ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Έλξη και ζώδια! ( Α' ΜΕΡΟΣ)

12:49 π.μ.
Σας αρέσει κάποιος/α και δε ξέρετε πως να τον/την προσεγγίσετε? Και φυσικά, τα ζώδια δίνουν τη δική τους λύση σ' αυτό το θέμα!

Ας αρχίσουμε με τον Κριό, ο οποίος θέλει να είναι κυνηγός στο απέναντι φύλο! Βάζει όλη τη μαεστρία και ηγετική του ικανότητα για να κατακτήσει το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Αν του τύχει μια στραβή, θα διαθέσει ακόμα περισσότερο πείσμα για να το πετύχει. Έλκονται από δραστήρια και δυναμικά  άτομα, γιατί η αδράνεια τους απωθεί! Ενώ, στην αρχή θέλουν να έχουν απέναντι τους ένα καλό ακροατή, ώστε να εισπράττουν τον θαυμασμό τους. Γι αυτό καλό θα είναι να ακονιστείτε με θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, την τέχνη και πολιτική. Σίγουρα, θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον με αντάλλαγμα γιατί όχι...............να σας καλέσει να πάτε μαζί σε καμιά ταινία περιπέτειας ή σε κανένα αθλητικό αγώνα? Α! και μην ξεχάσετε να τους κάνετε το χατήρι για την όποια πρόταση σας κάνει!!!!! Θέλουν να νιώθουν ικανοποίηση με την επιλογή τους....

Ταύρος:  Αγαπημένα μου Ταυράκια δε θα λέγατε όχι αν κάποιος/α σας πει " απόψε το βράδυ έχω κλείσει σ' ένα ωραίο εστιατόριο ή σου έχω μαγειρεύψει το αγαπημένο σου φαγητό ". Αν ακούσετε τα παραπάνω...θα γίνετε ο φτερωτός έρωτας για τον Ταύρο!! Βέβαια, δεν παίρνουν εύκολα πρωτοβουλία, αλλά θέλουν μια επιπλέον παρότρυνση . Χαίρονται όταν ο άλλος/η δείχνει κατανόηση και υπομονή!! Α!!!!!!! αλλά τι να τα κάνει ένας Ταύρος αυτά???? Αφού, υποκύπτει έυκολα, όταν τον επαινούν για την ενδυμασία τους , το αυτοκινητό τους , το αρωμά τους και τα κοσμηματά τους.. Γεννημένος υλιστής και καθόλου τσιγκούνης!!!! Τα χαίρεται και τα απολαμβάνει δεόντως.Εσείς που σας αρέσει ένας Ταύρος, μη διστάσετε να συνδυάσετε ένα καλό γεύμα...γιατί για κείνον " Ο έρωτας ανθίζει από το στομάχι", αλλά σε συνδυασμό με την αγαπημένη του μουσική.

 
Δίδυμος: Αν καψουρευτήκατε Διδυμάκι.........είναι σαν να καψουρευτήκατε το HELLO, το OK και γενικά όλο το έντυπο και τηλεοπτικό υλικό... Ναι, ναι καλά διαβάσατε! Θέλει το άλλο φύλο του να κατέχει πολύ επικοινωνιακή ικανότητα και ευφυία, ώστε να τον κεντρίζει πρώτα απ' όλα εγκεφαλικά και ύστερα σωματικά!!! Τρελαίνεται με τις ώρες να μιλάει και αναλύει διάφορα θέματα, γι αυτό πρέπει να έχετε γνώση και αρκετό νερό πλάι σας. Αλλιώς, θα πάρετε το βάφτισμα του πιο βαρετού ατόμου που συνάντησε ποτέ. Του αρέσει οτιδήποτε τον κάνει να γελάσει και να διασκεδάζει( πχ ανέκδοτα, πλάκες, λούνα πάρκ)


Καρκίνος: Μου θυμίζεις τη μάνα μου γι αυτό σ΄ αγαπάω. Έλκεται από γυναίκα που να είναι ισάξια της μητέρας του( στο μαγείρεμα, στο τρόπο που συμπεριφέρεται, στις κινήσεις κλπ) . Έχουν αυτό το Οιδιπόδιο που δύσκολα ξεμπλέκονται- παρομοίως και με τις γυναίκες Καρκίνοι! Γενικά , επιθυμούν ο απεναντί τους να είναι ρομαντικός, ευαίσθητος και να τους αποπνέει μια ακαταμάχητη ζεστασιά! Σίγουρα, να είστε έτοιμοι για πολλά πακέτα χαρτομάντιλα, αφού θα σας προτείνει να παρακολουθήσετε ρομαντικές ταινίες, βόλτες στην αμμουδιά ακούγοντας καμιά ξεχασμένη μπαλάντα. Δύσκολα ανοίγονται στον άλλο, γιατί κουβαλάνε μέσα τους παλία "ερωτικά" τραύματα, οπότε θέλει γερή υπομονή ότι είστε το άλλο τους μισό!!! Μη χάνεται το κουράγιο μαζί τους, γιατί η προσπάθεια θα βγει σε καλό δρόμο

..................συνέχεια!!!!!!!!!!
!!!!!!!!
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ