ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Ένας νεκρός και 13 τραυματίες από το τροχαίο στα Τέμπη!

1:10 π.μ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας νεκρός( ο οδηγός του ΙΧ) και αρκετοί τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε στην κοιλάδα των Τεμπών μετά από σύγκρουση φορτηγού, λεωφορείου και ΙΧ.

Το τροχαίο έλαβε χώρα στο ύψος της εθνικής οδού μετά τα παλιά διόδια, κοντά στο σημείο όπου είχαμε το πολύνεκρο τροχαίο με τους μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας.
Το φορτηγό κατευθύνονταν προς Λάρισα ενώ το λεωφορείο προς Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα το Ι.Χ μάρκας Άλφα Ρομέο με βολιώτικες πινακίδες προσπάθησε να προσπεράσει το λεωφορείο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία  »καρφώθηκε» στο φορτηγό, ενώ στη συνέχεια το φορτηγό έπεσε πάνω στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ.
Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του ΙΧ, ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του φορτηγού, καθώς επίσης της 6χρονης κόρης του άτυχου οδηγού του ΙΧ και μιας 18χρονης κοπέλας που επέβαινε στο λεωφορείο.
Συνολικά μεταφέρθηκαν στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας Πανεπιστημιακό(9) και Γενικό(4) δεκατρείς τραυματίες.
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
diaforetiko.gr : troxaio tebi 5 Ένας νεκρός και 13 τραυματίες από το τροχαίο στα Τέμπη
diaforetiko.gr : troxaio tebi 4 Ένας νεκρός και 13 τραυματίες από το τροχαίο στα Τέμπη diaforetiko.gr : troxaio tebi 3 Ένας νεκρός και 13 τραυματίες από το τροχαίο στα Τέμπη diaforetiko.gr : troxaio tebi 2 Ένας νεκρός και 13 τραυματίες από το τροχαίο στα Τέμπη diaforetiko.gr : troxaio tebi 8 Ένας νεκρός και 13 τραυματίες από το τροχαίο στα Τέμπη diaforetiko.gr : troxaio tebi 7 Ένας νεκρός και 13 τραυματίες από το τροχαίο στα Τέμπη diaforetiko.gr : troxaio tebi 1 Ένας νεκρός και 13 τραυματίες από το τροχαίο στα Τέμπη
Πηγή: http://www.onlarissa.gr/

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ