ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Επανεμφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού μέσω επιστολής

3:11 μ.μ.
Επιστολή την οποία υπογράφει ο Χριστόδουλος Ξηρός, ως «ελεύθερο μέλος της 17Ν» δημοσιεύθηκε στο Indymedia, στην οποία εξαπολύει επίθεση και απειλές κατά των ΜΜΕ και του πολιτικού συστήματος και προειδοποιεί ότι θα «βροντήξει ξανά το αντάρτικο τουφέκι».

Παράλληλα, χαρακτηρίζει προσωπική του επιτυχία το ότι κατάφερε να του χορηγηθεί άδεια, παραπέμποντας στη φράση που είπε ο Τζαβέλας όταν έπεισε τον Αλή Πασά να τον αφήσει ελεύθερο: «Χαίρομαι που εγέλασα έναν δόλιο».
Στην επιστολή – η οποία ξεκινά με τη ρήση «καλύτερα μας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή» - ο Χρ. Ξηρός προβαίνει σε δριμεία επίθεση κατά των ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «κροκόδειλους» που θα αρχίσουν τις «κλάψες» και θα ζητούν «αίμα στην αρένα».
Η δημοκρατία, σύμφωνα με τον καταζητούμενο «Μανώλη» της 17Ν, έχει πεθάνει προ πολλού και το «εξάμβλωμα» που έχει απομείνει είναι τόσο εξόφθαλμα φασιστικό, που «εξέχουν γύρω του οι αγκύλες της σβάστικας».
Ο Χρ. Ξηρός απευθύνει προειδοποίηση κατά του «κανιβαλισμού» των συγγενών και των αγαπημένων του προσώπων, απειλώντας ότι «τώρα θα λάβετε την απάντηση που σας αξίζει».
«Θέλουμε δικαιώματα και θα τα κατακτήσουμε με το όπλο στο χέρι», υποστηρίζει, προσθέτοντας ότι δεν ζητεί χάρη από κανέναν.
Κλείνοντας, αναφέρει ένα κομμάτι από την πολιτική του δήλωση αντί απολογίας στο εφετείο, τον Νοέμβρη του 2006: «Δεν είμαι σε καμιά περίπτωση αυτό που περιγράφετε, σίγουρα όμως είμαι αυτό που φοβάστε».

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ