ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Φρίκη! Βίασαν ομαδικά 2 ξαδέρφες και στη συνέχεια τις κρέμασαν!

8:11 μ.μ.

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει την διεθνή κοινότητα ο ομαδικός βιασμός δύο κοριτσιών τα οποία βρέθηκαν κρεμασμένα από ένα δέντρο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ινδοί αξιωματούχοι, τα δύο κοριτσάκι ηλικίας 14 και 16 ετών έπεσαν θύματα ομαδικού βιασμού και στη συνέχεια κρεμάστηκαν από δέντρο σε χωριό στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές.
Οι δύο ξαδερφούλες είχαν πάει στα χωράφια το βράδυ της Τρίτης επειδή δεν είχαν τουαλέτα στο σπίτι τους και τα ίχνη τους είχαν χαθεί. Μία ημέρα μετά, οι δυο τους βρέθηκαν κρεμασμένες από ένα δέντρο. Ο πατέρας του ενός κοριτσιού δήλωσε ότι τα παιδιά βιάστηκαν από ομάδα πέντε ανδρών, οι οποίοι στη συνέχεια τα κρέμασαν από το δένδρο.
Η νεκροψία απέδειξε τον βιασμό και θάνατο από απαγχονισμό, σύμφωνα με τον τοπικό αστυνομικό διοικητή. Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει συλλάβει έναν από τους δράστες, ο οποίος είναι 18 ετών ενώ 60μελης ομάδα αστυνομικών αναζητεί έναν δεύτερο ύποπτο. «Αυτό που μένει να διαπιστωθεί είναι εάν τα θύματα κρεμάστηκαν από τους δράστες ή αν αυτοκτόνησαν», διευκρίνισε ό αστυνομικός διοικητής.
Επίσης έγινε γνωστό ότι μέχρι στιγμής έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί ενώ στους δύο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συνέργεια και παρακώλυση των ερευνών.
Οι κάτοικοι του χωριού του Ουτάρ Πραντές απέκλεισαν εθνική οδό και ζήτησαν μέτρα κατά των αστυνομικών του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Η διαμαρτυρία τερματίστηκε όταν ανακοινώθηκε ότι οι τρεις ετέθησαν σε διαθεσιμότητα.


Πηγή: stroumfaki.com

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ