ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΤΗΣ FORTHNET

5:44 μ.μ.

Έπεσε στην αντίληψη μας, διαφήμιση που παίζεται σε όλους τους τηλεοπτικόυς σταθμούς της χώρας (Ελλάδα). Η διαφήμιση αυτή κάνει promotion σε προϊόν της σταθερής τηλεφωνίας και του Ιντερνετ(FORTHNET). Το θέμα είναι πως καλά κάνει και διαφημίζει το προϊόν αυτό, αλλά εκεί που διαφωνούμε και αναρωτιόμαστε γιατί, οι υπεύθυνοι του τι πρέπει να διαφημίζεται και τι όχι, δεν έχουν κάνει κρόυση στην εταιρία να αλλάξει τα λόγια της διαφήμισης, παραπλανόντας τους καταναλωτές, δηλαδή εμάς!!!
..."ένα κατάστημα δίπλα σου"...
Φυσιολογικό;;; θα πείτε ναι. Που το περίεργο;;....Ε λοιπόν, την ώρα που λέει αυτά τα λόγια, εμφανίζονται μεγάλα γράμματα που γράφουν... 60 καταστηματα...
Σκεφτόμαστε εμείς τώρα...60 καταστήματα, δηλαδή ένα σε κάθε νομό, σχεδόν...με λίγα λόγια 40-50 χιλιομετρα.... διπλα σου...!
Εκεί είναι η παραπληροφόριση! 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤE!!!

1 Σχολίασε το Άρθρο...:

  1. Ανώνυμος22/3/08, 6:30 μ.μ.

    Ουστ Forthnet μεγαλύτερη εταιρία απατεωνιάς δέν έχω ξανα δεί!! Εμένα μου είπαν θα έχω 24 Mbps και πλήρωσα για τόσα και ξαφνικά βλέπω πώς η ταχ΄ύτητά μου δε ξεπερνούσε το 1 Mbps!!! ¨οταν τους ρώτησα τί συμβαίνει μου έιπαν οτι το σπίτι μου απέχει πάνω από 2 χιλιόμετρα από τα κεντρικά της Forthnet και γι'αυτό πιάνει τόσα!! Έλεος!! Σε κοροιδεύουν κανονικότατα οι αλήτες!!! Και ΄να φανταστείτε μένω κέντρο!! Δηλαδή που ΄πρέπει να μένουμε, δίπλα από τη Forthnet για να πιανουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ