις υποθέσεις σας και στις δουλειές σας. Λαμπρός ουρανός σημαίνει ευτυχία, χαρά και αγαλλίαση. Αν δείτε πως πετάτε στον ουρανό, σημαίνει πως σας περιμένουν δόξες και τιμές και άνοδος κοινωνική και οικονομική. Αν κοιτάτε την νύχτα και σας κάνει εντύπωση ο ξάστερος και γεμάτος άστρα ουρανός, αυτό σημαίνει πως θα πλουτίσετε με τίμιο τρόπο και τυχερό. Αν όμως είναι νύχτα και σας έκανε εντύπωση ο σκοτεινός ουρανός, τότε σημαίνει πως θα σας βρουν λύπες, στενοχώριες και ατυχίες. Αν ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος και έπεφταν βροντές και αστραπές, σημαίνει πως θα βρουν την ευκαιρία οι εχθροί σας να σας κάνουν κακό. Αν δείτε αγγέλους ή ayiovς στον ουρανό, τον Χριστό ή την Παναγία, σημαίνει πως έχετε πλούτη, χαρά και ευλογία του θεού. Κακό πολύ κακό είναι αν δείτε τον σατανά. θα πάθετε μεγάλο κακό που δεν θα μπορέσετε να το αποφύyετε. Αν δείτε πως στον καταγάλανο ουρανό πετούν πουλιά που κελαηδούν, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις. Αν δείτε κάποιο πρόσωπο να ανεβαίνει στους ουρανούς και να σας χαιρετά, αυτό σημαίνει πως θα μάθετε για κάποιο χωρισμό δικό σας ή συγγενικού σας προσώπου. Αν σας χαιρετά με μαντήλι κάποιο πρόσωπο που πετά στον ουρανό σημαίνει θάνατο.

ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας έναν μεγαλόπρεπο ουρανοξύστη να χτίζεται ή να ορθώνεται μπροστά σας και να τον κοιτάζετε με θαυμασμό, σημαίνει πως κάτι καλό μπορείτε να περιμένετε στη ζωή σας που θα σας κάνει ευτυχισμένο. Αν είστε εμπορευόμενος, θα δείτε οι δουλειές σας να πηγαίνουν καλά και να έχουν μια άνοδο καταπληκτική. Αν είχατε σκοπό να ζητήσετε μια προαγωγή ή να βάλετε μπροστά μια δουλειά μην διστάσετε να τα ξεκινήσετε, θα μετανιώσετε αν καθυστερήσετε. Αν όμως δείτε ουρανοξύστη και το μόνο που σκεφτήκατε είναι να ψάξετε να βρείτε διαμέρισμα να μείνετε εκεί, αυτό σημαίνει πως θα βάλετε στόχους και σχέδια για να καλυτερέψετε τη ζωή σας. θα έχετε μεγάλη επιτυχία αν δείτε πως ανεβαίνετε στον ουρανοξύστη και φτάσατε ψηλά. θα κουραστείτε, θα μοχθήσετε αλλά η επιτυχία θα σας ανταμείψει.

ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως ακούσατε ουρλιαχτά ζώου ή ανθρώπου χωρίς να συμβαίνει στην πραγματικότητα, αυτό σημαίνει άσχημες ειδήσεις, στενοχώριες, κακή τροπή της τύχης σας και πίκρες από ασθένειες ή και θάνατο ακόμα συγγενικού ή φιλικού σας προσώπου.

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας πως επισκεφθήκατε έναν οφθαλμίατρο και εξετάζει τα μάτια σας, σημαίνει πως θα ζητήσετε τη βοήθεια άλλων ή άλλου για θα βαρεθείτε μπλεγμένοι πολύ άσχημα αυτό τον καιρό. Αν δείτε να είστε εσείς οφθαλμίατρος αλλά δεν έχετε καμιά σχέση με το επάγγελμα αυτό, σημαίνει πως θα σας βρουν καταστάσεις που δεν περιμένατε και θα βελτιώνεται η θέση σας τόσο στα οικονομικά όσο και στην κοινωνική σας ζωή.

ΟΧΘΗ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας και σας κάνει εντύπωση μια όχθη ενός ποταμού και παρατηρείτε τα νερά να τρέχουν, αλλά να είναι καθαρά, σημαίνει πως όλες σας οι δουλειές και οι υποθέσεις Θα πάνε καλά. Αν διασχίζετε ένα ποτάμι από τη μια όχθη στην άλλη, σημαίνει πως θα περάσετε μια λαχτάρα και μια δοκιμασία χωρίς κανένα κίνδυνο. Αν σας παρέσυρε ένα ποτάμι και κατορθώσατε να βγείτε στην όχθη τότε είναι που γλιτώσετε μεγάλη καταστροφή που σας απειλούσε.

ΟΧΙΑ
Αν δείτε στον ύπνο σας πως στο διάβα σας παραμόνευε μια οχιά, αυτό σημαίνει πως κάποιος ύπουλος και επικίνδυνος εχθρός παρουσιάστηκε αυτόν τον καιρό στη ζωή σας. αν δείτε πως σας δάγκωσε μια οχιά να ξέρετε πως τελικά δεν θα αποφύγετε τον εχθρός και θα του δώσετε δικαιώματα και περιθώρια να σας κάνει κακό. Αν όμως δείτε πως σκοτώσατε μια οχιά, αυτό σημαίνει πως θα εξουδετερώσετε έναν πολύ μεγάλο και επικίνδυνο εχθρό ή αντίπαλό σας.

ΟΧΛΟΣ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας έναν όχλο να περνά και να έχει κατακλύσει τα πάντα με φωνές και φασαρίες κι εσείς τον κοιτάτε, αυτό σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσουν γιατί θα σας κάνουν κακό, λόγια εις βάρος σας θα πουν και ύπουλες ενέργειες θα γίνουν από ανθρώπους που σας μισούν

ΟΧΥΡΟ: 
Αν δείτε στον ύπνο σας ένα οχυρό να ορθώνετε μπροστά σας και σας κάνει εντύπωση που ήταν γεμάτο στρατιώτες με όπλα που σημαδεύουν, αυτό σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε έναν αντίπαλο ισχυρό και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας όσο είναι καιρός. Αν το δείτε έρημο κι εγκαταλειμμένο, αυτό σημαίνει πως ή θα βρείτε αντίπαλο που δεν θα μπορέσει να σας βλάψει ή θα έχετε πιο μεγάλο στήριγμα σε κάποια δύσκολή σας στιγμή. Αν όμως δείτε πως είστε μέσα σε ένα οχυρό και δείτε πως αισθάνεστε ασφάλεια, αυτό σημαίνει πως θα νιώσετε ησυχία γαλήνη και σιγουριά γιατί θα κάνετε έτσι τις δουλειές σας ώστε να μην μπορεί να σας κάνει κανείς κακό. 



 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ