ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Μασκαράδες και Ζώδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2:09 μ.μ.
Διανύουμε την περίοδο των αποκριών, όπου τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι οι ξέφρενοι  χοροί της σάλσα, ρούμπα και του μάμπο σε συνδυασμό με τις πιο εκκεντρικές μεταμφιέσεις των ατόμων!
Όμως , έχουμε αναρωτηθεί ότι το κάθε ζώδιο επιλέγει διαφορετική αποκριάτικη στολή για να εντυπωσιάσει τα πλήθη, ανάλογα με τη φύση του??? Και ναι γι αυτό είμαστε εμείς εδώ για να τους ξεχωρίσετε  , αν παρευρεθείτε σε κάποιο επικείμενο πάρτυ!!!!

Ένας Κριός εύκολα ξεχωρίζει σε κάποιο αποκριάτικο πάρτυ, διότι πάντα θα επιλέξει στολές και αξεσουάρ με έντονα χρώματα( ςςςς κυρίως το κόκκινο της φωτιάς  που θεωρείται το αγαπημένο του). Μην εκπλαγείτε αν το δείτε με κόκκινα πούπουλα ή γιρλάντες , όπου το κόκκινο χρώμα θα υπερτερεί.. Ενώ, οι στολές που θα του ταίριαζαν είναι του Ζόρο, όπου το μυστήριο που θα έκρυβε πίσω από τη μάσκα του θα σαγήνευε τα πλήθη του! Ή ηγέτης των Ινδιάνων!

Ο Ταύρος είναι λάτρης του ωραίου ντυσίματος , οπότε και η εκάστοτε στολή του δε θα ξέφευγε από τα ιδεώδη του! Θα προτιμούσε ενδυμασίες με διακριτικές και φωτεινές αποχρώσεις. Επίσης, καθώς αγαπάς τη γη και τον φυτικό κόσμο, θα διάλεγες κάτι σχετικό: ξωτικό ή νύμφη του δάσους, Μητέρα-Φύση, δέντρο, λουλούδι, Δεντράνθρωπος (από τον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»), Poison Ivy (από τον «Batman»).

Ο παιχνιδιάρης , Δίδυμος δεν περιμένει κάποιο πάρτυ για να αναδείξει τα χορευτικά του ταλέντα ή την επικοινωνιακή του ικανότητα. Ως γνωστόν, όπου γάμος και χαρά και ο Δίδυμος πρώτος σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Παρ' όλα αυτά , θα προτιμήσει να ντυθεί μάγος, ζογκλέρ ή ταχυδακτυλουργός, ώστε να τραβήξει πιο πολύ τους γύρω του. Πάντα , όμως με τη λεκτική του ικανότητα να τους έλκει!


Ο αγαπησιάρικος, Καρκίνος δύσκολα θα δεχτει να παρευρεθεί σ' ένα αποκριάτικο πάρτυ, μιας και επιθυμεί να κλείνετε στο σπιτάκι με λίγους και καλούς φίλους. Θα προτιμήσει να ντυθεί με στολή, οπού θα κρύβει την ευαισθησία του ή την διστακτική του φύση! Το υπερφυσικό του στοιχείο θα τονίζει επιπλέον την ενδυμασία!

     
Ο Λέων  επιθυμείτε με οποιαδήποτε εκκεντρική ενδυμασία να προσελκύσετε τους καλεσμένους του κάθε πάρτυ. Η υπερβολή είναι στο φόρτε της ακόμα πιο πολύ αυτή την περίοδο, είτε πρόκειται για κάποιο αξεσουάρ , είτε υπόδημα κλπ. Ναι, ναι είστε ο Βασιλιάς των ζώων και αυτό θέλετε να περάσετε εμπράκτως και στην πραγματικότητα. Μην απορίσετε αν τον δείτε με φορεσιά από κάποια θεατρική παράσταση( Λουδοβίκος, Κλεοπάτρα κλπ)..


    Ο  Παρθένος  θα ήταν πιο καλός οικοδεσπότης ενός αποκριάτικου πάρτυ, παρά προσκεκλημένος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός , ότι  του αρέσει να οργανώνει από το Α-Ω ένα πάρτυ και ας γνωρίζει τι στίγμα θα αφήσει( πχ ακαταστασία ενάντια στη φύση του). Μπορεί να ντυθεί γόης γιατρός από το Grey’s Anatomy ή προκλητική νοσοκόμα ή γιατί όχι μια ακαταμάχητη καμαριέρα.


     Ο  Ζυγός είναι όπως και ο Ταύρος, στιλάτος και καλαίσθητος στο ντυσιμό του, γι αυτό θα επιλέξει πιο ήπιους χρωματισμούς και αξεσουάρ. Μια  ιδέα αντιπροσωπευτική για το ζώδιό σου, είναι κάτι σχετικό με δικαιοσύνη, όπως δικαστής ή η θεά Θέμις που να κρατάει μια ζυγαριά..
       
Ο  Σκορπιός με έντονο το στοιχείο του μυστηρίου και του πάθους , θα προτιμούσατε μια στολή , όπου θα τόνιζε ακριβώς τα παραπάνω. Ας συμπληρώσουμε και την ακαταμάχητη σεξουαλική του φύση. Θα του άρεσε επίσης και μια μεταμφίεση που δεν θα ήθελε να  αποκαλύπτει με  τίποτα ως το τέλος της βραδυάς , όπως με μια κάπα-ντόμινο και μια βενετσιάνικη μάσκα ή τη γνωστή μάσκα του «V for Vendetta», χμμ ίσως και Catwoman. 

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της χαράς και του κεφιού , όπου δε θα καθόταν σε ησυχία σε κάποιο μασκέ πάρτυ ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Δε έδινε έμφαση σε κάποια εκκεντρική , λαμπερή στολή, όσο σε κάποιο αξεσουάρ , το οποίο θα προκαλούσε έντονη φασαρία( πχ σφυρίχτρες ,ρόπαλα, βουβουζέλες κλπ). Επιπλέον, θα επέλεγε ενδυμασίες επηρεασμένες από διάφορα παραμύθια και βιβλία ( πχ ο Ρομπέν των Δασών, Λάρα Κρόφτ, Τζάκ Σπάροου)

Ο Αιγόκερως πρέπει να κάνει μια εξαίρεση και να βγάλει το συντηρητικό-πειθαρχικό προσωπείο και να ενδώσει σε κάτι πιο ανάλαφρο, όπως αρμόζει στη περίσταση. Ωραίες ιδέες για αποκριατικο ντύσιμο είναι Αλή Πασά( αν είσαι άνδρας) ή Σουλτάνα( αν είσαι γυναίκα). Ακόμα ,  Άραβας Εμίρη ή Πάπας ή Πατριάρχης, ώστε δε ξεφεύγουν από τη "λατρευμένη σου φύση".

Ο ανεξάρτητος Υδροχόος δεν υπόκειται σε κάποια συγκεκριμένη στολή, αλλά του αρέσει να δημιουργεί, να αυτοσχεδιάζει ! Αυτό το κάτι ιδιάιτερο που του αρμόζει και τον κάνει να ξεχωρίζει. Ναι, δεν αρνείται να τσαλακώσει την εικόνα του. Μην γελάσετε αν τον δείτε ντυμένο από την ταινία Άβαταρ ή πόλεμος των Άστρων.

Τελευταίο και καταιδρωμένο το ζώδιο του Ιχθεί, ο οποίος δεν περιμένει τις απόκριες για να υποδιθεί κάποιο εξωπραγματικό ρόλο. Ο ίδιος πλανάται και στην καθημερινότητα μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας. Κυρίως οι στολές του έχουν βασικό στοιχείο το νερό , όπως γοργόνα Άριελ, Ποσειδώνας, Καρχαριομάχος ή Μπομπ Σφουγγαράκη. 


Όπως και να έχει να περάσετε υπέροχα και να διασκεδάσετε  τις ημέρες των αποκριών..!!!!!!! Α! και μην αρνηθείτε καμία πρόσκληση για μασκέ πάρτυ. Τα μάτια σας ανοιχτά!!!!




   

  
    

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ