ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

ΑΣΤΕΙΟ: ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΠΑΤΕΡΑ

12:23 π.μ.

Ένας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης του, το βρίσκει άδειο με έναγράμμα πάνω στο κρεβάτι.
Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και αρχίζει να διαβάζει:


Αγαπητέ μου μπαμπά,
λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πώ πως έφυγα με το καινούργιο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους την μεγάληκαι αληθινή αγάπη!! Αχ!
Να μπορούσες μόνο να τον έβλεπες.. είναι τόσο όμορφος με όλα του τα τατουάζ και τα σκουλαρίκια και τόσο αγέρωχος πάνω στην μεγάλη και γρήγορη μηχανή του!!! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Επιτέλους είμαι έγκυος!! Ο Αμπντούλ λέει πως θα είμαστε μια χαρά στο τροχόσπιτό του καταμεσής στο δάσος και θέλει να κάνουμε πολλά παιδιά. Αυτό βέβαια είναι και το όνειρό μου!Ανακάλυψα επίσης πως η μαριχουάνα δεν κάνει κανένα κακό! Γι' αυτό αποφασίσαμε με τον Αμπντούλ να την καλλιεργούμε για εμάς και τουςφίλους μας, για όταν θα ξεμένουν από κοκαΐνη και έκσταση. Εν τω μεταξύ, ελπίζω η επιστήμη να βρεί σύντομα την θεραπεία για το AIDS και να μπορέσει ο Αμπντούλ να γίνει καλά. Το αξίζει!Μπαμπάκα μου δεν θέλω να ανησυχείς για μένα. Είμαι πια 15 ετών και ξέρωνα φροντίζω τον εαυτό μου. Κι έπειτα, ο Αμπντούλ είναι τόσο δυνατός καισοφός με την πείρα των 47 χρόνων του. Με καθοδηγεί και με συμβουλεύειμε τον καλύτερο τρόπο για τις επιλογές μου, όπως για την επιλογή μου ναασπαστώ τον ισλαμισμό. Ελπίζω να έρθω να σε βρώ σύντομα, έτσι θα σουδοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τα εγγονάκια σου!Το λατρεμένο σου κοριτσάκι.
Υστερόγραφο: πλάκα σου κάνω μπαμπά, είμαι στη Μαρία! Απλά ήθελα να σου πω πως στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τον σχολικό έλεγχο που θα βρεις στο κομοδίνο!!!!
Σ'αγαπώ!!

0 Σχολίασε το Άρθρο...:

Δημοσίευση σχολίου

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ