ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Ιχθείς με ιχθείς: μια σχέση σαν παραμύθι!

1:00 μ.μ.

     Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε διαβάσει τα κλασσικά παραμύθια πχ  τη Σταχτοπούτα, την Ωραία Κοιμωμένη κλπ , όπου η κάθε πρωταγωνίστρια περίμενε με ανυπομονησία τον δικό της  πρίγκηπα . Ο επίλογος τους κοινός; ένας γάμος που ολοκλήρωνε την ευτυχία του ζευγαριού. Επομένως συχνά κλείναμε το κάθε παραμύθι λέγοντας  "και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα"!!!!!! 
Όμως , στην πραγματικότητα η ζωή  δεν είναι έτσι , αλλά μπορούν κάποιοι να την μετατρέψουν σε ένα όμορφο παραμύθι! Τι θα λέγατε αν σ αυτή την περίπτωση μια Ιχθείς συναντήσει στο δρόμο της έναν άλλο Ιχθεί? Σίγουρα ο ουρανός θα ήταν πιο καθαρός, τα λουλούδια θα άνθιζαν περισσότερο, οι πεταλούδες θα χόρευαν το δικό τους πανηγυρικό  χορό  και όλα θα ήταν μέλι γάλα!!!!! Ναι ναι!!! Έτσι είναι και οι δύο γεννημένοι να αγαπούν και να τα δίνουν όλα για την αγάπη!
 Παθιασμένοι , ονειροπόλοι και άκρως ρομαντικοί. Ακόμα  είναι προσεχτικοί με την κάθε τους κίνηση και λέξη, ώστε να μην πληγώσουν το παρτενέρ τους!
 Γεννημένοι να κολυμπάνε στο δικό τους βυθό με χάδια και φιλιά!
Και όλα αυτά υπό το τραγούδι του Μιχάλης Χαζτηγιάννης:
 Εγώ σ’ ευχαριστώ
Που κολυμπάω στο βυθό σου
Σαν κύμα φτάνω ως το λαιμό σου
Εγώ σ’ ευχαριστώ
Και ας πνιγώ για το καλό σου! 

 

Κατανόηση και εμπιστοσύνη θα είναι επιπλέον τα κύρια στοιχεία που θα κάνουν τη σχέση τους πιο σταθερή και προσγειωμένη(σσσσσσ όσο μπορεί να τα καταφέρει ένας Ιχθείς, αφού βρίσκεται μονίμως σε ένα ροζ συννεφάκι)! Και πάλι η ικανοποίηση που θα έχουν στη σχέση τους δε θα περιγράφεται με λέξεις! Καλά και τα χάδια και τα φιλιά, αλλά σπιτικό μόνο μ αυτά δε στεριώνει!!!! Στα πρακτικά θέματα (πχ οργάνωση σπιτιού&οικονομικών) θα δυσκολευτούν να τα βρουν, επειδή πάσχουν από ορθολογική αντίληψη και ενεργειακή δράση! Πρέπει και οι δύο πλευρές να κάνουν μεγάλο αγώνα μεταξύ τους για να τα βγάλουν εις πέρας! Πάντα θα υπάρχει η σκέψη να  δραπετεύσουν από την καθημερινή ρουτίνα....έστω και αν αυτή μείνει μόνο σαν σκέψη!Δεν το έχουν και πολύ να το σκάσουν από τη ροή των πραγμάτων! Που τους χάνεις, που τους βρίσκεις είναι σ ένα διαρκή πόλεμο μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου! Καθετί που εμποδίζει τη φαντασία τους , τους οδηγεί στην πλήρη απομάκρυνση από το ταίρι τους!  Εύκολα κλείνονται στον εαυτό τους με αρνητικές συνέπειες...
 Αλλά στην προκειμένη περίπτωση ένας  άλλος Ιχθείς είναι ο γιατρός της ψυχής του!
Κοινά όνειρα και στόχοι !!!
Είναι μια σχέση που θα σε απογειώσει σαν τη ρόδα του luna park , αλλά και πραγματικά θα σε κάνει βασίλισσα στην καρδιά του!!!!!!! Και αν δεν ευδοκιμήσει ...(που δεν το εύχομαι) ..μη στεναχωριέσαι ...αυτά που θα σου μείνουν είναι οι ωραίες σοκολάτες και ανθοδέσμες, τα ωραία λόγια του και τα ταξίδια που κάνατε μέσα από την σκέψη του!!!!


 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ