ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Νταλίκα «έσπειρε» το θάνατο στην Εγνατία Οδό –Τέσσερις νεκροί σε καραμπόλα 40 ΙΧ

3:54 μ.μ.

Πάνω από 23 μέχρι στιγμής τραυματίες - Έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας  - Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τροχαίο
Φονική καραμπόλα πολλών ΙΧ αυτοκινήτων και νταλίκας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:20 το πρωί στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, στην Ημαθία, μεταξύ των κόμβων Βέροιας και Κουλούρας, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Ολα ξεκίνησαν όταν νταλίκα προσέκρουσε σε ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο, όπως και δεκάδες άλλα προπορευόμενα, κινούνταν με μικρή ταχύτητα καθώς στο οδόστρωμα διεξάγονταν έργα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, για την ώρα, οι νεκροί από την καραμπόλα είναι τέσσερις, ενώ οι τραυματίες φτάνουν τους 23, εκ των οποίων η κατάσταση του ενός κρίνεται κρίσιμη. Όταν οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έφτασαν στο σημείο του τραγικού συμβάντος, ανέσυραν νεκρό ένα απανθρωμένο άτομο, το οποίο επέβαινε στο πρώτο ΙΧ με το οποίο συγκρούστηκε η νταλίκα. Οι άλλοι τρεις ανασύρθηκαν νεκροί πριν φτάσει η ΠΥ στο σημείο του συμβάντος. Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του seleo.gr, οι νεκροί είναι δύο γυναίκες και δύο άντρες. Oι τραυματίες μεταφέρθηκαν με εννέα ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Βέροιας, εκτός από έναν που μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη. 



Πριν από λίγο συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο.

Ο οδηγός αμέσως μετά την καραμπόλα,σύμφωνα με το seleo.gr  πήρε τα έγγραφά του από την νταλίκα και έφυγε. Παρόλο που το φορτηγό είχε βουλγάρικες πινακίδες, ο οδηγός είναι Ρουμάνος και συνελήφθη πριν από λίγο σε ένα χωράφι στη γύρω περιοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για αλλοδαπό οδηγό, ο οποίος κρατείται στη Βέροια και αναμένεται να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και για ποιον λόγο έπεσε πάνω στα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.



Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός της νταλίκας δεν κατάφερε να σταματήσει το βαρύ όχημα, που κατέπεσε με δύναμη στο πρώτο από τα ΙΧ που είχε μπροστά του. Αυτό με τη σειρά του συμπαρέσυρε δεκάδες άλλα ΙΧ. 

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο οχήματα της πυροσβεστικής για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των οδηγών των ΙΧ. Κατάσβεσαν την νταλίκα που προκάλεσε το ατύχημα καθώς και ένα ακόμα ΙΧ που ενεπλάκη στο ατύχημα. 







Η κυκλοφορία από Κοζάνη προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κοζάνης και Θεσσαλονίκης, με εκτροπές από τον κόμβο Πολυμύλου και τον κόμβο Νησελίου, αντίστοιχα.




















0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ