ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

Το δικό του σενάριο ζωής*

11:15 π.μ.
Τον γνώρισα όταν ήμουν 21 σε συνέδριο της Σχολής. Εκ τοτε αναδείχθηκε σε πολύτιμος φίλος. Φίλος που θαύμασε την γραφή μου και μ'εμπιστεύτηκε. Το ίδιο και γω!

Τελείωσε το Τμήμα Περιββάλοντος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όμως η μεγάλη του αγάπη ήταν η σκηνοθεσία γι' αυτό και η πτυχιακή του ήταν ντοκιμαντέρ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που συμμετείχε και στη θεατρική ομάδα της σχολής του "Πρόβα" από το 2002 έως το 2008 όπου ανέλαβε ρόλο σκηνοθέτη και ηθοποιού.

Λίγο μετά, το 2010, κατάφερε να αποσπάσει βραβείο σε διαγωνισμό του Υπουργείου Οικονομικών με θέμα "φορολογική συνείδηση" συμμετέχοντας με το διαφημιστικό spot "Το παραμύθι".

Το 2012 και το 2013 συμμετείχε στο Artfools Video Festival με τις ταινίες "Όταν Έφυγες" και "Cast Away" όπου και προκρίθηκε.
Την ίδια χρονιά (2013) έλαβε το 1ο βραβείο  Νέου Σκηνοθέτη στις Νύχτες Πρεμιέρας με την ταινία "Δεν είναι Μπαμπούλας".

Στη συνέχεια κέρδισε υποτροφία στο ΙΕΚ Ακμή όπου τελείωσε σκηνοθεσία και άρχισε σπουδές στο εργαστήρι καλών τεχνών Tabula Rasa.
Το 2014 γυρίζει την ταινία μικρού μήκους "Χρατς" η οποία την επόμενη χρονιά προβάλεται στο φεστιβάλ μικρών ταινιών μήκους και καταλαμβάνει αξιόλογες θέσεις.

Έχει ασχοληθεί με το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Σκηνοθέτης, φωτογράφος, ηθοποιός, συνθέτης.
Πλέον γράφει την μεγάλου μήκους ταινία του "Τίσις" που αναμένεται να βγει στο φως.

Το 2010 φτάνει στον ημιτελικό του Ελλάδα έχεις ταλέντο,ενώ φέτος,εν έτει 2018, φτάνει με τη βοήθεια του κοινού και τη χορευτική ομάδα της Τέσσυς στον τελικό του Ελλάδα έχεις ταλέντο με την ονομασία Lock and Roll Crew.

Θέλοντας να κλείσω ο Τζόνι Ντεπ είπε κάποια στιγμή πως "οι άνθρωποι που δεν πίστεψαν σε σένα μια μέρα θα αφηγούνται πως σε γνώρισαν".
Τώρα του λέω λοιπόν, πως οι άνθρωποι που τον ξέρουν ήδη μιλάνε για κείνον και κείνοι που δε τον πίστεψαν ήδη χτυπάνε το κεφάλι τους και λένε πως τον ξέρουν μα δε τον έμαθαν ποτέ και το κυριότερο δε τους ξέρει εκείνος. Παραμένουν άγνωστοι. Μοναδικός κ ένας.
Υ.Σ. Ήθελα να σου αφιερώσω ένα κείμενο για τη μεγάλη νίκη, που όταν είδα την ανακοίνωση κύλησε ένα δάκρυ χαράς. Εύχομαι να κατακτήσεις και τον τελικό αν και στις καρδιές μας είσαι/είστε ήδη νικητές!

Μη σταματήσεις ποτέ να κυνηγάς τα όνειρά σου γιατί όσο τα κυνηγάς μεγαλώνουν και όσο τα κυνηγάς κουράζονται και τα κατακτάς! :*

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ