ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΖΩΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ( Β' ΜΕΡΟΣ)

5:51 π.μ.
Είναι χειμώνας κι όπως πρέπει θα ντυθώ το βράδυ που έρχεται.................( όπως τραγουδά ο Μ. Χατζηγιάννης)....Ή Γιατί έξω έχει κρύο και εμείς οι δύο είμαστε χώρια (όπως ερμηνεύει η Π. Ζήνα- Ν.Βέρτη)..και άλλα τέτοια τραγούδια μας συντροφεύουν τις μέρες του χειμώνα. Όμως , τι γίνεται στην περίπτωση των εκπροσώπων των ζωδίων?
Ανταποκρίνονται σε ένα τέτοιο μελωδικό κάλεσμα? Ήδη , στο πρώτο μέρος κάποια ζώδια επιθυμούν να περνάνε ευχάριστα τις κρύες μέρες , άλλα πάλι όχι.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: O "σκρουτζ" των ζωδίων θα προτιμήσει να κλειστεί στο σπιτάκι του με ότι "ζεστή " γκαρνταρόμπα έχει για να ζεσταθεί. Αφού, ανάθεμα αν φιλοτιμηθεί να ανάψει το καλοριφέρ ή σόμπα του σπιτιού του, λόγω χρηματικής εγκράτειας. Επιπλέον, όσο θα βλέπει το κρύο να στοιχειώνει τη πόλη του έξω, τόσο εκείνος θα είναι αφοσιωμένος  στην καθαριότητα του σπιτιού του. 

 
ΖΥΓΟΣ :    Το ζώδιο της αρμονίας και της καλοπέρασης, θα φαντάζεται να βρίσκεται σ ένα όμορφο χειμερινό θέρετρο κάνοντας σκι σε κανένα χιονοδρομικό κέντρο( Παρνασσό, Χάνια Πηλίου κλπ) . Δεν αμφιβάλω και το γεγονός να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχει, αφού δε θέλει να χαλάει χατήρι ούτε στην ίδια του παρέα, ούτε στην/στον σύντροφό του. Βέβαια, η καλύτερη του να αποκλειστεί σε κάποιο χιονισμένο τοπίο , γιατί θα χαζεύει ώρες ατελείωτες τις νιφάδες ή θα παίζει μαζί τους σαν μικρό παιδί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Καλά τι να πρωτο-πούμε για το ερωτύλο των ζωδίων. Τις ψυχρές μέρες του χειμώνα θα επιθυμεί να κλείνετε με το έτερον ήμισυ στο σπίτι του κάνοντας όλα τα ερωτικά παιχνίδια. Κύριο μέλημα του να ικανοποιήσει τη / το σύντροφό του. Εφόσον είσαι το ταίρι του, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική εμπειρία. Που, αν είναι κι άλλοι μαζί σας, πιθανόν να λάβει χώρα αναγκαστικά έξω, στον χιονιά.
ΤΟΞΟΤΗΣ:  Το ζώδιο της τρέλας και της περιπέτειας θα σε συνεπάρει σ ένα μαγευτικό ταξίδι τις έντονες κρύες μέρες του χειμώνα. Τι και αν έξω θα βρέχει ή χιονίζει, εκείνος θα πάρει τα όρη και τα βουνά για να ζήσει ενδιαφέρουσες στιγμές είτε με φιλική , είτε ερωτική παρέα .  Πολύ απρόβλεπτος στις κινήσεις του θα σας ζεστάνει με αυτή τη συμπεριφορά. 
      
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :  Το συντηρητικό και πειθαρχικό ζώδιο θα προτιμήσει να περάσει τις  κρύες τέτοιες μέρες μαζί με την οικογένειά του  ( στην περίπτωση που ναι ελεύθερος) , αλλιώς θα τον βρείτε καθισμένο στο γραφείο του περιτυλιγμένο με διάφορα έγγραφα, ώστε να μη νιώθει το ψύχος έξω. Ειδικά , αν  είναι αποκλεισμένος από το χιονιά , θα τον δείτε έξω φρενών , γιατί θα αναγκαστεί να λείψει από το εργασιακό του περιβάλλον. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:  Η καλύτερη του να ανοίξει το σπιτικό ΄του για φίλους λέγοντας ανέκδοτα κ.α. , ώστε ενώσουν τον πόνο τους απέναντι στο κρύο. Κύρια φροντίδα του να περάσουν καλά τέτοιες ώρες.

 ΙΧΘΕΙΣ: οοοοο αγαπημένα Ψαράκια με το χειμώνα δε τα πάτε καλά και αυτό γιατί είστε γεννημένοι να κολυμπάτε σε θάλασσες ή να βρίσκεστε σε καμιά παραλία. Ναι, ναι είστε σε χειμερινή νάρκη,,,,κλείνεστε και απογοητεύεστε με το κρύο.Σας βλέπω στα ζεστά σκεπάσματα με ένα μπουκάλι κρασί και ο νους σας να ταξιδεύει σε περασμένες σας αγάπες.. Υπομονή, χειμώνας είναι θα περάσει...........
 
 
ΤΟ Α' ΜΕΡΟΣ  ΕΔΩ
 

         

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ