ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Έλξη και ζώδια ( Β' μέρος)

12:05 π.μ.
ΛΕΩΝ: Το λιοντάρι θεωρείται ο βασιλιάς των ζώων και πρακτικά επιζητά τον θαυμασμό και την υπόκλιση των γύρω του. Έτσι, στην πραγματικότητα θα τον κερδίσει η γυναίκα,
η οποία θα είναι εντυπωσιακή, όμορφη  και  θα αποσπά τα βλέμματα της παρέας της! Να έχει αυτο το κάτι, το μαγικό που κανένας δε θα μπορεί να της αντισταθεί! Τι?? Λιοντάρι άνδρας και να έχει πλάι του μια απλή θνητή? Απαπά...απαπά δεν κάνει τέτοιες επιλογές! Να υπερέχει σε μυαλό και εμφάνιση!!! Και σεις πρέπει να είστε πρόθυμες να εκπληρώσετε την κάθε επιθυμία και διαταγή του!!! Α!!!!!!!!!μη σας ακούσω και τραγουδίσετε "Διαταγές δε σηκώνω εγώ που λές έτσι είμαι κι άμα θές.Παιχνιδάκι σου δεν γίνομαι εγώ όπως πολλές,τώρα γύρισε σ' αυτές... κλπ) Α! και στον έρωτα ....γίνετε λίγο αγριόγατες, ώστε θα τους δώσετε το έναυσμα να μετατρέψετε το κρεβάτι σε πεδίο μάχης!!!!!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν αγαπημένες μου έχετε μανία με την καθαριότητα, την οργάνωση και την τακτοποίηση, τότε ο Παρθένος σας έκανε ήδη πρόταση γάμου! Ναι, ναι, καλά διαβάσατε! Αγαπημένο του αξεσουάρ είναι το swiffer ξεσκονόπανο, αφού θέλει τα πάντα γύρω του να λάμπουν από καθαριότητα! Όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να διαθέτε γερά νεύρα για να αντέχετε την τελειομανία και τη γκρίνια του! Γκρίνια, γιατί δεν θα είναι με τίποτα ευχαριστημένος με τον εαυτό του! Εννοείται και εσείς πλάι του πρέπει να μοσχομυρίζετε , να είναι στην πένα τα ρούχα σας, ενώ το manicure pedicure θα γίνει συνηθειά σας! Όσο, για το σέξ...μη περιμένετε πολλά πράγματα, αφού δίνει βάση στην πνευματική επαφή και μετά σε όλα τ' άλλα!!! Α! και μην εκπλαγείτε αν κατά τη διάρκεια της πράξης , θελήσει να ξεσκονίσει τα σεντόνια του κρεβατιού!!!


ΖΥΓΟΣ: Ο Ζυγός είναι άψογος στην ενδυμασία και στους τρόπους του! Όλα γύρω του έχουν  μια αύρα ηρεμίας και αρμονίας! Είναι περιποιητικός με το αντίθετο φύλο, ενώ δε διστάζει να της προσφέρει τα πάντα , ακόμα και αν έχει " μεγάλο"οικονομικό κόστος! Λάτρης του ακριβού γούστου, γι αυτό παρασύρει τη γυναίκα που θα έχει πλάι του σε ένα "παραμυθένιο" κόσμο. Θα παραμερίζει για να περάσετε, θα σας ανοίγει αμέσως την πόρτα του αμαξιού του. Κανονικός ιππότης!!!! Και ένα είναι το σίγουρο δεν θα υπάρξει στιγμή να βαρεθείτε μαζί του, αφού είναι συνεργάσιμος και πρόθυμος να σας πάει στα ουράνια!!!! Είστε έτοιμες να τον ακολουθήσετε σ' αυτο το ταξίδι?  Του ανεβάζει η αυτοπεποίθηση και η διάθεση , όταν επιθυμείτε να τον πάτε εξίσου σε μαγευτικές παραλίες , ωραία ταβερνάκια και γραφικά τοπία! Τέλος, τον απωθούν οι γυναίκες , οι οποίες είναι άγαρμπες στις κινήσεις τους!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όταν γνωρίσετε Σκορπιό, ένα είναι το σίγουρο θα μάθετε τις πιο ωραίες τεχνικές στο σεξ! Και εσείς με τη σειρά σας πρέπει να έχετε πολύ αντοχή σ' αυτό το άθλημα, ωστέ να μη νιώσει ρουτίνα και ανία!!! Γι ' αυτό εξοπλιθείτε με διάβασμα στο κάμα σούτρα! Ακόμα, μη τολμήσετε να λέτε μικρά αθώα ψεμματάκια , γιατί ο Σκορπιός όχι μόνο δε τα ξεχνάει, αλλά το δηλητήριο θα το στάξει για τα καλά! Και μετά δικαιώς θα τραγουδάτε Δώσε μου τώρα να πιω, πλάι σου να σκοτωθώ, το δηλητήριο που κράτησες για μένα, Δώσε μου τώρα με μιας, τον πόνο μιας μαχαιριάς, να μου θυμίσεις πόσο υπέφερα για σένα). Προσπαθείστε να αποφύγετε κάθε είδους παιχνίδια , γιατί θα το πληρώσετε ακριβά με το φαρμάκι που θα σας ρίξει!!!!!!!Σε γενικές γραμμές, ο Σκορπιός θα σας ζητήσει την ίδια την ψυχή σας αλλά και θα σας προσφέρει τη δική του ! Συνιστάται μόνο για σκληρούς παίχτες. 


και η αγωνία συνεχίζεται............!
 
 
Δείτε το  Α ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ
 
 
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ