ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Έπαθε ΣΟΚ στα 17 της αυτή η κοπέλα όταν ανακάλυψε ότι...

3:07 π.μ.
Σοκαρισμένη η 19χρονη σήμερα Jacqui Beck έμαθε πριν από δύο χρόνια πως...δεν έχει κόλπο!
Η νεαρή διαγνώστηκε με σύνδρομο MRKH (Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser), ένα σπάνιο σύνδρομο που επηρεάζει το αναπαραγωγικό σύστημα και πρακτικά σημαίνει πως η Jacqui δεν έχει μήτρα, τράχηλο και κόλπο.
Η διάγνωση έγινε κατά τύχη, όταν επισκέφτηκε τον γιατρό  της για κάτι πόνους στην πλάτη, και στην πορεία ανέφερε πως ακόμα δεν είχε αρχίσει η έμμηνος ρύση.
Οι εξετάσεις έδειξαν πως εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεται ο κόλπος εκείνη έχει μια μικρή εσοχή σαν λακκάκι κι έτσι δεν μπορεί να κάνει σεξ ούτε να εγκυμονήσει.
Οι γυναίκες που έχουν το σύνδρομο αυτό εμφανίζουν πλήρη ανάπτυξη εξωτερικά κι έτσι συνήθως δεν γίνεται διάγνωση παρά μόνο όταν κάποια επιχειρήσει να κάνει σεξ ή παρατηρήσει πως δεν έχει κύκλο περιόδου.
Παρά το σοκ η 19χρονη ψάχνει πλέον τον σωστό άνθρωπο για εκείνη. «Αν έχει πρόβλημα με το σύνδρομό μου, τότε δεν θα είναι ο άνθρωπος που ψάχνω», λέει. «Είμαι μία αθεράπευτα ρομαντική και το βλέπω σαν δοκιμασία για τον χαρακτήρα κάποιου. Αντί να το βλέπω σαν κάτι που θα απωθεί τους άνδρες το βλέπω σαν κάτι που θα με βοηθήσει να βρω τον σωστό», λέει.
Η Jacqui ακολουθεί μία θεραπεία διαστολής του κόλπου που προχωρεί καλά και αν συνεχίσει με την ίδια πρόοδο θα αποφύγει την επέμβαση και θα μπορέσει όταν το θελήσει να έχει και σωματική επαφή με τον αγαπημένο της. Για την απόκτηση παιδιών ξέρει πως θα προσανατολιστεί σε παρένθετη μητρότητα ή υιοθεσία, αλλά είναι πολύ μικρή για να σκεφτεί σήμερα τι θα κάνει. «Θέλω μόνο να είμαι σίγουρη πως και ο σύντροφός μου θα συμφωνεί», λέει.

πηγη

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ