ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Στα καθημερινά κρύβεται η ευτυχία!

1:43 π.μ.
                                        

Νιώθω ευτυχισμένη όταν στην προσπάθεια μου να μαγειρέψω αρακά ανοίγω τη σακούλα και πετάγονται μπιζέλια στον αέρα και ενώ τα μαζεύω συνεχίζω και ρίχνω και άλλα..... (μαζεύεις ένα φεύγουν δύο δεν κάνουμε δουλειά).
Όταν καταφέρνω να σκοτώσω στον αέρα με τις παλάμες μου το σπαστικό μυγάκι που τριγυρίζει εδώ και ώρα γύρω από το κεφάλι μου και σουλατσάρει μπροστά από την οθόνη του λαπτοπ μου!!!(ο ναι τα κατάφερα ).
Γελάω όταν βλέπω την κολλητή μου να μου στέλνει λάθος λίνκ επιμένοντας πως μου έχει στείλει το σωστό (σόρρυ κοπελιά αλλά το τραγούδι του Αρσενίου δεν έχει σχέση με τα Κόκκινα Χαλιά).... :-Ρ Γράφω ολόκληρο μήνυμα για να πω κάτι νομίζοντας πως αύριο δεν είναι τετάρτη αλλά δευτέρα και ευτυχώς πριν το στείλω γελάω με μένα και το διορθώνω....(τι κάνει η έλλειψη ύπνου).
Κοιτάω τα βιβλία της εργασίας μου με κοιτάνε και αυτά αλλά καμιά αλληλεπίδραση..... θες το ζώδιο? θες ο εγωισμός? δεν ξέρω αλλά εγώ κίνηση δεν κάνω....και γελάω ( έλα όμως που θα αναγκαστώ να την κάνω γιατί ο χρόνος στενεύει).
Κοιτάω παλιές μου αναρτήσεις και ο ναι χαμογελάω....!!!
Κοιτάω και αυτό που τόση ώρα γράφω και ομολογώ πως το βρίσκω λίγο χαζό και απλό και δεν βαριέσαι εγώ θα πατήσω δημοσίευση.
Α!Και το καλύτερο: να γεύεσαι μια κρέπα πραλίνα-μπανάνα! αξεπέραστη ευτυχία!!!!!!




 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ