ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Οι τύποι αντρών που ερωτευόμαστε

3:22 π.μ.
Τα είδη των ανδρών που ασκούν μία ακαταμάχητη έλξη σε εμάς τα κορίτσια.

Με κοιτάς, σε κοιτώ και μετά σιωπή, που λέει και το τραγούδι. Όταν ο έρωτας σου χτυπά την πόρτα, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα κρύβεται από πίσω όταν ανοίξεις. Η εμπειρία, όμως, έχει δείξει ότι οι γυναίκες έλκονται από συγκεκριμένους τύπους αντρών και ο κάθε τύπος έχει τα θετικά και τα αρνητικά του. Εσύ, πόσους από τους παρακάτω τύπους μπορείς να αναγνωρίσεις στις προηγούμενες σχέσεις σου;

Το κακό παιδί που θέλεις να ''φτιάξεις''

Έχει συμβεί σε όλες μας! Όλες είχαμε στη ζωή μας αυτό το ''κακό παιδί'' που είχαμε φαγωθεί να αλλάξουμε, αλλά δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι δεν ήθελε να αλλάξει! Μας έπιασε το ''σύνδρομο του σωτήρα'', υπομείναμε όλα τα ψέματα που μας σέρβιρε και προσπαθούσαμε να το παίξουμε Μητέρα Τερέζα, επειδή πιστεύαμε ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει πόσο νοιαζόμαστε γι' αυτόν και ότι κατά βάθος μας αγαπάει, απλά το δείχνει με τον τρόπο του. Η αλήθεια είναι κάθε γυναίκα χρειάζεται έναν τέτοιο στη ζωή της, για να πάρει το μάθημά της και να ξέρει ποιους να αποφεύγει στο μέλλον, οπότε καλύτερα να το πάθεις μικρή και να μάθεις, παρά σε μεγαλύτερη ηλικία.

Ο φοβερά αστείος τύπος

Δεν μπορείς να σταματήσεις να γελάς με αυτά που σου λέει και σε κάνει να νιώθεις τόσο άνετα μαζί του. Δεν είναι η πρώτη φορά που λέμε ότι το γέλιο είναι αφροδισιακό, οπότε ο αστείος τύπος της διπλανής πόρτας δεν θα αργήσει να σε κατακτήσει. Μαζί του θα γελάσεις τόσο πολύ που θα κάνεις ρυτίδες έκφρασης, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί ακόμα και το χιούμορ θέλει μέτρο και υπάρχουν καταστάσεις που απαιτούν τη σοβαρότητά μας.

Αυτός που (κάποτε) ήταν ασχημούλης που έχει ομορφύνει επικίνδυνα

Τον είδες στο reunion του σχολείου και δεν μπορούσες να πιστέψεις πόσο έχει αλλάξει. Αυτή η μεταμόρφωση δεν μπορεί να σε αφήσει αδιάφορη και προσπαθείς να τον κερδίσεις με κάθε τρόπο. Αυτό που, ίσως, δεν έχεις σκεφτεί είναι ότι ο πρώην ασχημούλης του σχολείου μπορεί να κουβαλά πολλά κόμπλεξ από την εποχή που δεν γύριζε καμία γυναίκα να τον κοιτάξει και να προσπαθεί να υπεραναπληρώσει αυτό το κενό των εφηβικών του χρόνων υιοθετώντας το προφίλ αυτού που σου το ''παίζει και λίγο δύσκολος''. Με άλλα λόγια, κάνει το ''βαρύ πεπόνι'' και η συμπεριφορά του μπορεί να σε κουράσει!

Ο κοιτάω χαμηλά και ντρέπομαι

Σε εξιτάρει επειδή δυσκολεύεται να κάνει το πρώτο βήμα και κοκκινίζει όποτε του μιλάς. Θέλεις πάρα πολύ να τον κάνεις να νιώσει άνετα και να σου ''ανοιχτεί'' και αφού δεν πρόκειται ποτέ να σου ζητήσει να βγείτε, το κάνεις εσύ! Οι εσωστρεφείς άνθρωποι έχουν και τα θετικά τους, αλλά πολλές φορές έχεις κι εσύ ανάγκη να πάρει κάποιος άλλος τα ηνία της σχέσης, να είναι δυναμικός και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο μικρότερος άντρας

Σε κέρδισε με την αθωότητά του και από το γεγονός ότι έχει φέρει μία αίσθηση φρεσκάδας στην βαρετή σου καθημερινότητα. Έχει όρεξη, διάθεση, δεν φοβάται να σου πει αυτό που νιώθει και είναι γεμάτος ενέργεια. Μαζί του θα περάσεις φανταστικά και, κατά πάσα πιθανότητα, θα σε προσέχει σαν τα μάτια του, αλλά μπορεί να μην καταφέρετε να μείνετε για καιρό μαζί. Κακά τα ψέματα, όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ηλικία, τόσο μεγαλύτερο είναι και το χάσμα γενεών και στα 30 plus χρόνια σου δεν έχεις την αντοχή να περιμένεις πότε θα πάει στρατό ή θα γυρίσει από το μεταπτυχιακό του για να ψάξει να βρει δουλειά. Αν πάλι, όλα τα παραπάνω δεν σε ενοχλούν, τότε αυτή η σχέση θα σε ανανεώσει!

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ