ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Τέλος στα γαβγίσματα! Συσκευή θα κάνει τους σκύλους να μιλούν!

6:03 μ.μ.
Απίστευτο και όμως αληθινό! Συσκευή επικοινωνίας σκύλου με τίτλο "No more Woof", δημιούργησαν Σκανδιναβοί, η οποία διαβάζει τα εγκεφαλικά κύματα του σκύλου και τα μεταφράζει περιφραστικά σε εκφράσεις όπως "πεινάω", "θέλω χάδια", "θέλω να πάω βόλτα" και πολλά άλλα!

                          
Η συσκευή δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό και εύχρηστο gadget, που φοριέται στο κεφάλι του τετράποδου φίλου. Ουσιαστικά, το "No More Woof" χρησιμοποιεί το σύστημα micro-computing, το οποίο πρωτίστως αναλύει και δευτερευόντως μεταφράζει τη σκέψη του σκύλου στην "ανθρώπινη" γλώσσα.

Η αλήθεια είναι πως όσοι έχουν κατοικίδια μπορούν να αντιληφθούν τι ακριβώς ζητά ο σκύλος τους, σε συγκεκριμένες στιγμές. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση η επιβεβαίωση που προσφέρει η συγκεκριμένη συσκευή είναι χρήσιμη. Μέχρι στιγμής όπως έχουν ανακοινώσει οι δημιουργοί, οι ήδη "μεταφρασμένες" φράσεις είναι οι εξής: "Αυτό είναι υπέροχο", "Άσε με ήσυχο", "Είμαι κουρασμένος", "Γιατί φεύγεις;", "Πεινάω", "Θέλω να κοιμηθώ".

20131213004033-nmw-sequence-flat
Ώστόσο, η συσκευή βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο, ενώ οι εφερεύτες της ανήρτησαν στο site ανεύρεσης χρηματοδοτών και δωρεών από τους χρήστες, Indiegogo, την ιδέα τους, ώστε να αναπτύξουν και να ολοκληρώσουν τη συσκευή "No More Woof", μέσω επιπλέον χρηματοδότησης.

Περισσότερες πληροφορίες για το καινοτόμο εγχείρημα θα βρείτε 
εδώ, ενώ είναι σίγουρο πως οι απανταχού ζωόφιλοι θα απολαύσουν το παρακάτω video.

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ