ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Πως να ξεχάσετε κάποιον που αγαπάτε με 7 βήματα

9:30 π.μ.
Οι σχέσεις μπορεί να γίνουν πραγματικά περίπλοκες και μπορεί ακόμη και να τελειώσουν "άδοξα". Το χειρότερο πράγμα είναι όταν μια καρδιά μένει "ραγισμένη" Το ξεπεράσετε έναν χωρισμό δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο. Τις περισσότερες φορές, είναι δύσκολο και για τις δύο πλευρές.  Το να πετάξετε όλες τις καλές αναμνήσεις και τα όνειρα που είχατε με κάποιον πραγματικά πονάει. Η καρδιά για να "επανέλθει" χρειάζεται χρόνο, υπομονή και ελπίδα. Στην tsixlofoyska.gr σας παρουσιάζουμε ορισμένους τρόπους για το πώς να ξεχάσετε κάποιον που αγαπάτε όσο πιο "ανώδυνα" γίνεται σε περίπτωση που έχετε χωρίσει.  Όλα εξαρτώνται από εσάς! Ορίστε λοιπόν πώς να ξεχάσετε: 


Βήμα 1: Απελευθέρώστε τα συναισθήματα σας

Αν χρειαστεί να κλάψετε να το κάνετε. Αν χρειαστεί να απελευθερώσετε το θυμό σας να το κάνετε. Όταν πληγωθεί μια γυναίκα, είναι φυσιολογικό να κλάψει, να νευριάσει, να θυμώσει.. Ποτέ μην πιστεύετε ότι αυτό είναι αδυναμία. Όταν ένας άνθρωπος κλαίει απελευθερώνει τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν ριζώσει στην ψυχή του. Άλλος ένας τρόπος να απελευθερώσετε να συναισθήματά σας είναι να μοιραστείτε το "δράμα" σας με τους δικού σας ανθρώπους. Οι γονείς σας, μια φίλη, κ.τ.λ. Το χειρότερο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να το κρατήσετε μέσα σας. Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας.  

Βήμα 2: Βρείτε ασχολίες

Όταν προσπαθείτε να ξεχάσετε κάποιον που αγαπάτε, ένας καλός τρόπος για να μην "κλώθουν" οι σκέψεις συνεχώς στο μυαλό σας είναι να βρείτε διάφορες ασχολίες. Οι ασχολίες αυτές μπορεί να είναι ένα γυναικείο χόμπι, η εργασίας σας, διάφορες δουλειές του σπιτιού, shopping therapy, ή ακόμα και ένα καφεδάκι ή μια βόλτα με τις φίλες σας. Όπως και να έχει, το σημαντικό είναι να μην κάθεστε άπραγες και συνεχώς σκέφτεστε γιατί χωρίσατε, σε τι φταίξατε, και τέτοιες παρόμοιες σκέψεις. Αν το μυαλό σας είναι απασχολημένο με κάτι άλλο, τότε δεν έχετε το χρόνο για να σκέφτεστε αυτόν που προσπαθείτε να ξεχάσετε.

Βήμα 3: Οι φίλες σας

Αφιερώστε λίγο χρόνο με τους φίλους και τις φίλες σας. Οι φίλοι και οι φίλες μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας και να σας "αποσπάσουν" την προσοχή πολύ εύκολα. Επίσης θα σας κάνουν να γελάσετε ξανά και να δείτε ότι είστε πολύ πιο σημαντικές από ότι νομίζετε! Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην πιάνετε κουβέντες που αναλύουν τα περί του χωρισμού σας, το τι ακριβώς έγινε, το τι σας είπε, τι του είπατε και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που δεν έχουν μεγάλη σημασία και δεν αλλάζουν το αποτέλεσμα έτσι και αλλιώς. 

Βήμα 4: Βεβαιωθείτε ότι δεν θα τον συναντήσετε...

Προσπαθήστε να μην πηγαίνετε σε μέρη που ξέρετε ότι μπορεί να τον συναντήσετε. Όταν προσπαθείτε να ξεχάσετε κάποιον και τον βλέπετε τυχαία πού και πού στα μέρη που συχνάζετε, τότε είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρετε.  Αλλάξτε μέρη διασκέδασης, χόμπι, συνήθειες, κ.τ.λ. και θα έχετε κάνει ένα ακόμη βήμα στο να τον ξεχάσετε.

Βήμα 5: Κάντε νέες γνωριμίες

Το γνωστό τραγούδι λέει "ο έρωτας με έρωτα περνάει". Βγείτε έξω και κάντε νέες γνωριμίες. Όταν κάθεστε στο σπίτι μόνο στενάχωρα πράγματα θα σκέφτεστε. Έτσι ... ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε "ενθουσιασμένες" ή δεν είστε σε "κέφι" κάντε μια προσπάθεια να βγείτε μια βόλτα και θα δείτε ότι το κέφι ίσως σας ξανά έρθει. Αν κάνετε νέες γνωριμίες πολύ γρήγορα θα καταλάβετε ότι "υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές".  

Βήμα 6: Αποφύγετε κάθε είδους ρομαντικά πράγματα

Αν προσπαθείτε να ξεχάσετε κάποιον, τότε  αποφύγετε να παρακολουθείτε ρομαντικές ταινίες ή να ακούτε ρομαντικά τραγούδια. Όλα αυτά θα σας κάνουν να θυμάστε το πρόσωπο που προσπαθείτε να ξεχάσετε. Βάλτε μερικά χαρούμενα τραγούδια, χορευτικά τραγούδια ή παρακολουθήσετε κάποιες κωμωδίες, κ.τ.λ. Έτσι αυξάνετε τις πιθανότητες να ξεχαστείτε.

Βήμα 7: Περιποιηθείτε τον εαυτό σας

Αν περιποιηθείτε τον εαυτό σας θα αισθανθείτε αμέσως καλύτερα. Δείτε 11 τρόπους για να αποκτήσετε εκπληκτικά όμορφο πρόσωπο, 17 τρόπους να αποκτήσετε τέλειο σώμα, διάφορες συμβουλές για ολοκληρωμένη περιποίηση των μαλλιών σας καθώς και ιδέες για ρούχα για μια εκπληκτική εμφάνιση.Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να περιποιείται την εμφάνισή της. Αυτός είναι άλλωστε και ένας τρόπος για να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε.

Συμβουλή
Φυσικά, το να ξεχάσετε αυτόν που αγαπάτε δεν είναι εύκολο πράγμα, ούτε είναι εύκολο να σας δώσουμε τη λύση μέσα σε μόλις 7 βήματα. Παρόλα αυτά όπως είδατε παραπάνω, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορούν να κάνουν τη διαδικασία λίγο πιο "απαλή" Όπως είπαμε, χρειάζεται χρόνος και είναι δύσκολο, αλλά σίγουρα μπορείτε να τα καταφέρετε. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι όλα εξαρτώνται από εσάς! Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό. 


Πηγή: dynamikhgynaika.gr

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ