ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Mango–trim Ultra : «Όλη η μαγεία της φύσης μέσα σε ένα μπουκάλι»

9:56 π.μ.

Τα Mango-trim Ultra, είναι τα μοναδικά χάπια αδυνατίσματος που

κλείνουν μέσα τους τις ευεργετικές ιδιότητες επιλεγμένων φρούτων και βοηθάει τους καταναλωτές να χάσουν τα περιττά κιλά, παραμένοντας απόλυτα υγιείς και πιο «χορτάτοι» από ποτέ. Ένας θαυματουργός συνδυασμός εξωτικών φρούτων με δραστικά συστατικά που βοηθάει τους καταναλωτές να χάσουν τα κιλά που θέλουν τη στιγμή που θέλουν. Πέντε φρούτα και πολλά αποδεδειγμένως ευεργετικά για τον οργανισμό συστατικά συνθέτουν τα χάπια Mango-trim Ultra. 
 
Τα συστατικά ενός χαπιού Mango-trim Ultra είναι ευρέως γνωστά για τις ιδιότητές τους σε όλους όσους ασχολούνται με το θέμα της δίαιτας και της σωστής διατροφής. Περιέχει πέντε φρούτα (Raspberry Ketones, African Mango, Resveratrol, Grapefruit Pectin, Apple Cider Vinegar) και πολλά ευεργετικά για τον οργανισμό συστατικά που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου, από τους Ινδιάνους του Αμαζονίου και τις φυλές της Βραζιλίας έως την Αφρική και την Ελλάδα. 

Σύμφωνα με την διαιτολόγο-διατροφολόγο Κατερίνα Καλησπέρη «Τα φυτικά συστατικά που συνθέτουν ένα χάπι Mango-trim Ultra είναι γνωστά για τις ξεχωριστές ευεργετικές τους ιδιότητες. Τα συστατικά αυτών των χαπιών έχουν θετική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό και έχουν αποδειχτεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά τόσο στην απώλεια βάρους όσο και στην γενικότερη ευεξία του ατόμου. Ο συνδυασμός των ευεργετικών συστατικών του Mango-trim Ultra είναι μία εξαιρετική καινοτομία και η λήψη των χαπιών, ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με σωστή διατροφή και άσκηση, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, πολύ πιο εντυπωσιακά σε σχέση με αυτά που έχουν παρατηρηθεί από την μεμονωμένη λήψη αυτών των ουσιών που προσφέρουν άλλα σκευάσματα.»

Σε τί βοηθάει τελικά κάθε συστατικό του χαπιού Mango-trim Ultra?
Το Raspberry Ketones είναι το βασικότερο και πιο αποτελεσματικό συστατικό των χαπιών Mango-trim Ultra. Αυτό δίνει και στα φρέσκα βατόμουρα το χαρακτηριστικό τους άρωμα. Τα Raspberry Ketones βοηθούν στην βελτίωση του μεταβολισμού και στο κάψιμο του τοπικού λίπους.
Το African Mango είναι ένα φρούτο πολύ δημοφιλές στις δίαιτες, καθώς βοηθάει στην σωστή απορρόφηση της ζάχαρης από τον οργανισμό. Πλούσιο σε ίνες μειώνει σημαντικά την χοληστερόλη και το βάρος.
Το Green Tea χρησιμοποιείται εδώ και 4000 χρόνια στην ιατρική γιατί από πολύ νωρίς παρατηρήθηκε η ιδιαίτερα ευεργετική του δράση. Περιέχει μεγάλο ποσοστό κατεχινών, οι οποίες βοηθούν στην αύξηση των καύσεων και την οξείδωση του λίπους καθώς και στην αλλαγή της κατανομής του σωματικού λίπους.
 
Η Resveratrol προέρχεται από τη φλούδα των κόκκινων σταφυλιών και έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση. Πρόσφατη έρευνα από την Αυστραλία δείχνει ότι το Resveratrol έχει μια πληθώρα ευεργετικών δράσεων όπως ότι προλαμβάνει τον διαβήτη και την παχυσαρκία καθώς και άλλες ασθένειες που οφείλονται στη γήρανση του ανθρώπινου οργανισμού.
Η Grapefruit Pectin είναι μια φυσική ουσία που προέρχεται από τον πολτό και την φλούδα του γκρέιπφρουτ. Αποτελεί μια εξαιρετική πηγή υδροδιαλυτών φυτικών ινών. Πλούσιο σε φυτικές ίνες, το Grapefruit Pectin υποστηρίζει την καλή εντερική υγεία. Επίσης βοηθάει στην αποβολή του ανεπιθύμητου λίπους που συσσωρεύεται στους γλουτούς και το στομάχι και αποτρέπει την μελλοντική επανεμφάνισή του.
Το Apple Cider Vinegar περιέχει πηκτίνη, φώσφορο και κάλιο, γι' αυτό και προάγει ένα υγιές έντερο, ενυδατώνει τα κύτταρα και βοηθά στη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Το μηλόξυδο συμβάλλει καθοριστικά στην καύση του λίπους. Μετρήσεις που έγιναν ανάμεσα σε δύο ομάδες παχύσαρκων ατόμων δείχνουν ότι η ομάδα που συμπεριέλαβε στη διατροφή της καθημερινά το μηλόξυδο παρουσίασε αξιοσημείωτη μείωση σωματικού λίπους (ιδιάιτερα στην περιοχή της κοιλιάς) σε σχέση με την ομάδα που δεν κατανάλωσε μηλόξυδο παρόλο που οι δύο ομάδες κατά τα άλλα ακολουθούσαν ακριβώς την ίδια δίαιτα και το ίδιο πρόγραμμα εκγύμνασης.


  Για αγορά του προϊόντος Πατήστε εδώ



...
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ