ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ "Ω"

1:06 μ.μ.
Ώμος, Ώμοι
Οι ώμοι συμβολίζουν την δυνατότητα και την ικανότητα να πραγματοποιούμε πράγματα.
Για το λόγο αυτό, αν στα όνειρα μας βλέπουμε με ανοιχτούς και γερούς ώμους είναι σημάδι υγείας, επιτυχίας και αυτοπεποίθησης. Ενώ αν μας βλέπουμε με στενούς και λεπτούς ώμους, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι, τότε κινδυνεύει η υγεία μας, η αυτοπεποίθησή μας και οι δυνατότητές μας για επιτυχία.
Ωδείο:

Στην περίπτωση που ονειρευτείς ότι σπουδάζεις μουσική σε ωδείο, να είσαι σίγουρος ότι θα πετύχεις σε οποιοδήποτε επάγγελμα εξασκείς.


Ωκεανός:

Οτιδήποτε έχει σχέση με το νερό αποτελεί καλό προμήνυμα, εφόσον και η όλη ονειρική ατμόσφαιρα είναι ευχάριστη.

Αν δείτε ότι κολυμπάτε σε απέραντα γαλήνια νερά, χωρίς να φοβάστε ή αν βλέπετε από μακριά, ταξιδεύοντας ήρεμα έναν ατέλειωτο απέραντο ωκεανό, συμβολίζει την ευτυχία και τη γαλήνη. Εάν όμως ο ωκεανός έχει αφρισμένα κύματα και κινδυνεύετε να πνιγείτε ή είστε σε πλοίο που βυθίζεται και εσείς βουλιάζετε στα παγωμένα νερά του, μάλλον σας απασχολούν πολλά και δισεπίλυτα προβλήματα. Συναισθήματα που βιώνετε στο όνειρό σας όπως κρύο, ταλαιπωρία και φόβος δείχνουν μια ψυχική αναταραχή. Πρέπει να προσέξετε τα νεύρα σας.

Ένας γαλήνιος και απέραντος γαλάζιος ωκεανός που θα ονειρευτείτε, προμηνύει πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Αντίθετα ταραγμένος, μαύρος και βαθύς ωκεανός αποτελεί προειδοποίηση για δύσκολες ημέρες που θα έρθουν.

Αν δείτε έναν απέραντο ωκεανό τότε σύντομα θα ενταχθείτε σε μια μεγάλη επιχείρηση ή οργανισμό. Αν όμως στον ωκεανό επικρατεί θαλασσοταραχή τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν γύρω σας κίνδυνοι που σας απειλούν. Το κολύμπι στον ωκεανό σημαίνει ότι σύντομα θα ηρεμήσετε από τα πολλά προβλήματα της καθημερινότητας και ότι έρχεται μια περίοδος ηρεμίας για εσάς.


Ώρα/ρολόι: 
Αν δεις ότι σκέφτεσαι την ώρα ή λογαριάζεις τις ώρες γιατί δεν περνούν ή τι ώρα είναι θα περάσεις στεναχώριες οι οποίες θα ε΄ναι προσωρινές. Αν βλέπεις ρολόι το οποίο εργάζεται σωστά οι δουλειές που υπολογίζεις να κάνεις θα έχουνε πολύ επιτυχία, αν δεις ότι είναι σταματημένο θα συμβεί το αντίθετο. Αν φοράς ρολόι με αλυσίδα και είναι ακριβό θα σου δοθεί μια ευκαιρία για δουλειά που θα κερδίσεις πολλά χρήματα. Αν όμως είναι μικρό και φθηνό τότε θα συμβεί το αντίθετο.Αν δεις ότι προσπαθείς να φτιάξεις ρολόι χαλασμένο η δουλειά σου για την οποία κοπιάζεις πολύ θα σου δώσει απογοητεύσεις. Αν δεις ότι αγοράζεις ρολόι θα χάσεις κάτι προσωπικό σου και θα λυπηθείς, αν πουλάς ρολόγια θα έχεις μια ευχάριστη είδηση από αγαπητό σου πρόσωπο. Αν χαρίζεις ρολόι σε ξένο άτομο θα κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία, αν το χαρίζεις σε γνωστό σου κάποιο άτομο θα σου κάνει πολύ μεγάλο καλό. Αν καταστρέφεις ρολόγια ή τα πετάς θα πάρεις πολύ μεγάλη στεναχώρια.Αν κοιτάς το ρολόι σου και ενώ δουλεύει σταματήσει ξαφνικά, πρόσεξε γιατί χρειάζεται να κάνεις εξετάσεις για την καρδιά σου.


Ωραίος:
Αν δείτε τον εαυτό σας ωραίο, είναι σημάδι ότι θα εξασκηθείτε στην κολακεία. Αν ονειρευτείτε άλλα άτομα να είναι ωραία, είναι προμήνυμα ότι θα σας εμπιστευτούν άτομα που δεν αξίζουν.Όταν δεις ένα ωραίο άτομο ή ακόμη καλύτερα ωραίο τον εαυτό σου, τότε θα έχεις υγεία, ευτυχία και μακροβιότητα. Αν δείτε άλλους να είναι ωραίοι, είναι προάγγελος  ότι κάποθα άτομα που δεν αξίζουν θα σας δείξουν εμπιστοσύνη.

Ωροσκόπιο:
Αν ονειρευτείτε κάποιο ζώδιο του ωροσκοπίου, να αναμένετε δεσμό με άτομο αυτού του ζωδίου. Αν ονειρευτείτε ότι κάποιος αστρολόγος σάς λέει το ωροσκόπιο σας, θα σταθείτε πολύ τυχεροί και σύντομα θα συνάψετε ερωτική σχέση.
Επίσης δεν διαφαίνεται κίνδυνος για την υγεία σας. Όμως αν ο αστρολόγος σας προειδοποιεί για κάτι, να δώσετε την πρέπουσα σημασία και να το ψάξετε.
Τα επαγγελματικά σας σχετίζονται με τα ζώδια, ανάλογα με του βαθμό που σας επηρεάζουν. Αλλιώς δεν θα υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προγραμματίσετε τις κινήσεις σας με βάση τη λογική και σίγουρα δε θα συναντήσετε δυσκολίες.
Ωτασπίδες:
Αν φοράς ωτοασπίδες είναι σημάδι ότι είσαι πολύ εγωιστής και μένεις “κουφός” στις συμβουλές που σου δίνουν οι φίλοι σου ενώ πρέπει να τις λάμβάνεις υπόψη, για να ωφεληθείς. Όταν αντίθετα, βλέπεις ότι τις βγάζεις τότε πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούν θα αντιμετωπιστούν αποφασιστικά και θα έχουν αίσια κατάληξη.
Ωρλ:
Όταν βλέπουμε ότι πάσχουμε από κάποιο πρόβλημα με τα αφτιά μας και επισκεπτόμαστε ωτορινολαρυγγολόγο, τότε πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε κακά νέα για φιλικό μας πρόσωπο, που βρίσκεται σε μακρινή απόσταση.




 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ