ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Μακριά από τοξικούς ανθρώπους!

1:46 π.μ.
Aκούγοντας καθημερινά άτομα να περιτρυγιρίζονται από τοξικούς ανθρώπους, να σπέρνουν όλεθρο στην ηρεμία του μυαλού τους, τον προσωπικό τους χώρο και γενικά στην ευημερία των συναισθημάτων τους, θέλω να σας πω: ΜΑΚΡΙΑ.

Πραγματικά από τη μια θα θελα να χειροδικήσω πάνω σας και να ρωτήσω γιατί τέτοια ανοχή;;;
Από την άλλη θα θελα να σας χτυπήσω απαλά τον ώμο και να σας δώσω συμβουλές.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο, παίρνω μια βαθιά ανάσα, μου βάζω ένα φλιτζάνι καφέ και συνεχίζω να γράφω.

Δεν είναι λυπηρό που πολλοί από εμάς όλη μας τη ζωή απορροφούμε την αρνητικότητα που οι άλλοι εκπέμπουν;;
Γιατί πρέπει να αφήνουμε τους άλλους να προκαλούν χάος στη ζωή μας;; Αυτή η ανοησία ήρθε η ώρα να σταματήσει.
Αξίζετε πολλά περισσότερα. 

Κανείς -όποιος και να ναι- ό,τι θέση και να κατέχει στη ζωή σας- δεν έχει το δικαίωμα να μολύνει το χώρο σας με την αρνητικότητα του, να σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα για το ποιοι είστε, να σας κάνει να νιώθετε φόβο ή πόνο ακόμα και να σας πιέζει να ζήσετε τη ζωή που πιστεύει πως είναι καλύτερη για εσάς. Αυτό περιλαμβάνει τους πάντες. Τους γονείς σας, τα αδέρφια σας, τους φίλους σας, το αφεντικό σας. ΟΛΟΥΣ.

Οι οικογενειακοί και οι όποιοι δεσμοί δεν σχετίζονται με τα συναισθήματά σας και τις ανάγκες σας. Και σίγουρα δεν σημαίνει ότι λόγω αυτών των δεσμών γινόσαστε ιδιοκτησία των άλλων.

Έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε στην άκρη ανθρώπους που σας μολύνουν.  
Αν νιώθετε την ανάγκη να δικαιολογήσετε ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικότητας κάποιου σίγουρα έχετε επίγνωση ότι κάτι δεν πάει καλά στην αλληλεπίδρασή τους με τους άλλους.

Ένας τοξικός άνθρωπος δεν μπορεί να αλλάξει επειδή θα τον επικρίνετε. Μόνο οι ίδιοι μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Kαι αυτό σπάνια συμβαίνει.

Γι αυτό λοιπόν μην αναλώνεστε κρατώντας κοντά σας άτομα που προσπαθούν να ρουφήξουν τη θετική σας ενέργεια! Από μακριά κ αγαπημένοι που λέει και ο λαός!!!! 

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ