ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΑΛΗ!

2:24 μ.μ.

Ενα ευχαριστώ δεν φτάνει, αλλά πρέπει, έστω και αργά, να λέγεται κι αυτό. Απόψε στις 8 (Νόβα) ο Αρης διοργανώνει μεγάλη τιμητική εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο της Θεσσαλονίκης προς τιμήν του Νίκου Γκάλη. Θα είναι οι περισσότεροι εκεί για το μεγάλο «ευχαριστώ»!


Η Λιμόζ του Παναγιώτη Γιαννάκη, που θα παίξει ένα τιμής ένεκεν φιλικό με τον τωρινό Αρη, αλλά και σπουδαίοι συμπαίκτες και αντίπαλοί του απ' το χρυσό παρελθόν, όπως οι Ντίνο Ράτζα, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Στόγιαν Βράνκοβιτς, Ντόρον Τζάμσι, Ρίσαρ Ντακουρί, Φρέντερικ Φορτέ, Αλεξάντερ Βολκόφ, Τζόρντι Βιγιακάμπα, Οντι Νόρις, Παναγιώτης Φασούλας, Νίκος Φιλίππου, Γιώργος Σιγάλας, Μπάνε Πρέλεβιτς, Αργύρης Καμπούρης, Νάσος Γαλακτερός, Κώστας Παταβούκας, Λευτέρης Κακιούσης, Μέμος Ιωάννου, Βασίλης Λυπηρίδης, Σλόμπονταν Σούμποτιτς, Μιχάλης Ρωμανίδης, Μάνθος Κατσούλης, Χάρης Παπαγεωργίου, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Ντέιβιντ Στεργάκος, Στηβ Γιατζόγλου, Τζον Κόρφας. Δεν θα είναι, λόγω προβλήματος, ο Μενεγκίν και ο Οστρόφσκι. Στην εκδήλωση πέραν του αγώνα, θα προβληθούν στιγμιότυπα απ' τη μεγάλη καριέρα του Γκάλη και θα αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 6.

Η Λιμόζ του Γιαννάκη έφτασε από χθες στη Θεσσαλονίκη και ο Παναγιώτης Γιαννάκης δήλωσε συγκινημένος: «Ο Νίκος και ο Αρης παρακίνησαν όλη την Ελλάδα να ασχοληθεί με το μπάσκετ. Μόνο υπερηφάνεια μπορώ να νιώσω συμμετέχοντας σε μία τόσο μεγάλη εκδήλωση. Μακάρι το αυριανό ματς να είναι μία σπίθα που θα δώσει ώθηση στο μπάσκετ. Κανείς δεν μπορεί να καταφέρει αυτό που είχε καταφέρει ο Αρης: να αγαπάνε όλοι οι Ελληνες μία ομάδα και ένα χρώμα. Εκείνη η παρέα, με πρωτοπόρο τον Νίκο, το κατάφερε. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Αρης έχει αλλάξει τον τρόπο σκέψης των ανθρώπων. Πολύς κόσμος γνώρισε το μπάσκετ βλέποντας τον Αρη και τον Νίκο».

Χθες ο Αρης δεξιώθηκε τους προσκεκλημένους στο «Κτήμα Γεροβασιλείου» στην Επανομή και σήμερα το μεσημέρι όλοι θα παραβρεθούν στη «Βίλα Μπιάνκα» όπου θα τους υποδεχθεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ