ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Πόσο σε ελκύει το ισχυρό; | Άντρες με "δυνατό" εγώ |

10:03 μ.μ.

Για να ταυτιστείς απόλυτα με το story , μην ξεχνάς το play !




Κάθε πραγματική γυναίκα αποζητά δίπλα της έναν πραγματικό άνδρα. Τολμηρό κι όχι δειλό , θαρραλέο κι όχι φοβισμένο , ισχυρό κι όχι αδύναμο. Άνδρες πέρα από τα σημερινά δεδομένα και πρότυπα. Άνδρες δίχως κουστούμια και γυαλισμένα παπούτσια. Το φιλότιμο και η δύναμη βρίσκεται στο περιεχόμενο κι όχι στο περιτύλιγμα. Άνδρες που διαφέρουν. Άνδρες που ξεχωρίζουν από την μάζα. Άνδρες που "λάμπουν" στο θαμπωμένο τοπίο , που μπορούν να χρωματίζουν την γκρίζα τους εικόνα. Άνδρες που έχουν την ικανότητα να σταθεροποιήσουν την ταρακουνημένη τους ζωή. Άνδρες με πυγμή και θέληση.
Είναι πλέον κοινώς γνωστό πως οι γυναίκες όσο ισχυρές και ανεξάρτητες είναι , χρειάζονται έναν άνδρα δίπλα τους λίγο πιο άνδρα από εκείνες. Μην σε ξεγελά αυτή η ανεξαρτησία και η πυγμή που σας περιτριγυρίζει στον αέρα. Το έχει ανάγκη. Έχει ανάγκη να της δείξεις πως είσαι το στήριγμα της. Η δύναμη της. Ο ισχυρός της υπόθεσης. Έχει ανάγκη να δει μπροστά στα μάτια της πόσο πρόθυμος είσαι να λάβεις μέρος σε όλους τους πολέμους της και να κερδίσεις. Τις μάχες καλύτερα άφησε τες. Της ανήκουν ολοκληρωτικά.
Σε μαγεύουν με την ομορφιά και την φινέτσα τους. Σε κερδίζουν με τον τρόπο και τα λόγια τους. Και τι ζητούν από εσένα; Λίγη αίσθηση ασφάλειας. Λίγη δύναμη. Λίγη στήριξη. Όσο καλοστεκούμενες κι ακίνδυνες μπορεί να φαίνονται , στην πιο δύσκολη είναι πιθανό να καταρρεύσουν. Σε κάτι τέτοιες κι όχι μόνο στιγμές ζητούν δίπλα τους εκείνον τον έναν και μοναδικό που θα είναι ικανός να τις κρατήσει και να τις επαναφέρει στη θέση τους. Ζητούν τον βράχο τους. Και τι είδος βράχου είσαι δίχως πυγμή και δύναμη; 
Ζητούν άνδρες που ό,τι θέλουν το κερδίζουν. Θέτουν στόχο και επιτίθενται.
"A strong man can handle a strong woman. A weak man will say she has an attitude."
 Κάθε Παρασκευή εδώ για περισσότερα posts! Αν δεν αντέχεις μακριά μου , θα με βρεις και στο www.haveatea.gr


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ