ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΖΩΔΙΑ: Δίδυμος με Αιγόκερω και Σκορπιό-μια συναρπαστική σχέση!

7:17 π.μ.


Έχουμε συνηθίσει να συσχετίζουμε τον "επικοινωνιακό" Δίδυμο με τον εξίσου περιπετειώδη, Τοξότη ή ανεξάρτητο, Υδροχόο! Ειδικά αν ο Δίδυμος συναντήσει τον Τοξότη , το σίγουρο είναι η τρέλα και η το suspens δε θα λείπει από την καθημερινότητα τους.
Πλήξη και ρουτίνα στο δικό τους καθημερινό λεξιλόγιο απουσιάζει!!!! Έλα πάλι, τα ζωδιακά ταιριάσματα παίζουν και εδώ το δικό τους παιχνίδι!!!!! Τι θέλετε να πω?? Μα , πως θα σας φαινόταν ένας ανέμελος Δίδυμος να σκοντάψει πάνω σ ένα πειθαρχικό και συντηρητικό Αιγόκερω? Αδιανόητο...και κάπως χμμ πως να το πούμε για πολλά γέλια! Αλλά όπως τονίσαμε και πριν: ΑΥΤΑ ΔΕ ΤΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ...ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ!! Η τσακ πίνα, Δίδυμος  θα θαμπωθεί από την επιβλητικότητα του Αιγόκερω! Ναι, ναι είναι εκείνος που θα της βάλει τα δύο πόδια σ ένα παπούτσι! Και τι παπούτσι!! Σιδερένιο για να μην του ξεφύγει εύκολα!  Σαν να της υπαγορεύει ο λαϊκός μας αοιδός  , Βασίλης Καράς

Θα μου κλείσεις το σπίτι, 
μ’ έχεις κάνει αλήτη, 
θα μου βάλεις φωτιά, 
γι’ αυτό κάτσε καλά..... 



Η σταθερότητα και η οργάνωση του Αιγόκερου έρχεται σαν σωτήρια λέμβο στην άστατη ζωή της Διδύμου! Αυτό ναι μεν τη φοβίζει , αλλά από την άλλη ενθουσιάζεται! Βέβαια, η σοβαρότητα και η προσγειωμένη φύση του Αιγόκερου θα απομακρύνει την αισιόδοξη και χιουμοριστική διάθεση του Διδύμου!!!!!!! Μη μου στεναχωριέστε , γιατί στο κρεβάτι και οι δύο γίνονται πρωταθλητές!!!!!! 
Η άμοιρη Δίδυμος θέλει να βάλει λίγο αλάτι στη ζωή του Αιγόκερου!!!!!  Τελικά , μόνο στις μοναχικές του νύχτες βάζει και το πετυχαίνει πολύ καλά!!!!!!!
Έλκονται πολύ σεξουαλικά και παθιάρικα! Και σίγουρα τα ταμπού του Αιγόκερου θα εξαφανιστούν , όταν κυλήσει στα παπλώματα με το Δίδυμο!!!!!! Γι αυτό σπεύσατε να τον βρείτε!
Αν στάθηκε άτυχη  με Αιγόκερω, υπάρχει και άλλη επιλογή....ΣΚΟΡΠΙΟΣΣΣΣΣ. 
Σημειώστε ότι η παραπάνω σχέση θα έχει πολύ συναίσθημα , πάθος , μυστήριο , έντονη διαίσθηση, γοητεία και εκπλήξεις!  Ο αισθησιακό, Σκορπιός θα σε απογειώσει!  Δίπλα του θα βιώσεις τις μεγάλες συγκινήσεις, το απόλυτο πάθος και έντονες ερωτικές νύχτες .... Δυστυχώς αυτή είναι η μόνη καλή πλευρά της σχέσης. Όμως είναι αρκετό αυτό για να κρατήσει μία σχέση; Θα έχεις από την μία το πάθος και την ζήλεια και από την άλλη η ανάγκη σου για ανεξαρτησία!!!!!!!!!





 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ