ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Συμβουλές: 5 στάσεις για τέλειο γυναικείο οργασμό

4:08 μ.μ.

Πέντε στάσεις έρχονται να σου αποδείξουν ότι ο γυναικείος οργασμός δεν είναι κάτι το ανέφικτο και το δύσκολο. Αρκεί να ξέρεις τον τρόπο.

Κάτι σαν ιεραποστολικό

Πώς να το κάνεις: Ξεκίνα με την ιεραποστολική στάση, εσύ ανάσκελα και το αγόρι από πάνω σου και η λεκάνη του πιο ψηλά από εσένα. Εκείνος θα πρέπει να επικεντρωθεί στην τριβή όταν θα διεισδύει.

Πρόκειται για την καλύτερη στάση για πολλές γυναίκες καθώς υπάρχει έντονη διέγερση της κλειτορίδας με αποτέλεσμα οι περισσότερες γυναίκες να φτάνουν σε οργασμό. Επίσης, είναι ιδανική για γυναίκες που δεν τολμούν να δοκιμάσουν νέα πράγματα στο κρεβάτι καθώς είναι ντροπαλές. Μια από τις παραλλαγές είναι να τοποθετήσεις ένα μαξιλάρι κάτω από τη λεκάνη σου ώστε να δημιουργηθεί πιο έντονη γωνία.

Εσύ από πάνω

Πώς να το κάνεις: Εκείνος θα ξαπλώσει και εσύ θα ανέβεις από πάνω του. Πρόσεξε όμως να κινείσαι μπροστά-πίσω και όχι πάνω-κάτω. Μπορείς ακόμη να κινείς κυκλικά και αργά τη λεκάνη σου. Αυτή η στάση δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να έχουν τον πλήρη έλεγχο του ρυθμού, της γωνίας και του βάθους.

Παραλλαγές σε αυτήν τη στάση υπάρχουν πολλές με κυριότερη την "ανάποδη καουμπόισσα" όπου εσύ είσαι από πάνω του με γυρισμένη την πλάτη. Σε αυτή τη στάση δοκίμασε να είσαι λίγο προς τα πίσω ώστε να διεγερθεί το σημείο G.

Στα πλάγια

Πώς να το κάνεις: Πρόκειται για μια περίπλοκη στάση αλλά αξίζει την προσπάθεια. Εκείνος θα είναι ξαπλωμένος με τα δύο του πόδια να ακουμπούν κάτω. Εσύ, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ανέβεις από πάνω του, ανάμεσα στο ένα του πόδι. Για περισσότερη ευκολία, κατέβα σταδιακά προς τα κάτω και κάθισε στα γόνατα. Για να βοηθήσεις στη διείσδυση, με το χέρι σου κατεύθυνε το πέος του προς το κατάλληλο σημείο!

Για να κάνεις ακόμη πιο κατανοητή τη συγκεκριμένη στάση, φαντάσου ότι το σώμα του είναι ένα ρολόι και το 12 είναι το κεφάλι του. Όταν θα κάτσεις ανάμεσα στο δεξί του πόδι, σκέψου ότι η "ώρα" πρέπει να δείξει κάπου στις 7.30 ενώ αν επιλέξεις το αριστερό πόδι, 4.30 αντίστοιχα.
Η συγκεκριμένη στάση είναι εξαιρετική για να ελέγξεις το ρυθμό αλλά και για να υπάρχει έντονη τριβή.

Στα τέσσερα

Πώς να το κάνεις: Η συγκεκριμένη στάση είναι απλή και η αγαπημένη των περισσότερων ανδρών. Στέκεσαι στα γόνατα και τα χέρια σου, μπορείς να σταθείς και εκείνος σε κρατά από τα οπίσθιά σου.

Σε αυτή τη στάση νιώθεις ακόμη πιο έντονη τη διείσδυση. Ειδικά στις γυναίκες που έρχονται σε οργασμό από τη διείσδυση, αυτή η στάση είναι ιδανική. Μάλιστα, μπορείς να ερεθίσεις την κλειτορίδα σου με ένα sex toy για να εκτοξευθεί η απόλαυση στα ύψη.

Γέφυρα

Πώς να το κάνεις: Ξεκίνα από την ιεραποστολική στάση. Ο παρτενέρ σου θα καθίσει στους αστραγάλους του ενώ εσύ θα είσαι ξαπλωμένη και τα πόδια σου θα ακουμπούν κάθετα το έδαφος. Στη συνέχεια σήκωσε τη λεκάνη σου και ακούμπησε τα οπίσθιά του στους μηρούς του. Και αυτή η στάση προσφέρει έντονη τριβή της κλειτορίδα ενώ παράλληλα μπορεί να ερεθιστεί και το σημείο G.

Μια παραλλαγή είναι ο σύντροφός σου να αλλάζει ύψος στο πως κάθεται στα γόνατά του ή εσύ να τον "αγκαλιάσεις" με τα γόνατά σου.
 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ