ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
loading...

MICHAEL JACKSON'S THRILL ATHENS [ tribute]

3:22 π.μ.
MICHAEL JACKSON'S THRILL ATHENS

► Οι πρώτες πρόβες του THRILL ATHENS (MICHAEL JACKSON THRILLER flashmob tribute) ξεκινούν αυτό το Σαββατοκύριακο! Σάββατο 30 (στις 19:30) και Κυριακή 31 Ιανουαρίου (στη 13:00)
στο χώρο του χορευτικού συλλόγου Street Shadows στο Γκάζι (Τριπτολέμου 30, Μετρό Κεραμεικός - έξοδος Τεχνόπολις - ακριβώς δίπλα στο "Interprid Fox"). Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο χορευτικό flashmob παρακαλούνται να είναι εκεί!
► Στόχος του THRILL ATHENS είναι να συγκεντρωθεί ο μέγιστος αριθμός ατόμων σε ένα ανοιχτό χώρο (κεντρικό σημείο της Αθήνας) οι οποίοι θα χορέψουν ως zombies και χαρακτήρες του videoclip, ταυτόχρονα το Thriller! Η συμμετοχή χορευτών κάθε ηλικίας και επιπέδου που αγαπούν τη μουσική και το έργο του Michael θα δώσει σε αυτούς τη δυνατότητα να αποτελέσουν μέρος ενός μοναδικού event με κύρια στοιχεία τη θετική ενέργεια και συλλογικότητα και παρουσία και συμμετοχή σε ένα από τα μεγαλύτερα ανεξάρτητα χορευτικά γεγονότα της χρονιάς!
► Πρόκειται για μια πολύ ζωντανή ιδέα, ένα μεγάλο αποκριάτικο event στο οποίο ο καθένας μπορεί να συμμετέχει !

Περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στο:
http://www.facebook.com/event.php?eid=245564280188&ref=mf

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΔΩ

1 Σχολίασε το Άρθρο...:

  1. 80 άτομα στην πρώτη πρόβα! Ξεκινάμε πάρα πολύ καλά και με πολύ κέφι! Μία παράκληση για όσους θέλουν να λάβουν μέρος και δεν ήρθαν σήμερα. Οι 6 πρόβες θα γίνουν με σκοπό να μάθουμε καλύτερα και πιο εύκολα το χορευτικό καλό είναι να μην επιλέγετε σε ποίες θα έρθετε θεωρώντας πως σας αρκούν 1-2. Τα γκρούπς προχωράνε και θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να ακολουθήσετε. Τα λέμε αύριο το πρωί στη 1:00 στο ίδιο μέρος!

    Φωτογραφίες από τη σημερινή (Σάββατο) πρόβα εδώ: :) http://www.facebook.com/album.php?aid=153174&id=176287831645&ref=mf

    Κυριακή 31 Ιανουαρίου (στη 1:00) στο χώρο του χορευτικού συλλόγου Street Shadows στο Γκάζι (Τριπτολέμου 30, Μετρό Κεραμεικός - έξοδος Τεχνόπολις - ακριβώς δίπλα στο "Interprid Fox"). Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο χορευτικό flashmob παρακαλούνται να είναι εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ