ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Are you getting married?

3:19 μ.μ.
Nέος, ταλαντούχος και άριστος φωτογράφος.

Κάποιοι από εμάς τον γνωρίσαμε μέσα από το feel famous στην πρώτη επαφή του με τη φωτογραφία. Μικρές απόπειρες που έγιναν μεγάλα βήματα για την επαγγελματική του εξέλιξη και πορεία.

Στα πρώτα του βήματα ξεχώρισε μέσα από τον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό της Nikon το 2015, όπου κατέκτησε το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές. Η επιλογή έγινε από  τον διάσημο Ιταλό φωτογράφο και κριτή Dan Bannino, ενώ νωρίτερα το 2014 είχε βραβευτεί από το Ιεκ Ξυνή σε διαγωνισμό καλύτερης φωτογραφίας.

Η εξέλιξή του όμως δεν σταμάτησε εκεί. Ακολούθησαν πολλά σεμινάρια στo Πανεπιστήμιο της Μόσχας, πήρε το πτυχίο του στο Ινστιτούτο Φωτογραφίας της Νέας Υόρκης και παρακολούθησε Μάστερ πορτραίτου και γάμου στο Λας Βέγκας και τη Νέα Υόρκη. Μέχρι και σήμερα δε σταματά να διευρύνει τους ορίζοντές του.

Πρόσφατα διακρίθηκε με την πρώτη θέση στην κατηγορία “Wedding Photo Portrait” στις απονομές βραβείων “Best of Greece” και 14 φωτογραφίες του κόσμησαν τους τοίχους του Helexpo. Μέσα σε 2-3 χρόνια σκαρφάλωσε στην κορυφή των φωτογράφων του είδους του.

Η φωτογραφία είναι αυτή που έχει κλέψει την καρδιά του μόλις 24 ετών Kirill Samarits που ζει στη Νέα Κίο και που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει αγαπητός και να προτιμηθεί από πολλά ζευγάρια ώστε να αποτυπώσει τις σπουδαιότερες στιγμές της ζωής τους.

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει οι γάμοι είναι οι αγαπημένοι του όμως ποτέ δε σταματά εκεί και ποτέ δε βάζει όρια. Φέρνει σε πέρας κάθε είδους πρόκληση.

Παρόλη την αναγνώριση συνέχισε να πατάει γερά στη γη. Του αρέσει να εξελίσσεται και σίγουρα, αν τώρα μπορεί να προσφέρει όσα ακόμη και κάποιοι με εμπειρία χρόνων δεν μπορούν, φαίνεται πως το μέλλον του και η επαγγελματική του πορεία διαγράφεται ήδη λαμπρή.

Αν λοιπόν και εσύ ψάχνεις φωτογράφο γάμου, βάπτισης, μόδας, πορτραίτου, φωτογράφιση στούντιο και ‘γω δε ξέρω τι άλλο, γιατί να μην προτιμήσεις ένα νέο, με σύγχρονη ματιά και έμφυτο ταλέντο; 

Συγχρόνισε τα vibes σου με αυτά του Kirill και άσε το αποτέλεσμα να σε απογειώσει.

2 Σχολίασε το Άρθρο...:

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ