ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Αντίδραση σε κάθε δράση!

5:27 μ.μ.


Να μη δέχεστε ποτέ να σας βάζουν σε δεύτερη μοίρα....
Να μην έχετε ανάγκη από ψεύτικο ενδιαφέρον....να μη σας νοιάζει να σας θυμούνται όποτε τους κάνει κέφι ή δεν έχουν τι να κάνουν....
Να αντιδράτε που δεν είστε πρωταγωνιστές στη ζωή κάποιου....
Να θυμώνετε που ακούτε μόνο λόγια που στην πορεία χάνονται.... Να μην διστάζετε να κλαίτε για να καθαρίσει το μέσα σας....να φωνάζετε δυνατά "κουράστηκα" ή "βαρέθηκα" γιατί αυτό νιώθετε. Γιατί το κορμί σας θα το αγγίξουν πολλοί την ψυχή σας κανείς.
Να μη ζητιανεύετε αγκαλιές ή βλέμματα. Αυτός που θα θέλει θα σας τα δώσει απλόχερα. Να φοβάστε εκείνους που μόνο εγωιστικά ζητάνε από εσάς και δεν δίνουν τίποτα.
Να τρέμετε όταν είστε πλάι σε κάποιον που δεν τολμάει να σας αγκαλιάσει ή να σας δώσει ένα φιλί. Να μην αφήνετε το μέσα σας να σπάει για κανέναν.
Να φυλακίζετε τους φόβους σας πίσω από το σίγουρο της φωνής σας.
Και πάνω απ όλα να θυμάστε ότι όλοι εκείνοι που σας κορόιδεψαν πρέπει να φοβούνται όλους εσάς που κάποτε είδατε την ψυχή σας κατακόκκινη από τις πληγές.....γιατί είστε όλοι εκείνοι που γεννηθήκατε από στάχτες με ένα νέο εαυτό. Δεν έχετε να κολλήσετε τίποτα γιατί δεν είστε σπασμένοι. Είστε καινούργιοι. Και μπορεί να μην σας αρέσει κιόλας ο νέος σας εαυτός αλλά όταν τον αποδεχτείτε δεν φαντάζεστε πόση δύναμη θα αντλήσετε από το μέσα σας....
Εγωιστές που αδιαφορούν για την ψυχή σας δεν χωράνε πουθενά.



Παναγιώτα η Αθεράπευτη!

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ