ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Θες πιο απολαυστικό σεξ; 4 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο κρεβάτι!

2:55 π.μ.


Σεξ, σεξ, σεξ. Βρίσκετα παντού και κυρίως στο μυαλό σου... Δεν γίνεται να σταματήσεις να το σκέφτεσαι είτε λες... "πόσο μου έλειψε" είτε "όχι πάλι μωρό μου".


Το οξύμωρο της εποχής μας, όμως, είναι πως ενώ του δίνουμε απεριόριστη σημασία και σκέψη οι περισσότεροι τελικά δεν είναι ικανοποιημένοι από την ερωτική τους ζωή. Με τις ατελείωτες ώρες στο γραφείο, τα προβλήματα με την οικογένεια παραμελούμε την απολαυστική σεξουαλική μας ζωή. Σε αυτό δεν φταίει ο σύντροφός σου, αλλά εσύ... Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις το σεξ είναι ο δρόμος για το καλό σεξ... Αυτά είναι τα 4 βήματα θα σου αλλάξουν αντίληψη και θα σε βοηθήσουν να φτάσεις σε περισσότερους οργασμούς!

1.Δώσε την άδεια στον σύντροφό σου να διασκεδάσει
Οι πιο πολλοί άνθρωποι δε βάζουν σε προτεραιότητα την απόλαυση ως μέρος της ζωής τους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διασκεδάσεις και το σεξ είναι ένα από αυτό. Και δεν είναι κακό να το παραδεχτείς. Δώσε την άδεια στον εαυτό σου να σκεφτεί το ιδανικό σεξ με τον δικό σου τρόπο και όχι όπως το βλέπουν οι άλλοι. Μπορεί για σένα κάτι φυσιολογικό να είναι περίεργο ενώ για την κολλητή σου το αντίθετο. Ανακάλυψε τι σου αρέσει στο σεξ χωρίς ταμπού και με τα δικά σου μάτια και μόνο.

2. Βρες χρόνο
Ένα από τα συχνότερα παράπονα που οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν γύρω από το σεξ είναι πως δεν έχουν αρκετό χρόνο για αυτό. Το σεξ όπως και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα απαιτεί χρόνο, συναισθήματα, αισθήσεις, εμπειρίες, ενέργεια. Το να ταλαιπωρείς συνέχεια το σώμα σου με έντονο στρες, πολύ δουλειά και παράλληλα να μην το αφήνεις να αφήνεται στο σεξ σε κάνει δυστυχισμένη. Το να βρίσκεις 15 λεπτά τρεις φορές την εβδομάδα για να ικανοποιείς τον εαυτό σου και τον σύντροφό σου ουσιαστικά βρίσκεις χρόνο για να επικοινωνήσεις με τον εαυτό σου, αλλά και εκείνον.

3. Μάθε περισσότερα
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι εκφράζουν την επιθυμία να δοκιμάσουν νέα πράγματα στο σεξ. Σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας επιδιώκουμε να μαθαίνουμε περισσότερα και να διευρύνουμε τις γνώσεις μας. Γιατί το σεξ να είναι κάτι διαφορετικό; Δοκίμασε νέα πράγματα με τον σύντροφό σου που να είναι απολαυστικά και για τους δύο. Πες του να σου μάθει εκείνος κάποια πράγματα που θέλει να κάνετε και απόλαυσε υπεύθυνα αυτά που πάντα ήθελες.

4. Ξέχασε την πίεση
Μερικές φορές νιώθεις πως το σεξ γίνεται πράξη καλύτερης ερμηνείας σαν να πρωταγωνιστείς σε κάποια πριβέ παράσταση; Ποιος ικανοποιεί ποιον, πόσο συχνά και πόση ώρα; Καλύτερα να απολαμβάνεις τη στιγμή και να εκτιμάς το σώμα σου και το σώμα του εραστή σου. Δεν πρέπει να κρίνεις τον εαυτό σου τη στιγμή της συνεύρεσης, αλλά να αφοσιώνεσαι στην ίδια την πράξη. Αυτό σε οδηγεί στην πραγματική απόλαυση.


Πηγή
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ