ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ADAGIO 10 YEARS BIRTHDAY PARTY + ΕΧΤΡΑ (VIDEO)

4:02 μ.μ.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το επετειακό πάρτυ της χορευτικής ομάδας ADAGIO CREW στο LAB (Μοναστηράκι) με πλήθος κόσμου να γιορτάζει μαζί με τα μέλη της τα 10 χρόνια ύπαρξης. 

Χορευτές της Street Dance κουλτούρας και όχι μόνο, βρέθηκαν και γιόρτασαν υπό τους ήχους του dj AmazeME, μία ιστορία που ξεκίνησε το 2007 στην πόλη της Μυτιλήνης από την Τέση Ευελπίδου και συνεχίζει μέχρι και σήμερα. 


Η ομάδα παρουσίασε το showcase της με τις ηλικίες των χορευτών να ποικίλουν από 14 - 30+, πράγμα αξοθαύμαστο και σπάνιο για τα Ελληνικά δεδομένα. Η χημεία και η αγάπη για το χορό  δένει όμορφα το σύνολο και ο όρος χορευτική οικογένεια αποκτά νέο νόημα. Φέτος η ομάδα ADAGIO CREW συμμετείχε και στο διαγωνισμό HIP HOP INTERNATIONAL κερδίζοντας τις εντυπώσεις τόσο στην κατηγορία του MEGACREW ως ADAGIO FAMILY όσο και στην κατηγορία των VARSITY ως ADAGIO NEW GENERATION. H adagio συνεχίζει την ιστορία της και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει πολλά χρόνια ακόμα. Απολαύστε το Show από τα 10 χρόνια  και τα βίντεο του Hip Hop International... Στα βίντεο που ακολουθούν.



SHOW CARE 10YEARS




MEGACREW


VARSITY


Eπιμέλεια κειμένου και βίντεο R3C STUDIOS


0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ