ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Ανόητες Αγάπες

1:37 μ.μ.
"Ανόητες αγάπες, ανόητα φιλιά, λόγια λόγια λόγια λόγια ψεύτικα, λόγια ψεύτικα"

Κάπως έτσι. Ακούς τη μουσική, κάθε μία λέξη και μια ανάμνηση που ξεχύνεται στους διαδρόμους του μυαλού.


Ανόητες αγάπες ψιθυρίζεις.
Κουράστηκες να φιλτράρεις λόγια, αξίες, συμπεριφορές, χαρακτήρες. Να πρέπει να βλέπεις πίσω από λέξεις. Να προβλέπεις αντιδράσεις. Να προσέχεις τι θα πεις. Ανόητοι άνθρωποι που δεν ξέρουν να αγαπούν πραγματικά. Εγωιστές που σε θέλουν μόνο για εκείνους. Παθολογικά ζηλιάρες που ζηλεύουν και την πιο κολλητή τους δίπλα στον άλλο. Ανόητοι όλοι, ουρλιάζεις.

Ανόητα φιλιά. Προφάσεις να πάρουμε μια γεύση από τον άλλο. Αυτή η μαγική ένωση των χειλιών και της ανάσας ταυτόχρονα που δεν είναι τίποτα πιο πέρα από μια στιγμή γεμάτη επιθυμίες για λίγη σάρκα. Μια χημεία που απλώνεται στο πιο κρυφό σου κύτταρο. Αλλεπάλληλες εκρήξεις του μέσα σου για το κάτι παραπάνω. Φιλιά καμιά φορά χωρίς ουσία. Μηχανικές αντιδράσεις για να πάρουμε ό,τι θέλουμε. Για να νομίζουμε ότι κάτι κατακτήσαμε ενώ δεν κερδίσαμε απολύτως τίποτα.

Λόγια ψεύτικα. Χρόνια τώρα προσπαθούν να σε πείσουν πως οι γυναίκες ερωτεύονται με τα λόγια, μα δεν είσαι έτσι και δε θα γίνεις. Ερωτεύεσαι πράξεις. Όλοι μας πιστεύω ερωτευόμαστε πράξεις. Εντάξει οι άντρες ίσως να κολλάνε και στην εικόνα λίγο περισσότερο. Μα όπου ακούς πολλά κεράσια όχι μην κρατάς μικρό καλάθι. Μη κρατάς γενικά καλάθι. Αυτά που φωνάζουν ότι είναι πολύ καλό για να ναι αληθινό αποδεικνύονται πάντα επίπλαστα! Λόγια θα σου πουν πολλοί. Επίσης πολλοί είναι εκείνοι που μπορεί να νοιαστούν για σένα χωρίς κάτι ερωτικό. Λόγια Vs Πράξεις σημειώσατε 0-1.

Και αν η ζαριά δεν σου έρθει αυτή τη φορά, μη τα παρατάς! Να πιστεύεις σε έργα, να μάθεις να ακούς, να φιλάς για ό,τι σε κάνει να νιώθεις ζωντανός, να αγαπάς γιατί το νιώθεις.

Να τζογάρεσε στα όνειρά σας. Είναι ο μόνος τρόπος να αγγίξετε για λίγο τον ουρανό!!!!!




                                                                                                                              ©Παναγιώτα η Αθεράπευτη

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ