ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ "Χ"

12:44 μ.μ.

Χαλίκια
Τα χαλίκια στο όνειρό σου υποδηλώνουν στεναχώρια. Είτε περπατάς σε χαλίκια, είτε απλά τα δεις σημαίνει ότι θα υπάρξει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη που δεν την περιμένεις.
Χαλινάρι
Αν ονειρευτείς πως σου έχουν βάλει χαλινάρι, θα περάσεις ένα δύσκολο διάστημα γεμάτο από άγχος και πίεση. Αν περνάς χαλινάρι σε ζώο, θα ξεπεράσεις τα προβλήματά σου.

Χαμένος
Αν ονειρευτείς ότι χάνεσαι στο δρόμο, τότε μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθείς σε διλήμματα τα οποία θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με την βοήθεια και την υποστήριξη αγαπημένων σου ανθρώπων. Αν δεις ότι χάνεις ένα αγαπημένο σου αντικείμενο, τότε πολύ σύντομα θα έχεις κάποια απώλεια που θα σε στεναχωρήσει.

Χαμομήλι
Αν στο όνειρο σου δεις πως μαζεύεις χαμομήλι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που σε απασχολούν και θα νιώσεις ανακούφιση.

Χάρος
Όπως και να δεις το χάρο στο όνειρο σου δεν είναι καλό. Θα πάρεις στενοχώρια για αγαπημένο συγγενικό σου πρόσωπο.

Χαρτοπόλεμος 
Αν δείτε στον ύπνο σας χαρτοπόλεμο, θα σας συμβούν ευχάριστα γεγονότα που θα σας δώσουν μια μεγάλη ικανοποίηση αυτές τις μέρες. Αν δείτε πως διασκεδάζοντας σας ρίχνουν χαρτοπόλεμο, αυτό σημαίνει πως Θα νοιώσετε ικανοποίηση από ευχάριστες ερωτικές απολαύσεις που θα συναντήσετε αυτές τις μέρες, το ίδιο σημαίνει αν στον ύπνο σας ρίχνατε και σεις, μόνο που έτσι θα τις προκαλέσετε γιατί θα αναζητήσετε τις απολαύσεις αυτές.

Χείλη
Αν δεις τα χείλη σου όμορφα και καλοσχηματισμένα θα έχεις επιτυχία σε ερωτικά θέματα. Αν είναι άσχημα θα έχεις απογοητεύσεις και αποτυχίες στα αισθηματικά σου.

Χειροπέδες
Αν στο όνειρο σου φοράς χειροπέδες σε περιμένει επιτυχία, αν φοράς χειροπέδες σε άλλον θα αποφύγεις άνθρωπο που θέλει να σε βλάψει.

Χελιδόνι
Μία πολύ ευχάριστη είδηση σε περιμένει αν είδες στον ύπνο σου χελιδόνι. Αν διανύεις περίοδο μοναξιάς πολύ γρήγορα θα συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Χελώνα
Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σου θα έχεις εμπόδια και καθυστερήσεις. Η χελώνα στον ύπνο σου φανερώνει ότι θα αργήσουν να εξελιχθούν κάποια ζητήματα που προσμένεις.

Χήνα
Αν η χήνα που ονειρευτείς φωνάζει, θα πάρεις μία πολύ χαρούμενη είδηση. Αν δεις ότι σφάζεις χήνα, θα έχεις μία μικρή άνοδο στα οικονομικά σου.

Χήρος-Χήρα
Όπως και να δεις στον ύπνο σου τη χήρα ή το χήρο, σημαίνει ότι θα υπάρξουν κάποια προβλήματα που για λίγο καιρό θα σου μαυρίσουν την καρδιά.

Χιόνι
Αν ονειρευτείς χιόνι καθαρό και μαλακό θα έχεις ευτυχία ενώ αν είναι βρώμικο θα έχεις προβλήματα με τη σχέση σου. Αν δεις πως παίζεις χιονοπόλεμο θα έχεις νομικά προβλήματα. Αν είναι χειμώνας στο όνειρο σου και έχει χιονίσει θα ανταλλάξεις στενάχωρα λόγια με κάποιο άτομο ενώ αν είναι καλοκαίρι και δεις ότι χιονίζει θα έχεις προβλήματα στη δουλειά σου που θα είναι περαστικά.

Χορός- Χορεύω
Αν στο όνειρο σου δεις ότι χορεύεις μόνος ή παρέα με φίλους σου, θα έχεις επιτυχία στη δουλειά σου και χαρά μέσα στο σπίτι σου. Αν δεις παιδιά να χορεύουν θα σου συμβεί ένα πολύ ευτυχές γεγονός. Αν δεις κάποιον να χορεύει, θα σου ανακοινώσει κάτι που θα σε ευχαριστήσει. Αν όμως δεις ηλικιωμένο άτομο να χορεύει, θα περάσει μια ταλαιπωρία.

Χόρτα
Αν στο όνειρό σου τρως χόρτα, θα παρουσιαστούν κάποια οικονομικά προβλήματα που θα σε αγχώσουν, μην καταθέτεις τα όπλα όμως γιατί πολύ γρήγορα θα ξεπεραστούν.

Χρέη
Αν δεις στο όνειρο σου ότι έχεις χρέη τότε πολύ σύντομα θα έχεις κάποιο οικονομικό όφελος. Αν ονειρευτείς ότι σου χρωστούν λεφτά, πρόσεξε γιατί θα χάσεις κάποια χρήματα.

Χριστός
Αν στο όνειρο σου δεις το Χριστό, τότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα λυθούν όλα τα προβλήματα που αυτή τη στιγμή σε πικραίνουν. Θα έχεις τύχη και προστασία.

Χρυσος
Αν ονειρευτείς χρυσά κοσμήματα, θα περάσεις κάποιες στεναχώριες. Αν βρίσκεις χρυσάφι στο δρόμο , σημαίνει ότι θα έχεις κάποια αναπάντεχα κέρδη.

Χρώματα
Το άσπρο χρώμα σημαίνει εσωτερική ηρεμία. Το μαύρο πίκρες και βάσανα. Το πράσινο ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.Το κόκκινο σημαίνει μία πολύ γρήγορη εξέλιξη αλλά και επιτυχία στα ερωτικά ζητήματα. Το κίτρινο φανερώνει ότι σε ζηλεύουν, ενώ το γαλάζιο υποδηλώνει χαρά και ηρεμία.

Χτενίζω
Αν δεις στο όνειρο σου πως χτενίζεσαι θα τακτοποίησεις θέματα που σε απασχολούν και θα έχεις μια μικρή επιτυχία στα οικονομικά σου.

Χωρισμός
Αν δεις στο όνειρο σου χωροσμό με δικό σου πρόσωπο, θα σας ενώσει μεγαλύτερη αγάπη.

Χωροφύλακας

Αν ονειρευτείς χωροφύλακα, θα έχεις προστασία στη ζωή σου. Αν σε συλλαμβάνει χωροφύλακας θα έχεις περαστικά προβλήματα , ενώ αν εσύ είσαι χωροφύλακας κάποιος θα προσπαθήσει να σε μπερδέψει σε άσχημη κατάσταση.
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ