ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

O φόβος της μοναξιάς

3:44 μ.μ.
Η μόδα του να είναι κάποιος σε σχέση είναι σαν την μόδα του να βγάζεις σέλφι μόνο που εδώ μιλάμε για μεγάλο πανηγύρι.
Γελάσαμε και κοροίδεψαμε πολλές φορές τη σέλφι που κατάντησε γραφική αλλά όλοι την τραβάμε την άτιμη και φτάσαμε στη μόδα ""σχέση"" από το φόβο της μοναξιάς.

Ακούς δεξιά και αριστερά ανθρώπους συμβιβασμένους μέσα σε σχέσεις που δεν περνάνε καλά ή δεν παίρνουν τίποτα μόνο και μόνο από το φόβο του να μείνουν μόνοι. Δεν κολλάνε ρε αδερφέ ούτε με κόλλα και αυτοί προσπαθούν να κρατήσουν κολλημένα τα κομμάτια μπας και δέσει το γλυκό.
Έλα όμως που δε θα δέσει. Έχει πάει λάθος το σιρόπι και δε δένει στον αιώνα τον άπαντα. Θέλουν να λένε πως περνάνε καλά και να πηγαίνουν διακοπές με το έτερον ήμισυ και να πέρνουν μαζί τα βουνά και τα λαγκάδια. Να βγάζουν φωτογραφίες με αγκαλιές, φιλάκια και οτιδήποτε άλλο μελιστάλαχτο.

Κλαπ κλαπ. Ωραία η ερμηνεία σας αλλά λίγο κάλπικη η ζωούλα σας. Έχω δει ζευγάρια και ζευγάρια.
Τα πραγματικά ευτυχισμένα δεν ανεβάζουν κάθε 5 λεπτά σέλφι, ούτε αιωνίως προφάιλ εικόνα μαζί, ούτε δείχνουν ανά 5 λεπτά τι κάνουν και που πάνε.
Ζουν για την πάρτη τους, ακόμα και στα κρυφά, πηγαίνουν περισσότερα ταξίδια απ όσο νομίζετε και γνωρίζετε και γενικά σας έχουν όλους χεσμένους.

Όλοι οι άλλοι θέλετε απλά να καλύψετε τις ανασφάλειές σας. Να δει ο κόσμος τον/την ωραίο/α γκόμενο/α που κυκλοφορείτε, τι ρίξατε πάλι στο κρεβάτι σας ή ακόμα και να λέτε πως έχετε σχέση. Μόνο που όταν τα φλας κλείνουν και το facebook απενεργοποιείται η εξωπραγματικά τέλεια ζωή σας δεν είναι τίποτα παρά μια ψευδαίσθηση.

Σχέσεις που κανείς δεν είναι ικανοποιημένος. Γκόμενες που ζηλεύουν και άντρες που δεν ξέρουν να φέρονται.

Και αν νομίζετε πως είναι δύσκολο να ρίξετε μια κοπέλα ή έναν άντρα δεν υπάρχει συνταγή ούτε μυστικό. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος και αυτό ονομάζετε αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με χιούμορ ή ένα ωραίο χαμόγελο. Είσαι άνετος/η και δε σε νοιάζει τπτ; Ε τότε είσαι καλά και όλα τ άλλα έρχονται.

Από την άλλη όλοι εσείς που μένετε συμβιβασμένοι θα πω πως το καλύτερο που έχετε να κάνετε για τον εαυτό σας είναι να χωρίσετε. Αργά ή γργήγορα θα έρθει το επόμενο τρένο. Και μη νομίζετε πως δεν θα έρθει. Αρκεί να μην αποκοιμηθείτε περιμένοντας!

cheers!

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ