ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Ερωτική χημεία μεταξύ των ζωδίων!!!!!! (Πρώτο μέρος )

12:57 π.μ.

Ως γνωστόν τα ζώδια χωρίζονται σε τέσσερις βασικές ομάδες:
1.       Γήινα (Ταύρος, Αιγόκερως και Παρθένος)
2.       Αέρινα (Υδροχόος, Ζυγός και Δίδυμος)

3.       Υδάτινα (Σκορπιός, Καρκίνος και Ιχθείς) και
4.       Πύρινα (Λέων, Κριός και Τοξότης)
Βασιζόμενος στην θεωρία της αστρολογίας : το απόλυτο ταίριασμα είναι Αέρινα - Πύρινα( σαν να λέμε φούντωσε με για τα καλά  τι ισχυρός άνεμος είσαι…….)& Υδάτινα- Γήινα( χμ σαν να λέμε…μην είσαι πολύ στον κόσμο σου, πάτα και λίγο στεριά). Μα έλα που ο έρωτας δε ρωτά και δεν επιμένει στο ζώδιο? Αυτό έρχεται σαν πυροτέχνημα και δε σ αφήνει να προστατευθείς από τη δύναμη του!! Χείμαρρος και έτοιμος να σ αρπάξει και να σε σηκώσει ψηλά!! Στην πραγματικότητα όμως  ,οι περισσότεροι από μας όταν γνωρίσουμε κάποιον / κάποια το πρώτο πράγμα… άντε και το δεύτερο ερώτημα μας είναι τι ζώδιο είσαι? Ποιο Ε9 της εφορίας να ρωτήσεις? Εδώ πλέον καιγόμαστε για το ζώδιο! Πχ Είσαι Ταυρίνα και περιμένεις να ακούσεις Καρκίνος ….Λές από μέσα σου « αααα!εδώ είμαστε είναι το άλλο μας μισό- Μπορούμε να κάνουμε όνειρα μαζί»  …Ε! όσο να  είναι ο Ταύρος διαθέτει μια άκρως ισορροπία, σταθερότητα , τα οποία συμπληρώνουν την αμέλεια και επιπολαιότητα του Καρκίνου!!!!!!-Η σχέση τους χαρακτηρίζεται από αρμονία και ηρεμία. Έλα που ο ΧΨ αναφωνεί « είμαι γεννημένος 30 Νοεμβίου»…τι ήθελε και το πε!!! Αχ!!!! Φωτιά όντως που μας έκαψε!!! αχ! τι άνοιξε το στόμα του!
Δε θέλετε να μάθετε πως ήταν το πρόσωπο  της Ταυρίνας!!!Τι ? Τοξότης? Μακριά μου!!! Εμείς οι δύο είμαστε μαύρο ή άσπρο!!!!Δε θέλω μπελάδες,περιπέτειες& φουρτούνες στη ζωή μου..» . Όπως καταλαβαίνετε μας θυμίζει το έργο Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με βεντέτα  μεταξύ ζωδίων και όχι μεταξύ οικογενειών!!!
              Όσο τα λεπτά περνούσανε …η Ταυρίνα άρχιζε να νιώθει ακαταμάχητη έλξη και ενθουσιασμό από τον αυθορμητισμό και παιδικότητα του Τοξότη!!! Αναρωτιέται μα! Εγώ με Τοξότη? Τι έφταιξα η γυναίκα? Αυτός που μπορεί να μιλάμε και παράλληλα να τρέχει το μυαλό του σε νησιά  της Καραιβικής? Όσο το ανέλυε μέσα της, τόσο ο Τοξότης την κλόνιζε με τα καμώματα και τσαχπινιές  του!! Και οι μέρες κυλούσαν και η σχέση των δύο γινόταν όλο και πιο ιδιαίτερη και συναρπαστική! Οι προστριβές μεταξύ τους υπήρχαν , αλλά προσπαθούσαν να τις εξομαλύνουν θέτοντας τα όρια τους! Έμαθαν πολλά πράγματα για τον εαυτό τους! Ενώ η ερωτική τους έλξη απογειώθηκε για τα καλά!!!!
Θέλετε να μάθε πως ταίριαξαν δύο ανόμοια ζώδια( Γη – Φωτιά)? Μην είστε περίεργοι και ανυπόμονοι , γιατί υπάρχουν και άλλες ζωδιακές ομάδες που μας εκπλήσσουν με τις επιλογές τους !!!!! Το μυστικόοοοο? Όχι δε το αποκαλύπτουμε από τώρα!
Έρχεται η συνέχεια!!!!!!!

                                                                                          
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ