ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Άντρες Vs Γυναίκες

11:19 μ.μ.
Mε αφορμή δύο κείμενα που διάβασα τελευταία σχετικά με τον άντρα κυνηγό και όλα τα λάθη που κάνουν τα δύο φύλα αποφάσισα να γράψω τη δική μου γνώμη.


Άν-δρας. Κυκλοφορεί πολύ σαν εικόνα τελευταία. Μεταφράζεται στο ότι είσαι άντρας μόνο αν δρας. Δε θα διαφωνήσω αλλά ούτε θα συμφωνήσω απόλυτα.

Διάβασα απόψεις που έλεγαν για τις γυναίκες που ψάχνουν τον άντρα τον ματσωμένο, με το δικό του αμάξι κ μπλα μπλα.
Διάβασα για γυναίκες που έχουν τη μύτη τους ψηλά και το παίζουν ιστορία.
Διάβασα γι αυτές που όλα τα περιμένουν από τον άλλο και ο άλλος πρέπει να συρθεί στα πόδια τους.

Και όλα αυτά τα διάβασα με το επιχείρημα πως δεν πρέπει να είναι έτσι τα πράγματα.

Λοιπόν η αλήθεια είναι ότι μια σωστή πραγματική γυναίκα σαφώς και δε θα την νοιάξει το πορτοφόλι του άλλου, το αμάξι, το σπίτι.
Όσο γι αυτές που το παίζουν ιστορία. Εντάξει άντρες είστε συνυπεύθυνοι σε αυτό δεν νομίζετε; Όταν μας μιλάτε και σας απαντάμε μας αποκαλείται εύκολες ενώ όταν δεν μιλάμε ότι είμαστε σνομπ. Άρα; τι έχετε να μας προτείνετε; Ποια συμπεριφορά σας είναι αρεστή για να μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα;
Θυμάμαι μια φορά που είπα ψέμματα σε κάποιον για να το παίξω η κουλ απελευθερωμένη γκόμενα του 21ου αιώνα αλλά η αλήθεια ήταν πέρα για πέρα άλλη. Και γιατί είπα ψέμματα; Γιατί αν έλεγα αλήθεια δεν ξέρω τελικά ποιο πρόσωπό μου θα προτιμούσε.

Anyway, οι άντρες πάντα θα λένε πως δεν ξέρουμε τι θέλουμε το ίδιο θα λένε και οι γυναίκες για τους άντρες. Και πάντα οι γυναίκες θα ναι πιο συναισθηματικές και οι άντρες πιο αναίσθητοι. Αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.

Πολεμούν ο ένας τον άλλον. Αλλά αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι είμαστε δύο διαφορετικά όντα. Οι άντρες θα αγαπούν για πάντα τα αμάξια, τις μηχανές, το ποδόσφαιρο και οι γυναίκες για πάντα τα καλλυντικά και ό,τι έχει να κάνει με την ομορφιά. Πάντα κάποιος θα πληγώνει και θα πληγώνεται και σίγουρα και τα δύο φύλα το κάνουν εξίσου καλά, δεν έχει διαφορά.

Γι αυτό μην το πολυψάχνετε. Πάντα θα υπάρχουν θεωρίες και πολλά γραπτά για να κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Μα το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να συμφιλιωθούμε.

Make love...not war! Kisses my friends! 

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ